Nauja Reduced price!

"QI" Belaidžio Kroviklio Nematomas, Belaidis Kroviklis, Skirtas "iPhone" 11 X Xs 8 plius Baldai Lentelė Įterptųjų Telefono Įkroviklis Samsung S10

€10.97

-29%

€15.67

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: belaidžio iphone chargwr, kroviklis baldai, fdgao chi, kortelės, camper usb įkroviklis, "qi" lentelė, chi, hudly nematomas belaidis kroviklis, pastatytas įkroviklis, belaidžio headphon.

Įterptųjų Belaidis Kroviklis

Skelbimas:

Jei Jums Reikia Naudoti Išorinį Usb Jungtį.Prašome Naudoti 9V/3A Įkrovimo Kištuką.Kitaip, USB Įkrovimo funkcija negali būti naudojama

Savybės:

Belaidžio kroviklio Tai darbalaukio belaidis kroviklis yra apvalios nematomas mount siųstuvas.Ji yra įrengta su 5V/2A krovimo funkcija, pasiruošę už jūsų mobilųjį telefoną.Lengva įdiegti korpusas yra pagamintas iš ABS plastiko ir turi unikalų dizainą.Jis yra montuojamas iš apačios į viršų.Nėra jokių pėdsakų ant darbastalio.Tiesiog pažymėkite įkrovimo poziciją.Taikymo sritis belaidis kroviklis tinka viešbučiuose, restoranuose, kavinėse, oro uostuose, namų, įmonių biurų, poilsio vietose ir pan.Patogus Suprojektuoti vieno ritė produkcija, ji gali įkrauti vieną mobilųjį įrenginį, todėl lengvai šeima ir draugais nemokamai.Kelių apsaugos Išskirtinis Daugiafunkcinis Protingas Apsaugoti Technologijos suteikia temperatūros kontrolė, apsauga nuo viršįtampių, trumpo jungimo prevencijos ir dar daugiau.Suderinamumas belaidis įkroviklis yra suderinamas su "iPhone", "Samsung " Galaxy", "Huawei" ir Bet Qi įrenginiai.

Belaidžio įkrovimo suderinamus prietaisus:

"Apple:iPhone8, iPhone 8Plus, "iPhone " X", " iPhone Xs,iPhone Xs Max,iPhone XR."Samsung:Galaxy S6,GalaxyS6 Kraštas", "Galaxy " S7", "Galaxy" S7 Krašto,Galaxy S8,Galaxy S8+, " Galaxy Note 5,Galaxy Note 8,Galaxy S9, Galaxy S9+.Už "HUAWEI" :Mate 20pro,Mate 20RS,P30p."Google": Nexus 4,Nexus 5,Nexus 6,Nexus 7. Dėl LG: G3. G4. G6. V30. V3. Dėl kitų Qi įkroviklis-palaikomi įrenginiai.

Įkrovimo Pagalvėlę Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas SZKOSTON
Funkcija 7 IPhone Xs/Xr/ "iPhone" Xs MAX
Funkcija 1 USB Įkroviklis Samsung Galaxy S7 / S8 / S9
4 funkcija "IPhone" X " / "iPhone" 8/ 8 Plius
3 funkcija HTC Google Nexus 4/5/6/LTE2/D1
Funkcija 5 dėl Samsung Note 8 "SONY" Xiaomi
Kokybės Sertifikavimo BMK
Jungties Tipas Micro Usb
Pastatytas Aušinimo Ventiliatorius No
Drop laivyba Parama
Forma, Funkcija Built-in
Savybės Naudojamas Su Telefonu
Didmeninė Parama
2 funkcija Mobiliųjų Telefonų Kroviklį Nokia LG
Pažadas 100% Testas Prieš Pristatymas
Funkcija 6 "Samsung Belaidė Mokestis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai