Nauja Reduced price!
Už Tesla Model 3 Telefonas QI Bevielio Įkrovimo Konsolė Belaidis Kroviklis Tesla 2017-2021 Modelis 3 Belaidžio Greitai

Už Tesla Model 3 Telefonas QI Bevielio Įkrovimo Konsolė Belaidis Kroviklis Tesla 2017-2021 Modelis 3 Belaidžio Greitai

€27.60

-37%

€43.81

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: 3 modelis, įkroviklis, telefonas, diecast tesla, kroviklis kolega, b-max " ir "ford", automobilinis įkroviklis mount, wallbox 7kw 2 tipas, appl žiūrėti įkroviklis, 1 tb ssd, automobilių charg.

Pirmosios kartos dizainas: yra 2 rites, kurios leidžia jūsų telefonas turi būti vertikali. 10W baterija

Antrosios kartos dizaino: yra 3 ritės, kurios leis telefoną krauti vertikaliai (vertikaliai) ar horizontaliai (horizontaliai). 10W baterija

Antrosios kartos dizaino: yra 3 ritės, kurios leis telefoną krauti vertikaliai (vertikaliai) ar horizontaliai (horizontaliai).Ten yra tipo C 15W įkrovimas

Saugos Baterija: Skirtingai nuo kitų Tesla Model 3 belaidžio įkrovikliai rinkoje, Motrobe Belaidis Kroviklis gavo CE, FCC, QI ir pavojingų medžiagų Sertifikavimas.Garantuojame geriausią įkrovimo saugumo.Aukštos kokybės Medžiaga: Pagaminti iš Šilumos Plastiko, Gumos, kuri yra labai minkšta ir bus įsitikinkite, kad jūsų telefonas nebus skaidrių aplink vairuojant, ir gerai prisitvirtintų.Plonesni lūpų apačioje, kad būtų išvengta jūsų telefono nukristi.Didžiosios Priedai jūsų Tesla Modelis 3. Suderinamas su visais "iPhone" ir "Android" Qi "belaidžio įkrovimo leido telefonai, įskaitant "Apple", "iPhone": "IPhone" 11/ "iPhone" 11 " Pro " / "iPhone" 11 "Pro Max iPhone/XR/iPhone XS Max/iPhone XS/ "iPhone" X iPhone/8/ "iPhone" 8 Plius"; "Samsung " Galaxy": Galaxy Note 10, Note9, 8 Pastaba, Note7, Note5, S9, S9 Plus, S8, S8 Plius,S7, S7 krašto, S6 krašto Plus ir t.t.

Privalumas:

Su 2 USB separatoriai, dviguba nepriklausoma belaidis kroviklis, paremti tiek šone arba vienoje pusėje (kairėje ar dešinėje) darbo režimą, horizontalus įkrovimo taip pat palaiko.

Pakuotė:

1 * Belaidis Kroviklis 2 * Konversijos Kabeliai

Specialios Funkcijos specialiosios transporto priemonės
Medžiagos Tipas abs pc
Elemento Aukštis 3
Elemento Plotis 20
Kilmės KN(Kilmės)
Paskirties Transporto priemonės Konsolė skydelis
Elemento Ilgio 22
Prekės Svoris 350G
Prekės Pavadinimas DIJESRENL

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai