Nauja Reduced price!
6 Spalvų, Naują Iki 2017 M. Rudenį Pavasarį Ilgai Elegantiškas Moterų Blazers

6 Spalvų, Naują Iki 2017 M. Rudenį Pavasarį Ilgai Elegantiškas Moterų Blazers " Candy Spalvas Priežastinis Slim Moteriški Kostiumai, Švarkai Ilgomis Rankovėmis

€15.51

-20%

€19.63

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kelnių kostiumas, rinkinys moterims, moterų kostiumas, moterų tvido kostiumas su sijonu, elegantiškas kostiumas moteris, juoda pantsuit, kelnių kostiumas korėja, Kostiumas, ziajać kostiumas moterims, verslo striukė moterims biuras.

Naujas Stilius, Karšto Parduoti!Mada Moterims, drabužiai, marškinėliai, Aukštos Kokybės, Nemokamas Pristatymas

Dydžių lentelė:

(1cm=0.3937 colio ) (1inch=2,54 cm) Dydis(vienetas:cm) Krūtinė Pečių, juosmens, drabužių ilgis Rankovės Ilgis M 84 38 74 72 60 L 88 39 78 72 60 XL 92 40 82 73 61 XXL 96 41 86 73 61 XXXL 100 42 90 74 62 Matavimo metodai ir priemonės Skiriasi, prašome priimti 2-3cm klaida.

Pastaba: Tai yra Kinų dydžio, mažesnis nei ES ir JAV dydžio

Turite atkreipti dėmesį į šiais atvejais: 1. Vardas, pavardė : Jei esate rusijos pirkėjui .Būtinai palikite savo vardą ir pavardę , jei ne, bet negali priimti paketą, mes negali būti atsakinga 2. Dydis : Prašome palyginti išsamiai dydžių su tavo , prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl vadovo matavimo , ačiū. 3. Bendradarbiavimas : Jei norite, kad mūsų ilgalaikis bendradarbiavimas su vis labiau palankios kainos.Prašome susisiekti su mumis aktyvus.

4. Spalva :Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus.Ačiū už jūsų supratimą.

Paslaugų teikimo sąlygos

Produktai

Mes garantuojame, kad produktas yra aukštos kokybės ir visiškai naują.Visų produktų yra 100% pats, kaip į nuotraukas,tai, ką matote, yra tai, ką jūs gaunate.

Pristatymas :

Labiausiai užsakymai bus išsiųsti per 1-5 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.

"Nemokamas Pristatymas" punktas bus įdėjo "China Post" registruotu oro paštu, prekės gali būti tikrinama ir stebima internete.

Pristatymas paprastai trunka nuo 10 iki 30 darbo dienų.Dauguma straipsnių bus pristatyti per 3 savaites , o ten bus nedelsiant už tai, ko mes negalime kontroliuoti (pavyzdžiui, blogas oras).Jei tai atsitiks, tiesiog susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, mes padėsime jums patikrinti ir išspręsti bet kokią problemą.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Apie mus:

Atsiliepimai mums yra labai svarbi, prašome neskubėti palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų.Mes garantuojame, kad padaryti tą patį už jus.

Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš duodamas ne teigiamų atsiliepimų.Ačiū už suteiktą galimybę padaryti viską teisingai geri bendravimo.

Susisiekite su mumis:

Jei turite kokių nors problemų, mes esame labai malonu, jei jūs galite susisiekti su mumis.Mes stengiamės jums padėti.Tikiuosi, kad turite gerą bendradarbiavimą su jumis ilgą laiką.

Apykaklės Įpjovomis
Su gobtuvu No
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Lytis MOTERIS
Prekės Pavadinimas WUYANGTONGDA
Uždaryti Tipas Vienas Mygtukas,
Drabužių Ilgis ilgai
Elemento Tipas Sportiniai švarkai (bleizeriai)
Apdaila Mygtukas
Stilius Atsitiktinis
Medžiaga Poliesteris
Modelio Tipas Kietas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai