Nauja Reduced price!
Naujas korėjos Versija Paplūdimys, Banglentės, Maudymosi Kostiumą, Push Up maudymosi Kostiumėliai, Profesionalūs Aukštos Elastinga vientisas Tuščiaviduriai Iš Raceback maudymosi kostiumėlį

Naujas korėjos Versija Paplūdimys, Banglentės, Maudymosi Kostiumą, Push Up maudymosi Kostiumėliai, Profesionalūs Aukštos Elastinga vientisas Tuščiaviduriai Iš Raceback maudymosi kostiumėlį

€12.66

-49%

€25.30

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: įgalinimas, sleepwear pledas moteris, korėjos maudymosi kostiumėlį, vaikas maudymosi kostiumėlį, vaikų maudymosi kostiumėlį, banglentę, Paplūdimio cover up, 2021 maudymosi kostiumėlį, 3 gabalas bikini komplektas su dangčiu iki, maudymosi kostiumėliai.

Naujas korėjos Versija Paplūdimys, Banglentės, Maudymosi Kostiumą, Push Up maudymosi Kostiumėliai, Profesionalūs Aukštos Elastinga vientisas Tuščiaviduriai Iš Raceback maudymosi kostiumėlį

Dydžių Lentelė:

Produktų Duomenys:

Pastaba:

Realios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl daugelio veiksnių, tokių kaip kompiuterio ekrano rezoliuciją, ekrano ryškumas, kontrastas ir kt.Tikiuosi supratimo.

Pristatymas:

1) Mes ir siųsti elementus per 1-2 darbo dienomis, kai sistema patvirtina, kad mokėjimo, labai mažai daiktų, reikia 3-5 darbo dienas.

2) laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, pirkėjai yra atsakingas už muitus, tačiau dauguma iš mūsų paketai neturite muitai.

3) Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 30 dienų nuo gavimo elementus, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas.

4) Mes dirbame su daug kokybės logistikos įmonių, su kuriomis susiduria dauguma pasaulio šalių, per 7 30 reikalas dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų.

5) Jeigu norite, kad jūsų užsakymų greičiau, prašome pasirinkti DHL shipping, daugiausia laivybos laikas 3-7 darbo dienas; arba Patogiamgyvenimui.lt Premium Pristatymas, daugiausia laivybos laikas yra 5-15 darbo dienų.

6) Mes dirbame ir protingas, kad būtų įvykdyti jūsų reikalavimus, ut, jei turite kokių nors problemų, kai gauna sklypas, prašome susisiekti su mumis elektroniniu pranešimu arba Prekybos Vadybininkas.Mes susisieksime su jumis per 24 valandas ir dirbti su jumis, kol jūs esate patenkintas.Prašome neatidaryti ginčą, bendrauti su mumis.

7) Dėl to, kad yra daug lašas laivas užsakymus kasdien, mes laivas paketus, be jokių mūsų parduotuvėje info, skatinimo ar logotipą žymas, jei jums reikia žymas, palikite pranešimą, kad paaiškinimai kai užsakymo.

Atsiliepimai:

1) Kai yra patenkintas savo pirkiniu, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ.Be to, mes palikti teigiamą atsiliepimą apie jus.

2) Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes susisieksime su jumis per 24 valandas, dirba su jumis tol, kol jūs esate patenkintas.PRAŠAU, nepalikite mūsų, 1, 2 arba 3 žvaigždes Išsamios Pardavėjo Reitingus, nes jie yra lygus neigiamas grįžtamasis ryšys.

DUK:

Klausimas: Kaip aš galiu gauti nuolaida?

A. Paprastai, visi pirkėjai gali naudotis mūsų parduotuvės kuponai, ir kaina bus sumažinta tiesiogiai sistema.Sekite mus & tapti mūsų parduotuvėje VIP klientų, apsipirkti mūsų parduotuvėje patiks VIP gydymo, žemesnė kaina ir greitesnis pristatymas.Kas daugiau, mes išsiųsti jokių apribojimų kuponai kartais, ir jūs sutaupysite daugiau ne tik kuponus.

Kodėl didesnis dydis yra didesnis kainų, nei mažesnio dydžio?

A. Mes laivas paketus per ekonominės paskirties sklypų, ir kaina gramais, bet kainos visų produktų jau yra geriausia mūsų parduotuvėje, didesnis dydis reiškia, kad daiktai yra sunkesni, todėl kaina yra šiek tiek aukštos, bet ne per daug, prašome nesijaudinkite.

Q.Ar pritariate, kad lašas laivas verslo?

A. Taip.Nes ten yra daug lašas laivas užsakymus kasdien, mes laivas paketus be sąskaitos faktūros, mūsų parduotuvėje info ar bet kokią reklaminę medžiagą, pagal numatytuosius nustatymus.Tačiau jei norite, kad žymos ar kitus prašymus, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai arba palikite pranešimą, kad paaiškinimai kai užsakymo.

Q. Kaip pasirinkti dydį?

A. yra dydis diagramos su mūsų produktais, skirtingų dydžių, su skirtingomis produktų, prašome pasirinkti dydį pagal dydį diagramos aprašymas.Jei turite sunkumų renkantis dydį, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes sumanūs dėl dydžio.Čia yra informacija, kurią reikia žinoti: 1)krūtinė 2)underbust 3)liemuo 4)klubo.Jei neturite juosta, pasakykite mums visiems dydį informacija jums žinoti apie save, kuo daugiau, tuo geriau.(pvz., ūgio, svorio, normalaus dėvėjimosi dydžio ir pan.)

Q. Kai jūs laivą iš mano užsakymą?

A.Paprastai mes pasirūpinsime, laivybos per 48 valandas nuo mokėjimo, buvo patikrinta, po to, kai mes išsiųsti iš pakuotės, jūsų užsakymo būsena bus "Laukia pirkėjo patvirtinimo", tai reiškia, kad mes turime išsiųsti savo tvarka, bet stebėjimo informaciją bus rodomas per 3-7 dienas dėl daugelio veiksnių, tokių kaip šventė, oras, arba net ir sistemos klaidas.

Q. Kaip man sekti savo užsakymą?

A. Po to, kai mes išsiųsti jūsų užsakymo sekimo numerį bus rodomas.Jūs galite sekti savo užsakymą, naudojant numatyta sekimo informacijos po 3-7 darbo dienų pagal žemiau dviejų metodų:

1) Jums bus rasti logistikos informacija apie užsakymo puslapyje.

2) Susisiekite su mumis ir mes patikrinti sklypo stebėjimo informaciją.

Q. Ar pritariate, kad "nemokamai grąžinti" verslo?

A. Neseniai mes tiesiog priimti kai kuriose šalyse nemokamai grįžta, vis daugiau šalių bus galima gauti artimiausioje ateityje.Galimos šalys ("A-Z"): Australija, Kanada, Prancūzija, Vokietija, rusija, Ispanija, Jungtinė Karalystė, Jungtinės amerikos valstijos.Prašome pasirinkti, lengva grąžina, dėl bet kokios priežasties, Patogiamgyvenimui.lt sistema bus grąžinti laiku.

Stilius Profesinės Elastinga vientisas Tuščiaviduriai Iš Raceback maudymosi kostiumėlį
Sportas Tipas Plaukti
Kokybė A+++
Modelio Numeris 1898-525150102327
Kostiumas Plaukiojimas, Banglentės, Nutolimas, Paplūdimiai, Karšta Pavasario
Dydis XS-XL Plus Size, High Elastic, see our size chart
Lytis MOTERIS
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Tipas Kratinys
Savybės Tuščiaviduriai Iš Dizaino Maudymosi
Viduje Vielos Nemokamai, Su Krūtinės Mygtukai
Sezonas Pavasario, Vasaros, Rudens, Žiemos
Elemento Tipas Vienos Vienetų
Medžiaga Nailonas+Spandex
Kilmės KN(Kilmės)
Verslas Didmeninė, Lašas Laivybos Priimtas
Prekės Pavadinimas CXTAQV
Spalvos Mėlyna, Raudona, Juoda, Geltona

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai