Nauja Reduced price!
YokiSTG Geometrinis Dekoratyvinis Mesti Pagalvės užvalkalą Lino Medvilnės Pagalvėlė Padengti Kūrybos Dekoracija Namuose Sofos Automobilių Apima 45X45cm

YokiSTG Geometrinis Dekoratyvinis Mesti Pagalvės užvalkalą Lino Medvilnės Pagalvėlė Padengti Kūrybos Dekoracija Namuose Sofos Automobilių Apima 45X45cm

€2.93

-50%

€5.86

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: pilow pagalvėlė padengti, žaliojo sofa, pagalvių užvalkalai namų dekoro flufy, 45x45cm pagalvėlė padengti, spausdinti pagalvėlė padengti rožinė, kėdė sluoksniuotos, pilow atveju 55x55, pilows dangtis, geometrinis dekoratyvinių pagalvėlių apvalkalus linas, dekoro namai.

• 18" x 18"

• Tvirtos medvilnės, lino audinys

• Įdėkite nėra įtrauktos

• Vidaus/lauko darbams

• Atsparus oro

• Fade - atsparumas

• Užtrauktukas uždarymo

• Vietoje švarus, laikyti vėsioje, sausoje, per žiemą Mokėjimo

100% apmokėjimas iki pristatymo, prašome įsitikinkite, kad jūs turite palikti visą teisingą informaciją, apima vardą, pavardę, adresą, pašto kodą, telefono numerį, prekės bus išsiųstos nurodytu adresu, kad jums paliko į užsakymą, ir "P. O. box" yra draudžiama adresą.

Mes siūlome atlikti mokėjimą per sąlyginio DEPONAVIMO, kurios yra saugumo kelią jums.Jei norite atsiskaityti kitais būdais, prašome susisiekti su mumis.

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis (išskyrus nemokamas pristatymas).

Pristatymas

Mes atsiųsime elementus per 5 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Atsiliepimų Mūsų tikslas yra 100% teigiamų atsiliepimų ir 100% klientų pasitenkinimo.Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Dydis 45cmx45cm (18x18in)
Modelio Numeris KD009
Modelio Tipas GEOMETRINIO
Naudoti Namai, Viešbutis, Automobilių Sėdynės, Dekoratyvinė, Kėdžių, Grindų,Lauko, Patalynė,
Taikoma Sofa Grupinių Sofa
Stilius Kita
Formos Aikštė
Medžiaga Lino / Medvilnės
Dėmesio Prekės parduodame nėra įtraukti užpildas,tai tik padengti tik.
Technics Audiniai
Taikoma Žmonių Universalus
modelis SPAUSDINTI

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai