Nauja Reduced price!
Aukštos klasės Prabangos Didelio Dydžio Peleninės Dalykėlių Vintage Stiliaus Turas Kokybės Keramikos namų Cigarų Peleninė

Aukštos klasės Prabangos Didelio Dydžio Peleninės Dalykėlių Vintage Stiliaus Turas Kokybės Keramikos namų Cigarų Peleninė

€28.55

-30%

€40.79

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: pelenų dėklas, didelių cigarų peleninę cohiba, plytelių dalykėlių, pelenų plokštelės namuose, pelenų plokštelės ir cigarų, kortelės mygtukas, vyras keramikos peleninė, pelenų plokštelės cigarų, pelenų dėklas lauko, cohiba automobilio peleninę.

Atostogų Pranešimas

Kinų Pavasario Šventė(vasario 9 d.-17) yra mūsų tradicinės šventės, kad mes turime keletą švenčių.Jei turite abejonių, palikite pranešimą, kai mes einame į darbą, mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu.Mes tikimės, kad jūs turite laimingas erveryday.Aukštos klasės Prabangos Didelio Dydžio Peleninės Dalykėlių Vintage Stiliaus Turas Kokybės Keramikos Cigarų Peleninę Medžiaga: Keramika Gaminio dydis:15.5 cm*6cm tinkamoje Vietoje: Namuose,Biure,Cigarų Klubas ir t.t., 100% visiškai Naujas,Elegantiškas ir Modernus Dizainas.

Savybės: Aukštos kepimo temperatūros ir rankinis dažų.Deimantų kokybės techniką.PASLAUGOS

Užsakymai bus išsiųsti per 3 dienas

Speciali klientų aptarnavimas

PRISTATYMAS

Nes nauja taisyklė Rusijos post office, kai padaryti užsakymą, Rusija klientai turi rašyti vardą ir pavardę (a sunname, vardas ir tėvo vardas), ar paketai bus išsiųstas atgal.Nr. vardas, pavardė, mes atsisako siųsti prekes iš!Ačiū!

Patogiamgyvenimui.lt pristatymas,Kinija paštu, oro paštu, E-paketinio, EMS, DHL, "Fedex" IE yra.

Mes nesame atsakingi dėl bet kokio delsimo užsakymų po išvežti.Bet mes sekti naujausią informaciją apie jūsų užsakymą ir padeda jums visą kelią.

Jei jūs dar ne turiu savo sklypo tačiau pristatymo terminas artėja, kreipkitės į mus išplėsti pristatymo datos, ačiū.

MOKĖJIMO

Alipay", Vakarų Sąjunga, TT, Qiwi...Visų didelių kredito kortelėmis.

KOMPENSACIJOS IR GRĄŽINIMO POLITIKA

1. Mes garantuojame, kad visas prekes mes parduodame.Mes siūlome grąžinti visą arba išsiųsti prekes galite, jei mes išsiuntėme jums negerai prekių, ar jis buvo prarastas ar sugadintas tranzito metu.

2. Kiekvieną grąžinti, turėtų būti pagrįsta įrodymais (foto).

Atsiliepimai

Kaip jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų, prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą atsiliepimą (5 žvaigždučių), jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Taip pat mes tą patį padarys jums artimiausiu metu, ačiū!

Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą, prašome suteikti mums galimybę išspręsti jūsų problemą, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, jei yra kokių klausimų, todėl mes stengiamės tarnauti jums geriausia!

Modelio Numeris E1591
Medžiaga Keramikos
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Formos ROUND
Tipas Nešiojamieji
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai