Nauja Reduced price!
Biometriniai Pirštų Prieigos Kontrolės Mašina, Skaitmeninė Elektros RFID Skaitytuvas Skaitytuvas Jutiklis Kodo Sistema, Durų Užraktas

Biometriniai Pirštų Prieigos Kontrolės Mašina, Skaitmeninė Elektros RFID Skaitytuvas Skaitytuvas Jutiklis Kodo Sistema, Durų Užraktas

€19.12

-4%

€20.12

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: įeigos kontrolės sistemos, piršto skaitytuvas usb, pirštų atspaudų skaitytuvas, pirštų atspaudų skaitytuvas usb, Pirštų atspaudų, Prieigos Kontrolė, dvr zkteco, finger print skaitytuvas, durų užraktas smart, pirštų atspaudų užraktas.

Įvesti Biometriniai Pirštų Prieigos Kontrolės:

Naujausia versija, nuo kurios yra naujos 5YBX6. Šis mažas ir universalus įrenginys yra būtent tai, ko jums reikia už jūsų bazinės prieigos kontrolės.

Į 5YBX6 yra atskira prieigos kontrolės pirštų atspaudų ir RFID reader", ir yra ekonomiškai efektyvus sprendimas, skirtas vartotojams, kurie bazinės prieigos kontrolės poreikius.Be ekrano ir ryšių, visi nustatymai gali būti lengvai padaryti ant klaviatūros.Nes nėra sudėtingo nustatymo, įrengimo išlaidos būtų kuo mažiausias.Išleistas su naujausia pirštų atspaudų algoritmas, atitikimo greitis ir našumas yra nepakartojama.

5YBX6 , vienas iš naujoviškų biometrinis pirštų atspaudų skaitytuvas patekimo kontrolės programos, siūlo neprilygstamą našumą naudojant pažangią algoritmas patikimumo, tikslumo ir puikiai tinkančių greitį.

Kaip terminalo skirta tiems vartotojams, kurie turi bendrų prieigos kontrolės reikalavimo, jis gali veikti autonominiame režime su sąsaja, skirtą trečiųjų šalių elektros užraktas, išėjimo mygtukas, durų jutiklis, signalizacija ir varpas.

Klaviatūros veikimo prietaisas yra lengva ir patogu, pvz., registruotis, vartotojo, trinti ir prieigos kontrolės parametrų nustatymai ir pan.

Savybės Biometriniai Pirštų Prieigos Kontrolės: Patikimas,patvarus&highlyaccurate optinis jutiklis, net Iki 500 Kortelė, Talpa net Iki 500 Atspaudų Talpa Lessthan 1 antros vartotojo pripažinimo Skaito pirštų Atspaudų ir (ar) Slaptažodį ir (arba) kortelės Slaptažodį Talpa iki 8 grupių Integruotas 125kHz RDA arti skaitytuvo Mažas, Tvirtas, elegantiškas dizainas, Garso indicationsfor priėmimas ir atmetimas galioja/negalioja sandoriai, 3rd Party Elektros Užraktas,Signalizacija,Durų Jutiklis, Exit Mygtuką ir Doorbe Standartą, asmens TAPATYBĖS Kortelė, o MF kortelės kaip papildoma funkcija

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 5YBX6
Prekės Pavadinimas 5YOA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai