Nauja Reduced price!
Kensington Originalus Pro Tinka Ergo Vertikalus Wireless Trackball 2.4 GHz/Bluetooth Pelės 9-programuojamą mygtuką pelės K75370 K75326

Kensington Originalus Pro Tinka Ergo Vertikalus Wireless Trackball 2.4 GHz/Bluetooth Pelės 9-programuojamą mygtuką pelės K75370 K75326

€71.32

-15%

€83.91

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: pelės, mause sem fio, žaidimas pelė usb, lefon pelės vertikalus, žaidimo pelės, raton mi, žąsų moteris, 16x52, trackball pele peles, belaidės pelės.

Pagal taisykles, oro linijų, mes pašalinsime dviejų AA baterijų paketo, ir pristatyti savo prekes.Ačiū už jūsų supratimą.

Kensington Pro Fit® Ergo Vertikalus Wireless Trackball

Apie Šį Produktą

Duok savo ranką sveikos pertraukos.Atnaujinti ergonomist patvirtintas komfortą ir premium valdyti žymeklį su Kensington-Pro Fit® Ergo Vertikalus Wireless Trackball.60° pasvirimo apsaugo riešą į natūralią rankos paspaudimas poziciją, siekiant pagerinti riešo ir dilbio laikysena.Ši pelė-kaip vertikali trackball yra lengva išmokti, ir jis, ir siūlo 9 programuojami mygtukai.

Ergonomist Patvirtintą Projektą

Skatina tinkamą riešo, rankų ir pečių derinimas, siekiant padidinti komfortą ir sumažinti galimų atmainų.

Lengva Naudoti

Mažina mokymosi kreivė, kai pereinate nuo pelę į trackball.

Premium Tikslumas ir Greitis

Suteikia tiksliau ir sklandžiai valdyti žymeklį, ir leidžia jums lengvai persijungti tarp DPI nustatymus skirtingiems žymeklį greičio kontrolės.

• Visos dienos komfortas yra teikiama per ergonomist patvirtintą dizainą, su 60 laipsnių pakrypimo ir gamtos handshake poziciją, siekiant pagerinti riešo ir dilbio srityje. • Lengva naudoti, su tuo pačiu kairėje spustelėkite, dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite ir pažymėkite varantys operaciją, kaip tradicinės pelės, o teikiant privalumai trackball su paprasta roll nykščio. • Aukštos kokybės vaizdo sekimo jutiklis, 34mm nykščiu valdomas trackball ir triple DPI jungiklis pateikti sklandžiai valdyti žymeklį, optimalų tikslumą ir lengva žymeklį greičio kitimas. • Lankstus belaidžio ryšio funkcijos leidžia jums prijungti jūsų vertikaliai trackball iki 3 skirtingų prietaisų, — vienas per 2.4 GHz nano dongle, kad stows viduje trackball kūno, ir du papildomi ryšiai "Bluetooth" ryšiu. • Patirtis plug-and-play numatytuosius parametrus arba naudoti KensingtonWorks programinę įrangą, nustatykite žymiklį ir nemirksi funkcijos ir profesionaliai pritaikyti devyni mygtukai sprendžiant bendras užduotis su vienu paspaudimu. • Unikalus, lengvai valomas dizainasyra built-in trackball išstūmimo mygtukas be vargo pašalinti trackball valyti purvą, nešvarumus ir bakterijas — ir laikyti trackball veiktų sklandžiai. • Darbai iki 18 mėnesių dvi AA tipo baterijos (komplekte).Lanksti Belaidžio Ryšio Galimybės

Leidžia stabilus ryšys iki trijų kompiuterių. • 1 x 2.4 GHz nano dongle • 2×Bluetooth

Plug-and-Play " arba Tinkinti

Patirtis plug-and-play numatytuosius parametrus arba naudoti KensingtonWorks programinę įrangą, nustatykite žymiklį ir nemirksi funkcijos ir profesionaliai pritaikyti devyni mygtukai sprendžiant bendras užduotis su vienu paspaudimu.

TrackballWorks™ Pritaikymas Savo Reikmėms

Nemokamai atsisiunčiama programinė įranga suteikia dar labiau asmeniniams poreikiams pritaikytą patirtį, suteikiant jums galimybę priskirti įvairias programos funkcijas kiekvienai 9 mygtukai, taip pat kontroliuoti žymiklio greitį ir slinkties greitis.

Unikalus Lengvai Valyti Dizainas

Suteikia mygtuką išimti trackball lengva valyti.

Ilgai Veikianti Baterija

Dirba iki 18 mėnesių dvi AA baterijos.Baterijos lemputė pašalina netikėtumų.Baterijos veikimo laikas gali skirtis, priklausomai nuo naudojimo.

Savybės

Baterijos lemputė pašalina netikėtumų.Baterijos veikimo laikas gali skirtis, priklausomai nuo naudojimo.

Jūsų Sveikatai

Jums neturėtų būti pasiekti, arba ruožas naudoti klaviatūra arba pultelis.

Teisingas ir neteisingas būdų, kaip pasirūpinti pultelis, klaviatūra ir ekranas

Jūsų rankų ir riešų turėtų būti maždaug tas pats, neutralios pozicijos, nes, kai jūsų rankos yra laisvai kabo prie jūsų pusės.Jūsų riešas neturi būti sulenktas per daug į vieną pusę ar kitą.

Laikyti riešą ir ranką liniją su dilbiu.

Sąsajos Tipas "Bluetooth"
Skaičių Volai. 1
DPI 1500
Bendras svoris 360G
Ranka Orientacija Teisė
Programuojamas Taip
Stilius Trackballs
Patekimo į rinką laikas Sep-14
Wi-Fi Zonoje 10M
Tipas 2.4 Ghz, Belaidis
Optinė Rezoliucija 1500 DPI
Modelio Numeris K75370/K75326
Darbo Režimas Trackball
Belaidžio Ryšio Galimybės 2.4 GHz*1, "Bluetooth" *2
Skaičių Mygtukai 2
Maitinimo Tipas Baterija
Stebėjimo Metodas Optinis
Kensington Modelis Trackball
Skaičių Mygtuką 9
Prekės Pavadinimas Kensington
Pakuotė Taip

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai