Nauja Reduced price!
Usb Šildomos Medžioklės Vest Šildomos Striukė Šildymas Žiemos Drabužių Vyrams Terminio Lauko Berankovė Liemenė Pėsčiųjų Laipiojimo Žvejybos

Usb Šildomos Medžioklės Vest Šildomos Striukė Šildymas Žiemos Drabužių Vyrams Terminio Lauko Berankovė Liemenė Pėsčiųjų Laipiojimo Žvejybos

€17.11

-40%

€28.52

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: top striukė veidrodėliai, kūno šildymas drabužiai, vaikai striukė šilumos, šiltas, šildomas liemenė, profesinės maudymosi kostiumėlį, šilumos striukė, eglės šildymo drabužiai, striukė mėlyna šilumos, šilumos liemenė, šuo striukė veidrodėliai.

1. Audinys yra pagamintas iš patogaus ir minkšto poliesterio pluošto, su gera ventiliacija, ir elektros vest išsprendžia problemą raukšles ir kvapas. 2. Šildytuvas buvo išplėsta nuo 6cm * 10cm iki 7cm * 11cm. 3. Pakeisti pamušalas elektros striukė su storas pūkelis, siekiant pagerinti šilumos izoliacijos efektas. 4. Pažangios šildymo grandinės projektavimo, net jei plėtrą, anglies pluošto šildymo plokštė srityje, energijos suvartojimas nėra labai didelis.

[3 etapas temperatūros reguliavimas ir momentinio šiluma] stiprus (raudona)? (baltos spalvos)?Silpnas (žalia) 3 lygis temperatūros nustatymas, pagal spalvą skiriasi, temperatūra etape yra taip pat aišku, paspauskite mygtuką gali būti paprastas temperatūros reguliavimas.Liemenė ateina su USB kabelis, akumuliatoriaus ryšys.Prašome prisijungti naudojant 5v / 2a USB išėjimas mobilus įkrovimo baterija. ※ pastaba: mobilus baterijos nėra įtrauktas.Anglies pluošto šildytuvai, kuris yra minkštas ir kietas kaip pluoštų, yra dedamas ties juosmeniu, nugaros ir pilvo, šildymo pilvo, nugaros ir juosmens tuo pačiu metu.Dragos dienovidinio, skatinti kraujo apytaką.Kas daugiau, simptomai dysparexia lengvai, sąnarių skausmą, palengvina ir juosmens palengvina nuovargį, efektyviai atšilimo kūno šilto, šalto sezonus su dideliu toli infraraudonųjų spindulių plačioje teritorijoje.Įjunkite jungiklį, ir jūs pajusite karšto 10 sekundžių vėliau.

[rankų plovimo, skalbimo mašina gali būti panaudota] šį produktą funkcija ir naudotis proga ir gamyba, medžiagos, pagerėjo nepaprastai greitai.Nes tai šviesa, tai GERAI, kad nešioti kostiumą/vienodas.Abiejų rankų plovimo ir skalbimo mašina, gali nusiplauti.Nė vienas metodas turės įtakos vidaus šildymo sistemos, šildymo kostiumas.Ji gali būti saugiai naudojamas.Prašome sausas po skalbimo. (įsitikinkite, kad išimtumėte bateriją iki skalbimo.)

Golfas, alpinizmas, žvejybos, menstruacijos, pėsčiųjų, motociklininkų, jojimo, žiūrėti sporto, eiti į darbą ir mokyklą, susijusius su fizinio šalta, lauko darbai, o kitais atvejais gali būti naudojami.

Lytis VYRAI
Modelio Numeris X7557
Medžiagų Technologijos warmthtm
Medžiaga Poliesteris
Funkcija Šilumos
Kilmės KN(Kilmės)
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai