Nauja Reduced price!
Lediniame Iš Auskarai tarpvalstybinių Sprogimo Huggie Hoopas Bling Auskarai Vyrams, Moterims, Hip-Hop Papuošalai Punk Auskarai su CZ

Lediniame Iš Auskarai tarpvalstybinių Sprogimo Huggie Hoopas Bling Auskarai Vyrams, Moterims, Hip-Hop Papuošalai Punk Auskarai su CZ

€13.82

-23%

€17.95

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: aretes colibries, akatsuki aretes, aretes derliaus, kartoninė aretes, aretes rugrats, gotikos aretes, aretes u, odos aretes, aretes led, aukso aretes.

Europos ir Amerikos tarpvalstybinių sprogimo Huggie hoopas auskarai pilnas cirkonis Bling vyrų ir moterų hip-hop

Medžiaga: AAA cirkonis + aplinkos apsaugos vario

Procesas: micro apdaila + galvaninių 18K gold / platinum

Pakavimas: supakuota

Laivybos Sąlygos:

We Will Ship Užsakymą Per 2 Dienas Po To, Kai Gausime Jūsų Mokėjimą.Prašome Pasirinkti Laivybos Jūs Norite.Transportavimo, Mes, Kaip Pateikti Informaciją Galite Čia:

(1).Nemokamas Pristatymas, E-paketas, honkongo ar Kinija Paštu, Oro Paštu.Jei Nori Naudotis Express Transportas, Jums Reikia Mokėti Papildomo Mokesčio Tvarka.

(2).El. paketas yra tik MŪSŲ klientų, kurie trunka apie 15-30 dienų atvykti.

(3).Kinija Paštu, Oro Paštu Siųsti Dauguma Klientų, Tai Trunka Apie 45-75 Dienas Pasiekti.

(4).Jei pasirinksite Pagal EMS / UPS Siuntimo, Tai 7-15 Dienų Reikalingas

Atvykti.ForTheProductWhich Įtraukti Baterija, Mes Rekomenduojame, Kad Jums Pasirinkti Pristatymas Nuo EMS Ir UPS Jau Griežta Tvarka Baterija Politikos.

Po Pardavimo Paslaugas:

Esame Profesionalus Verslo Įmonės.Mes Siūlome Puikią Po Paslaugos Paslaugos Jums.Jei Turite Klausimų Apie Mūsų produktus Ar Paslaugas, Prašome Siųsti MUMS Žinutę.Mes atsakysime artimiausiu metu.

Atsiliepimai:

Jei Jus Tenkina Mūsų Produktus, Prašome Būti Pilnas Žvaigždžių Ir Gerų Atsiliepimų Už Mus.Jūsų Atsiliepimai bus skatina mus PADARYTI Geriau nei nieko Daugiau.Ačiū!

Grąžinimo Politika:

Mes grąžinsime, jeigu jūs grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo dienos elementus.jei nesate patenkintas su prekės arba gauti elementą, sugadintas, prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš atidarydami už tai.Mes susisieksime su jumis per 24 valandas (išskyrus savaitgalius) ir išspręsti jums netrukus su pakeitimo ar kompensacijos.Ačiū

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeisti, nusipirkti, gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto.pirkėjas turėtų kreiptis į mus.

Modelio Numeris EAR19080005
Bauda ar Mados Mados
Elemento Tipas Auskarai
Medžiaga Metalo
Formos\modelis GEOMETRINIO
Auskarai Tipas Lašas Auskarai
Stilius Hiphop/Rock
Lytis Unisex
Metalų Tipas Vario

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai