Nauja Reduced price!
Spalvos mediena, veidrodis šviesos integruota sutirštės tiesus peilis aštrus lauko medžioklės peilis taktinis tiesus peilis + nailonas rankovės

Spalvos mediena, veidrodis šviesos integruota sutirštės tiesus peilis aštrus lauko medžioklės peilis taktinis tiesus peilis + nailonas rankovės

€11.24

-30%

€16.28

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kišenėje taktinis karo, knive, nakiri peiliai, peilis, bushcraft firesteel, pubg dovana raktas, karambit, šalto plieno, metalo taktiniai peiliai, peilis taktika.

veidrodis šviesos integruota tiesūs ašmenys Ilgis: 25,5 cm Ašmenų ilgis: 9.7 cm storis:3mm, Plotis: 3,5 cm Kietumas: 57 HRC Medžiaga:440C Rankena: Spalva medienos + nerūdijančio plieno Procesas: veidrodis šviesos Įpakavimas: Nailono striukė Grynasis svoris: 250g Aštriais ašmenimis, geriausias kempingas savigynos gelbėjimo išgyvenimo įrankis, aštriu peiliu, geriausias kempingas savipagalbos priemonė, Jei turite klausimų, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.taikoma žmonių: nerekomenduojama nepilnamečiams pirkti ir naudoti, būtina suaugusiųjų priežiūra naudojant, prašome suteikti teisingą kanalo po pirkimo ar rinkimas ir t.t. Kaip kameros kampą, ir reguliuoti šviesos, ten bus skirtumus paveikslėlių, jei jums reikia nustatyti produktus, prašome susisiekti su mumis.Kitaip vyrauja natūra Pastaba

1 .Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

2 .Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kokių papildomų išlaidų, kurių reikia prieš siūlymą/pirkti.

Pristatymas

1. Sąlygų Siunta:

Prieš užsakant prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas.Prekės yra vežamos tik po to, kai mokėjimas patvirtino.

2. Laivybos Įmonėms:

Mes paramos siuntą "Kinijoje Įregistruota Oro Paštas", "Hongkong Oro Paštas", "AVS""UPS" "DHL" ir pan.

Jei jums reikia pagalbos pasirenkant greitas ir patikimas pristatymas bendrovė, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir mes padarysime viską, kad padėtų.

Atsiliepimai

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome palikti atsiliepimus.Jei nesate patenkintas

su prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.

Grąžinimo politika

Mainai tik tuo atveju, jei elementas, kurį pirkti iš mūsų, kurie visiškai skiriasi nuo jav, galite paprašyti pakeisti jį.

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Tipas Fiksuotų Ašmenų Peilis
Rankenos Medžiaga Spalva medienos + nerūdijančio plieno
Modelio Numeris C-xzd44
Ašmenų Medžiaga 440c
Prekės Pavadinimas PEGASI

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai