Nauja Reduced price!
SMALUCK 7

SMALUCK 7" HD Veidrodis Stebėti Automobilių Stebėti Vandeniui CCD Automobilio Galinio vaizdo Kamera Baltos, Sunkvežimių, Furgonų, Autobusų Van 12V-24V DC

€39.76

-21%

€50.34

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kamera sunkvežimių belaidžio, van, hova galinio vaizdo kamera, rv, kameros vaizdas, van express", 206 galinio vaizdo kamera, 3d 360 kalibravimo medžiaga, 2din zeniss, 43 colių monitorius.

7" TFT LCD Galinio vaizdo Veidrodėlis Automobilių Stebėti

Jis veikia kaip įprastas galinio vaizdo veidrodėlis, ir reflektorius bus automatiškai atsiranda, kai ekranas yra išjungtas.Taigi, galite įrašo ją ant originalaus veidrodžio, ir jis bus rodomas galinio vaizdo vaizdo, o tai yra susiję su galinio vaizdo kamera galinio vaizdo vaizdo ekrane pasirodys automatiškai, kai važiavimo atbuline eiga automobilis.

Kai jūsų automobilis yra aprūpintas šis kompaktiškas ir madingas vaizdo reverso sistema, pasaulis aplink savo automobilį nebus problemų jums nebereikia!2 video įėjimai taip pat leidžia jums mėgautis video iš DVD ar kitų įrenginių.

Kamera:

T jis CCD vaizdo jutiklis rezultatų skaitmeninius signalus, kad yra geresnių nuotraukų aiškumo, spalvos, kontrasto ir aštrumo, nei CMOS fotoaparatas, su savo 18 atskirų Infraraudonųjų spindulių (IR) LED, tai rodo aiškius vaizdus esant silpnam apšvietimui, ypač naktį aplinkybes.

Aukštos raiškos ir Įstrižainės Kampas 120º, Horizontalus Kampas 90 ºc platus vaizdas kampų, Su gera vandeniui funkcija, Taikomos įvairių Transporto priemonių: automobilių, sunkvežimių, RV, autobusų, Išspręsti problemą, bloga automobilio galinio vaizdo poveikį, gali padėti sumažinti incidentų ir nelaimingų atsitikimų, Paramos IR Naktį color CCD vaizdo.

PASTABA: Mes išsiųsti veidrodinis fotoaparatas kaip numatytąją, prašome informuoti mus, jei jums reikia ne veidrodinis fotoaparatas.

Skirtumas tarp CCD ir CMOS kamera:

C CD objektyvas aišku, naktinio matymo, nors ir prasto apšvietimo aplinkoje. 120 laipsnių kampo objektyvas, užtikrinti, automobilių galinis šoninis veiksmingai atbulinės eigos ir stovėjimo operacija.

Su šią prekę, jūs galite palikti savo automobilį lengvai, greitai ir saugiai.Jai bus daug saugiau, pradedantiesiems ar net profesionaliems vairuotojams.Kaip jūs niekada nežinote, kai avarija įvyks.Jums gali paruošti dar blogiau.

Techniniai duomenys:

Monitorius :

Ekrano dydis: 7" Ekrano režimas: 16 : 9 Sistema: PAL / NTSC (Auto) Apibrėžimas: 800(H) x 480(V) Nominali įtampa: 12V-24V DC 10% Energijos suvartojimas: 3W Būdas kontrolė: Monitoriaus mygtukas / Nuotolinio valdymo Vedio įvestis: Dvi vaizdo įvesties būdas Veikimo temperatūra: nuo -20 °c iki -60 °c Sandėliavimo temperatūra: -40 °c -60 °c Ryškumas: 250cd/m⊃2; Kontrastas: 300:1

Kamera: 1/4" CCD vaizdo jutiklis 2,8 mm objektyvas Spalvingas vaizdas (b/w vaizdo, naktinio matymo) Pixel: 628 x 582 Signalo sistema: PAL/NTSC Peržiūrėti kampas: Įstrižainė Kampas 120º, Horizontalus Kampas 90 ºc Horizontali rezoliucija: 480 TV Linijų 18 IR LED teršėjams naktinio matymo Minimalus apšvietimas: 1.0 LUX F=1.2 Naktinio matymo diapazonas: 10 metrų foninio Apšvietimo kompensavimas: Auto Užrakto greitis: 1/50 ~ 1/100,000 sek Vandeniui atsparus Maitinimo šaltinis: DC 12V-24V

Pakavimo sąrašas:

Pagalbinė Linija No
Signalo Tipas Transporto Priemonės, Atsarginės Kameros
Ilgis Vaizdo Kabelis 10M
Atsparus vandeniui IP 67
Laidais ar Bevielio ryšio Viela
Įėjimo Galia 12V-24V DC
Monitoriaus Skiriamoji Geba
Kameros Rezoliucija 480 TVLines
Prekės Pavadinimas SMALUCK
Ekrano Dydis 7"
Lęšių Medžiaga Stiklas
Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno
Korpuso Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai