Nauja Reduced price!
2020 Naujų Kūrybinių Šiaurės Sėdi Audiniu Veidas-mažiau Lėlės Lėlės Kalėdinė Dekoracija Rudolf Lėlės Vaikų Festivalis Dovana

2020 Naujų Kūrybinių Šiaurės Sėdi Audiniu Veidas-mažiau Lėlės Lėlės Kalėdinė Dekoracija Rudolf Lėlės Vaikų Festivalis Dovana

€4.23

-27%

€5.87

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: rudolfas, automobilių elnių, kalėdų rudolf, christma, rudolph, crismas dekoras, christma dekoras, berniukas pinigus, piniginės, bambi karoliai, "mad men".

1, Apie vertinimas:

1. Po produktas yra išsiųsti, prašome atkreipti dėmesį, kad patikrinti, prašome patikrinti priešais pristatymo darbuotojais, kai gaunate prekes, jei yra bet kokia anomalija, prašome pasirašyti ir užantspauduoti pristatymo darbuotojų, siekiant apsaugoti savo interesus ir išlaikyti siuntimo dokumentus.Tai yra pagrindas trūkumo papildymo, ačiū.

2. Jei turite kokių klausimų ar nepatenkinti vietų, gavęs prekes, nereikia skubėti vertinti.Jūs turite susisiekti su manimi laiku.Aš pabandyti mano geriausia, kad esate patenkintas.Jūsų palankias komentarai yra labai svarbu man, ir dar svarbiau, kad esate patenkintas.Ačiū.Prašome patikėti, kad aš būsiu jūsų patikimas pardavėjas.

3. Ji yra labai rekomenduojama, kad tie, kurie perka prekes mūsų parduotuvėje pirmą kartą pasirinkti "Grįžti Transportas Draudimas".Mūsų parduotuvėje acquiesces į "dėkingi laikotarpį", per 7 dienas nuo prekių gavimą.Jei jie yra nepatenkinti prekių per šias 7 dienas, jie gali grąžinti prekes, net jei jie galvoja, kad jie yra brangūs ir gali būti perkamos ir kitose vietose su pačiu pigiau kokybę.

2. Dėl Spalvų Skirtumas:

Mūsų prekės yra visi paimti natūra, ir spalvos prekių sužinojau iš fotoelektros yra skirtingi, todėl neatmetama, kad po to, kai gaunate prekes, yra šiek tiek skiriasi spalvos prekių ir nuotraukas.LCD monitorių yra šviesesnis ir ryškesnis nei įprastų ekranų.Jei naudojate LCD ekranai, prašome tai supranta.

==Korporacinė kultūra = & nbsp=

&Bendrovė yra stipri jėga, su dešimtimis milijonų ilgalaikio turto, tūkstančių produktų, daugiau kaip 200 darbuotojų ir šimtai žmonių tvarkymas už gamyklos ribų.Po daugiau nei dešimt metų nuolat tirti ir vykdyti, jis specializuojasi projektuojant, kuriant ir gaminant produktus.Jis yra naujas, unikalus ir gražus formos, kuri yra palanki vartotojams.Savo produktus parduoti ir visoje šalyje ir eksportuojami į Jungtinės Karalystės, Jungtinių amerikos valstijų, Europos ir Artimųjų Rytų Ir kitų šalių.

Mūsų tikslas yra dirbti su vientisumą ir tarnauti savo klientams!Laukiame naujų ir senų klientų namuose, ir užsienyje pavyzdys, projekto tyrimas, kad mes tvirtai laikomės "kliento-centric" verslo filosofija ir aukštos kokybės gaminius, gerą reputaciją ir greitai, puikiai paslaugą, mūsų klientai ranka į ranką, ir ieškoti bendrų plėtros!

Tipas Didmeninės No
Tai patentuota šaltinis Ar
Specifikacijos Meilė juostelės raudona Rudolph
Yra tarpvalstybinio prekių tiekimas? Taip
Didelių pardavimų regionuose Pietryčių Azijoje, Šiaurės Rytų Azijoje,
Kategorijos Kalėdų dekoracijos
Modelio Numeris 1
Pagrindinių tolesnių platformose Noras, "Amazon"
Pakavimas Opp krepšys
Technologijos Siuvimo
Ar importuoti Ar
Medžiagų kokybė Medžiaga
Rinkinys Tipas No
Taikoma festivaliai Kalėdų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai