Nauja Reduced price!
Dildo Kelnaitės Makšties Strapon Klitorio Stimuliatorius Analinis Kaištis G Spot Dildo Vibratorius Suaugusiųjų Sekso Produktus, Oralinis Seksas, Prie Pat Liežuvio

Dildo Kelnaitės Makšties Strapon Klitorio Stimuliatorius Analinis Kaištis G Spot Dildo Vibratorius Suaugusiųjų Sekso Produktus, Oralinis Seksas, Prie Pat Liežuvio

€20.13

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: analinis kalba, clit vibe, dvigubas dildo dirželis ant moters lesbietės, latekso analinis dildo kelnaitės, seksualinės kalba, klitorį liežuviu žaislas, analinis strapon, laižyti varpos, dildo strapon, vyrai analinis dildo kelnaitės.

Įkraunamas Belaidis Nuotolinio Valdymo Nematomas Vibracija C String Kelnaitės Apatiniai Sekso Massager Dirželis Ant Dildo Erotiniai Sekso Žaislai Moterims

Discription: Unikalus Nematomas Nešiojami Dizaino derinys belaidžio nuotolinio valdymo ir praktiški daro jūsų orgazmas, ne tik miegamajame.jūs galite mėgautis bet kur ir bet kada.Ar kaip Asmens Massager, Kulka Vibratorius, Clit Stimuliatorius, Kiaušinių Vibratoriai, Dildo, Vibratoriai, Analinis Vibratorius, arba kaip Klasikinio G-Spot Moterų Vibratorius moterims masturbacija.Klitorio, G-Taško vibratorius yra puikus sekso žaislas imtis nuotykių biuro, prekybos gatvėje ar kitose viešose vietose!

33 PĖDŲ Nuotolinio Valdymo & 7 Vibracijos Režimai - Triple-stimulas massager, 7 dažnių vibracijos ir ergonomiškas dizainas bus nuolat stimuliuoti klitorį, g-tašką, ir analinis, siekiant padėti jums pasiekti orgazmo metu mylėjimasis ar solo žaisti.Vibruojantis dildo) suteiks jums daugiau galimybių rinktis, kad atitiktų jūsų meilės ritmu ir prieskonių things up jūsų seksualinį gyvenimą.

FDA Vandeniui Medicinos Medžiagos sekso vibratorius medžiaga yra saugus, bekvapis ir odos draugiškas.Minkštas, mielas spalvos su puikiais touch.Didžiosios asmens massager sekso žaislas moterims.Nereikia nerimauti dėl blogų smirdantis, tiesiog mėgaukitės juo.Visiškai kūną su 100% atsparus vandeniui dizainas, lengva valyti, mėgautis gražių akimirkų, dėl dušo ar net vonioje

Magnetinio USB Įkrovimo & Rami – Palyginti su įprasta DC uosto krovimo, magnetinio įkrovimo yra paprasta ir lengva įkrauti greitai, todėl jūs galite patogiai gauti malonumą, kurį nori bet kuriuo metu.Jums nereikia prasiskverbti silikono nebėra, todėl geriau atsparumas vandeniui.Mažiau nei 40 decibelų, kai jis suvibruos suteikti jums ramioje meilės.

Diskretiškas Pakavimo ir Po Pardavimo Garantija - Atsargus pakavimo užtikrina jūsų privatumą.Garantinis Aptarnavimas remia 30 dienų grąžinimo ir 1-erių metų garantija.Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.

Visų didelių kredito kortelės, tokios kaip visa, Mastercard, Maestro yra accetped per saugų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

1.Mes teikiame Nemokamas pristatymas Kinija po oro sklypas pagal labiausiai paplitusių būklės.Bet tai trunka maždaug 15-40 darbo dienas po to, kai buvo paskelbtas.Kartais bus atidėtas iki 41-60 darbo dienų dėl muitų ar kitų problemų, tokių kaip vietos oras problema, todėl ji turi savo pakankamai kantrybės laukti sklypo.Ir, kai jūs pasirenkate siuntos kelią, tada mes manome, kad jūs patvirtinate, kad sutinkate su šios vėlavimo, jei atsitinka.

2.Mes Laivas savo paketą DDU, "muitai ir mokesčiai nesumokėti" .Jūs atsakote už papildomus mokesčius už muitinės klirensas, jei atsitinka.

1.Mes paramos grąžinimas ir keitimas prekės politikos, tačiau jums reikia mokėti visą kainą už dviejų krypčių transporto (įskaitant laivybos, mokesčių ir muitinės išlaidas ir pan.) ir laikykite elementą, geros būklės, kitaip mes nuolat teisę atsisakyti grąžinti ir grąžinti.Visų grąžinimo politikos turi būti taikomi per 7 dienas (laikas, taškas pradėti nuo gausite punktas).

Žemiau problemų netaikoma sugrįžti ir grąžinimo politika:

(1) Spalvos, dydžio skirtumas problemų, tik kaip tai, ką mes turime paminėti;

(2) Produktas, kai žala dėl netinkamos veiklos;

(3) Plauti, naudoti ir dėvėti produktus.

Bet problema, prieš užsakant, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Bet pirmiausia,skirkite keletą minučių perskaityti visą informaciją pateikta čia.Jei ne, jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu prekybos vadybininkas arba el. paštu, mes atsakysime į jūsų klausimus per 24 valandas.

Mes esame priklausomi nuo klientų pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 Rezultatas DSR yra labai svarbu mums.Jei jus tenkina mūsų daiktų, skirkite keletą minučių ir palikti savo teigiamą atsiliepimą.Ačiū!

Prekės Pavadinimas Strap On Vibratorius, Sex
Nepadori Nuotrauka No
Elemento Tipas Vibratoriai
c eilutę Vibracija C Eilutę
Modelio Numeris nuotolinio valdymo vibratorius
Prekių Kokybės Sertifikavimo 3C
Dydis NA
Funkcija vibracija kelnaitės
Belaidis Nuotolinio Valdymo Atstumas 15 M
Medžiaga Silikono
Vibracijos Dažnis 7 Vibracijos režimai
Galia Magnetinio Rechargebale
Seksualinio Pobūdžio No
Pavadinimas vibracija kelnaitės
Funkcija Tris Kelnaitės Vibratorius
Funkcija, dvi Belaidis Nuotolinio Valdymo Pultas
Tipas G-Spot
Mute dizainas Whisper Dizainas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai