Nauja Reduced price!
Darbo Drabužiai, Šunų Rūbai Pet Drabužiai Šunims Jumpsuit Minkštas Šunų Kailio Striukė Pet Apranga Šunims Kostiumas Čihuahua Drabužiai

Darbo Drabužiai, Šunų Rūbai Pet Drabužiai Šunims Jumpsuit Minkštas Šunų Kailio Striukė Pet Apranga Šunims Kostiumas Čihuahua Drabužiai

€10.64

-39%

€17.73

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: šuo jumpsuit žiemą, Šunų Dydis, snowsuit šunų, costum šuo, medžiaga šuo, šunys pižamos, pajama pet, adresas čihuahua, niūrus, paltai moterims.

Produktų, mes parduodame, yra kruopščiai atrenkami, o ne padirbtus gaminius.Prašome būti tikri, kad pirkti.Pasibaigus mokėjimo, mes išsiųsti paketą jūsų draugas per 24 valandas, taigi, kad jūs galite gauti paketo kuo greičiau.Ši parduotuvė yra visų rūšių naminių reikmenys.Jei turite daugiau reikalavimų, prašome eiti į parduotuvę rinktis.Jei negalite rasti produktas jums reikia, galite atsiųsti mums laišką konsultacijos, ir mūsų parduotuvė jums suteiks produktas jums reikia kaip įmanoma greičiau. -Super minkštas ir super šiltas. -Lengva valyti ir plauti. Medvilnė + džinsinio audinio. -Storas keturkojo drabužių netrukdo augintinius nuo einant į tualetą. -dydis: XS-1-2 kg S-2-3 kg M-3-4 kg L-4-6 kg XL-6-8 kg 2XL-8-10 kg 3XL-10-13kg (Aukščiau yra tik pasiūlymai, mes teikiame, priklausomai nuo dydžio savo augintinio)

(Kai kuriose šalyse/regionuose, susisiekite su mumis elektroniniu paštu daugiau informacijos.) Kaip ilgai, kaip kaina jūsų parduotuvėje pirkti viršija $200, mes atsiųsime jums DTL, "FedEx", UPS, taip, kad galite gauti paketą kaip įmanoma greičiau.

modelis Spausdinti
Stilius princesė stilius
pardavimas Mažmeninės/Didmeninės/Dropship
Produkto Kategorija Darbo drabužiai
Sezonas Pavasarį, Rudenį ir Žiemą
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Šunys
Medžiaga Medvilnė+Džinsinio Audinio

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai