Nauja Reduced price!
Puikus Kieto Sulankstomos Sofos Padengti sofa-lova, sofa-slydimo padengti rubisafe de sofa canape 150-190 cm, 10 spalvų nemokamas pristatymas

Puikus Kieto Sulankstomos Sofos Padengti sofa-lova, sofa-slydimo padengti rubisafe de sofa canape 150-190 cm, 10 spalvų nemokamas pristatymas

€15.81

-30%

€22.59

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: lova padengti rinkinys, canape kampas kabrioletas modulable, lovos šuo pet, wazir patalynė, canap chesterfield kabrioletas, namas canape kabrioletas, karalius wong, padengti antklodžių rinkinys, lovos rėmo saugojimas, canap dizaino kabrioletas.

[xlmodel]-[produktai]-[29393] Karšto Elementus

[xlmodel]-[foto]-[0000] Nuotraukos Sąrašą

Puikus Kieto Sulankstomos Sofos Padengti sofa-lova, sofa-slydimo padengti rubisafe de sofa canape 150-190 cm, 10 spalvų nemokamas pristatymas

Skelbimas:

Šios rūšies sofos dangčiu tinka tik sulankstomos, sofa-lova, kurių ilgis nuo 150cm iki 190cm , jūs galite kreiptis į žemiau dimention daugiau informacijos:

(Vienetas: cm)

Jei turite kokių nors pasiūlymų, prašome būti laisvai leace pranešimą, arba kreipkitės tiesiai į mane.

Galimos Spalvos:

xlmodel]-[custom]- Mokėjimo & Fecdback

Mokėjimai

Mes priimame mokėjimus sąlyginio Deponavimo tik ar kiti mokėjimo būdai apsaugoti sąlyginio Deponavimo.Mokėjimus tikimasi, per 3 dienas nuo aukciono pabaigos.Pinigai Užsakymą/Asmens Patikrinimus,/Pinigai nebus priimami.

DUK

Q1, Kaip galima susisiekti su jumis?

A1 galite susisiekti su mumis per E-mail/TM, Mūsų klientų aptarnavimo yra kiekvieną darbo dieną, skirtą greitai reaguoti į bet kokį klausimą iš mūsų klientų.

Q2 Kaip Ilgai aš galiu gauti atsakymą apie mano tyrimas?

A2 Paprastai tai trunka 24 darbo valandas, už mus spręsti visas mūsų klientų klausimus.

Q3 Jei aš negavau gera, ką aš galiu padaryti?

A3, Jei negavote prekės per 90 dienų, prašome susisiekti su mumis, mes siūlome visa grąžinamoji išmoka jums, ir prašome dont palikti blogų atsiliepimų.Pranešimas yra iš mūsų kontrolės.

Atsiliepimai

Kaip atsakingas pardavėjas, mūsų tikslas yra 100% klientų pasitenkinimo.Mes vertiname jūsų Teigiamus Atsiliepimus, jei esate patenkinti sandorį, ir mūsų produktą.

Duoti momentinių neigiamą arba neutralų atsiliepimą, nes bet koks nepasitenkinimas, be jokios komunikacijos, nėra geriausias būdas išspręsti problemą.Taigi, už jūsų gerumą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, pirma, kai jūs susiduria su jokių problemų.Mes stengiamės ją išspręsti kuo greičiau.Labai ačiū.

detail.1688.com/offer/553832481387.html?spm=a2615.7691456.0.0.d3059e2Sf8HyD

Prašymas Tik sulankstomos sofos dangtis
Taikoma Sofa Grupinių Sofa
Funkcija sofos danga/rubisafe para sofa/housse canapé
Stilius Kietas
Prekės Pavadinimas EVERJOY
Modelio Numeris Lankstymo sofa-lova
Modelio Tipas Kietas
Gamyba Sofa Dangtis
Naudoti Sofa Baldai Padengti Sofos dangtis
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
modelis Paprastas Dažyti
Unpick ir Plauti Nuimamas ir Plaunamas
Dydis 150~190 cm
Pristatymas Nemokamas Pristatymas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai