Nauja Reduced price!
Smart Kačių Žaislai USB Elektros Naminių gyvūnų Žaislai

Smart Kačių Žaislai USB Elektros Naminių gyvūnų Žaislai "Magic Roller Ball Katė LED Geležinkelių "Flash" Ball Žaislas Automatiškai Besisukantis Žaislas Katė, Šuo Vaikai

€6.84

-28%

€9.63

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: namų smart, kačių bokštas, megzti naminių gyvūnų žaislai, tampus katė žaislas, ryšiai augintiniai, Katė, kačių bokštas medis, massag roller, lepim, evil eye namuose.

Kulka Taškų:

1、2020 spalvinga katė žaislas: Dviejų spalvų režimas dizainas, vieną raudonos šviesos režimas ir spalvinga šviesa pakeisti režimą, pritraukti jūsų kačiukas, bet kuriuo metu.Ši katė žaislas turi varpai ir plunksnos skatinti savo katės medžioklės instinktas.

2、Built-in kačiukas mėgstamiausia katžolių: Tai atnaujintos katė žaislas yra pastatytas su gamtinių katžolių, kuris daro jūsų pavargę kačiukas tampa susijaudinęs ir pagerinti katės apetitas.

3、360° sukimosi kamuolys: Po maitinimo, interaktyvi katė žaislas bus pradėti 360° rotacija ir spalvų LED indikatorius.Kai susidūrimo su siena, kėdės, durų, ir t.t., kamuolys bus automatiškai pakeisti kryptį.Jokios papildomos pagalbos nereikia.

4、Automatinis išjungimas: Po valcavimo 45 minutes, katė kamuolys bus automatiškai uždaryti be vartojančiomis per daug kačiukas energijos.

5、USB įkrovimo dizainas: Apie 1,5 valandos įkrovimo laikas gali suteikti 4 val. pramogų metu.Kai jums palikti kačių namuose vienas, tai yra geriausias kačių žaislas.

Atnaujinti funkcija:

1. Atgauti palūkanų: Mes įdėti Mu Tian Li produktas, Mu Tian Li yra nenugalimas katėms.

2. Daugiafunkcinis mode + du keičiami priedai (varpai ir plunksnos) pridėti įdomus.

3. Šviesos pralaidumas, stiprinti: naujasis kamuolys yra pakeistas į skaidraus plastiko viduryje, built-in spalvos led yra išsamesni ir labiau patrauklus katės.

4. Automatinis išjungimas ir įjungimas įspėjimas: katė kamuolys bus automatiškai išsijungia po 45 minučių sukti, ir nebus sunaudoja per daug energijos iš kačiukas

5. Spalvinga led lemputės mirksi lėtai pasukite

Instrukcijos:

1.Pereiti spauskite: vienspalvis raudonas apšvietimas ekranas

2.Paspauskite jungiklį antrą kartą: spalvinga led apšvietimas ekranas

3.Paspauskite jungiklį trečią kartą: išjungimo

4.Automatinis išjungimas ir įjungimas įspėjimas: automatiškai išsijungia po 45 minučių

Savybės:

1. 2020 spalvinga katė žaislas: Dviejų spalvų režimas dizainas, vieną raudonos šviesos režimas ir spalvinga šviesa pakeisti režimą, pritraukti jūsų kačiukas, bet kuriuo metu.Ši katė žaislas turi varpai ir plunksnos skatinti savo katės medžioklės instinktas.

2. Built-in kačiukas mėgstamiausia katžolių: Tai atnaujintos katė žaislas yra pastatytas su gamtinių katžolių, kuris daro jūsų pavargę kačiukas tampa susijaudinęs ir pagerinti katės apetitas.

3. 360° sukimosi kamuolys: Po maitinimo, interaktyvi katė žaislas bus pradėti 360° rotacija ir spalvų LED indikatorius.Kai susidūrimo su siena, kėdės, durų, ir t.t., kamuolys bus automatiškai pakeisti kryptį.Jokios papildomos pagalbos nereikia.

4. Automatinis išjungimas: Po valcavimo 45 minutes, katė kamuolys bus automatiškai uždaryti be vartojančiomis per daug kačiukas energijos.

5. USB įkrovimo dizainas: Apie 1,5 valandos įkrovimo laikas gali suteikti 4 val. pramogų metu.Kai jums palikti kačių namuose vienas, tai yra geriausias kačių žaislas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Spalvinga LED Smart Elektros Katė Žaislas

Spalva: balta, rožinė, pilka, mėlyna

Medžiaga: ABS

Dydis: apie 65*65*65 mm/2.56*2.56*2.56 į

Svoris: apie 110g

Įkrovimas: USB

Baterija: baterija 2 val., akumuliatoriaus įkrovimo laikas 3-4h

Pakavimo Sąrašas:

Katė Žaislas Kamuolys*1

Bell*1

Plunksna*1

USB*1

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Žaislai Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas TAONMEISU
Yra Protingas Prietaisas No
Medžiaga Kita
Tipas katės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai