Nauja Reduced price!
LED Grow Light Kambarinių Augalų USB Fito Lempos Visą Spektrą Fitolampy Su Kontrolės Augti Langelį Augti Palapinę, Šiltnamiuose Gėlių

LED Grow Light Kambarinių Augalų USB Fito Lempos Visą Spektrą Fitolampy Su Kontrolės Augti Langelį Augti Palapinę, Šiltnamiuose Gėlių

€2.45

-52%

€5.11

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: šiltnamio efektą sukeliančių jutiklis, fitolamp, artifici gėlių, augalų lempos, visą spektrą fito lempos, 150w augti led, led fitolampy augalai, lempa, palapinė, augti palapinė kambarys, grow lempa.

Aprašymas:

Veiksmingo augimo ir augalų sveikatos, viso spektro šviesa yra labai svarbus kiekviename etape augalų augimą.Jei augalai negauna pakankamai šviesos, jie tampa silpni ir gali net mirti.

LED Grow light su laikmatis yra aukštos kokybės ir pagreitina augimą kambarinių augalų veiksmingos, teikiame plataus spektro 480nm~680nm, panašus į saulės šviesą.tai geriausia augalų augimą, tinka visų etapų augalų augimą.leidžia augalams augti, graži spalva.

Savybės

- Imituojamas Natūralus Saulės šviesa: 40/60/80 Led su 3 spalvų režimų (Raudona: 660nm, Mėlyna: 460nm & Mixed-šviesa) ir iki 9 ryškumas gali būti reguliuojamas ryškumas reguliuojamas nuo 20% iki 100%, kuri veiksmingai imituoti natūralios saulės šviesos, kad sukurti idealią aplinką kambariniai augalai.

- Automatinis Ciklo Laikmatis Funkcija: Šis augalas auga šviesos diskinių atmintinės laiko funkcija leidžia automatiškai įjungti/išjungti (3H/9H/12H) kas dieną pagal savo parametrus, kuris nereikalauja jokių rankinis valdymas ir būtų gerai prižiūrėti jūsų augalai, kai esate darbe ar atostogų.

- Reguliuojamas Dizainas: Naujausias Augti Šviesos su žąsies kaklus ne tik išspręsti problemų nustatymas ir nelankstumas tradicinių kabinti augti šviesos, bet taip pat suteikia daug platesnės aprėpties srityje nei kitų dviejų ar trijų ginklų įrašą augti žiburiai.Tai galėtų šviesos platesnės erdvės ir skleidžia šviesą bet kuria kryptimi ir suteiks energijos daugiau augalų.

- Patogu Naudoti: Powered by USB, Rankos 360° reguliuojamas jūs galite lengvai kontroliuoti kampas ir atstumas tarp lempos ir augalai.Mes taip pat teikia sodo įrankių rinkiniai, įskaitant kastuvas, grėblys, ir kibiras padės jums rūpintis augalais lengvai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PVC

Galia:20/30/40W,40/60/80LED

Įėjimo Įtampa: 5V

LED Lustai: Raudona spalva : Mėlyna = 52 : 28

Bangos ilgis: Raudona: 660nm / Mėlyna: 460nm

Tarnavimo Laikas: 50000 valandų

Darbo Temperatūra:-20°C~40°C

Sertifikavimo: RoHS, CE, FCC, UL

Pakuotė:

1X LED Grow Light

1X Instrukcija

Tamsos metodas BELAIDŽIO DIMERIS
Korpuso Medžiaga PVC
Ilgis //cm
Prekės Pavadinimas oobest
Yra Pritemdomi Taip
Sertifikavimo UL
Garantija 3 metai
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės USB Ultravioletines lempas augalams
Šviesos Šaltinis LED Lustas
Maitinimo Šaltinis DC
Įtampa 5V
Medžiaga PVC
Plotis //
Modelio Numeris USB LED Grow Light

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai