Nauja Reduced price!
MPPT 10A/20A/30A/40A/50A/100A Auto Saulės Įkrovimo Valdiklis, LCD, Dual USB, Saulės Skydelis Reguliatorius Built-in Trumpo Jungimo Apsauga

MPPT 10A/20A/30A/40A/50A/100A Auto Saulės Įkrovimo Valdiklis, LCD, Dual USB, Saulės Skydelis Reguliatorius Built-in Trumpo Jungimo Apsauga

€3.64

-41%

€6.18

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: 30a mppt, įdiegti saulės įkrovimo valdiklis, 13s apsaugos 30a, solor mokestis valdytojas, 20a mppt, apsaugos lipo 30a, mppt saulės, 10 saulės įkrovimo valdiklis, plokštė apsaugos 30a, mppt saulės kontrolės charg.

Aprašymas : 1. Pažangių didžiausios galios taško sekimo (MPPT) technologija, efektyvumas yra ne mažesnis kaip iki 99,5%.Aukštos kokybės komponentai pagerinti sistemos efektyvumą, ir didžiausias konversijos efektyvumas yra 98%.Super greitai stebėjimo greitis ir garantija sekimo efektyvumą.

2. Didelis ekranas, LCD ekranas, įkrovimo ir iškrovimo srovė ekranas, sukauptas energijos gamybos ir išleidimo galia užklausą, temperatūros ekranas, šviesos valdymo pultas + vėlavimo kontrolę; reguliuojama įkrovimo ir iškrovimo parametrai, su power-off memory ir kitas funkcijas.

3. Dual USB išėjimas, maksimali srovė 2,5 A, paramą "Apple" mobiliojo telefono baterija.

Įrengtos visos būtinos apsaugos įtaisai, kontroliniai parametrai sistemoje yra reguliuojamas, lengva nustatyti ir naudoti.

4. Built-in trumpo jungimo apsauga, atviros grandinės apsauga, pakeisti prijungimo ir ryšio apsauga, perkrovos apsauga.Atbulinės srovės apsaugos, mažas kaloringumas, su savimi atkūrimo funkcija, nebus pažeisti valdytojas.

Savybės:

1. Realaus laiko atvaizdavimas temperatūros, įkrovimo srovės ir impulsinė srovė

2. Srovės automatinio fokusavimo MPPT stebėjimo baterija, didelės įkrovimo efektyvumą, įkrovimo procesas nesibaigia nustatymo, dviejų krypčių fokusavimo sekimas.

3. Mokestis 12V /24V ličio baterija, super platus įkrovimo ir iškrovimo kolonėlė

4. Tos minutės yra reguliuojama, kai produkcija yra išjungtas, kuris yra patogiau (nėra jokių padarinių, kai rinka yra prieinama tik).

5. Built-in perkaitimo, nuo viršsrovių, trumpo jungimo, atviros grandinės apsauga, gedimų šalinimo, automatinio atkūrimo valdytojas

6. Dvipusis MOS vamzdelis stabdžių-moliuskui grandinės, didelės galios įkrovimo režimą, itin mažai šilumos.

7. R5.0 saulės įkrovimo kištukas DC, R5.0 DC lempų išėjimo DC kištukas, lengva prisijungti

PV sistemos galia Aprašymas:

30A / 40A / 50A/ 60A /100A akumuliatorius 12V fotogalvaninių elementų sistemos: galia siekia, atitinkamai, 360W, 480W, 600W, 720W , 840W

30A / 40A / 50A / 60A/ 100A akumuliatorius 24V fotogalvaninių elementų sistemos: galia atitinkamai 720W, 960W, 1200W,1440W, 1680W

Specifikacija:

Pavadinimas: LCD ekranas saulės valdiklis

Įtampa: DC 12V / 24V

Ekranas: LCD ekranas

Savarankiškai vartoti: Pakavimo Sąrašas:

1 x Saulės Kolektorių Baterijos Įkrovimo Valdiklis

1 x Vartotojo Vadovas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Feather3 Saulės Reguliatorius
Parama Dropshipping
Protingas Mokestis No
Modelio Numeris -
Feather2 mppt
Feather4 Saulės Skydelis Reguliatorius
Prekės Pavadinimas comfast
Tipas Saulės
Greitai įkrauti No
Ekranas No
Feather1 Saulės Valdiklis
Naudoti Kita

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai