Nauja Reduced price!
Joga Sportas Antblauzdžiai Kelnės Moterų Fitneso Energijos Besiūlių Sporto Salė Antblauzdžiai Aukšto Juosmens Tuščiaviduriai Iš Sexy Push Up Veikia Stora

Joga Sportas Antblauzdžiai Kelnės Moterų Fitneso Energijos Besiūlių Sporto Salė Antblauzdžiai Aukšto Juosmens Tuščiaviduriai Iš Sexy Push Up Veikia Stora

€10.06

-40%

€16.78

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: oranžinė pasėlių kelnės, spausdinti seksualus jogos kelnės, Išgydyti Oranžinė, jogos kelnės moterims pack, sexy ass jogos kelnės, gymshark triko, jogos kelnės moterims žalia, nike kelnės oranžinė, mallas gymshark, gymshark viršūnės.

Dydis/Cm, Juosmens, Klubų Ilgis S 56 68 83 M 60 73 85 L 64 78 87 1cm=0.394 colių, 1inch=2,54 cm

Pastaba : 1. Prašome, pasirinkite dydį pagal dydžių lentelę, ačiū.

2. Ten gal 2-3cm klaida, nes rankinis matavimo būdais

Paslaugų teikimo sąlygos:

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.

1,drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informaciją apie mus .Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.

2,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

3,Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis,prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, ir parodyti mums su screenshot 5 pradeda,tada mes duoti jums didelis nuolaidą kitam užsakymui.

4,Jei dalis mūsų gaminių nuorodą į savo socialinių TINKLŲ paslaugų arba Facebook,jūs gausite dovanų ar didelė nuolaida kitam užsakymui .

5,Pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus,Mes užtikrinti, mes draugiški slove bet problema MŪSŲ GARANTIJA

Modelio Numeris S M L
Uždaryti Tipas Elastinga Juosmens
Ziajać Ilgis Visas Ilgis
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Sportas Tipas Joga
Medžiaga Spandex
Prekės Pavadinimas Išgydyti Oranžinė
Elemento Tipas Visas Ilgis
Audinio Tipas Megzti
Lytis MOTERIS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai