Nauja Reduced price!
YI Dome Kameros 1080P Pan/Tilt/Zoom Belaidžių IP Apsaugos Stebėjimo Sistemos Pilnas 360 Laipsnių Aprėpties Naktinio Matymo

YI Dome Kameros 1080P Pan/Tilt/Zoom Belaidžių IP Apsaugos Stebėjimo Sistemos Pilnas 360 Laipsnių Aprėpties Naktinio Matymo

€28.52

-66%

€83.90

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: camara skaitmeninis fotoaparatas, havit kamera 1080p, yi, apsauga, apsaugos kamera, , 360 kamera laipsnis, besder ip kameros, kamera reolink, 4k yi, dahua hfw5442, kamera ip wifi.

Yra Nepaprastai Saugi Debesų Paslauga

Saugoti visus savo vaizdo įrašus ir peržiūrėti juos tiesiogiai į debesis.Mėgaukitės aukštos klasės saugumo su paprasta naudoti sąsaja.Visų vaizdo įrašų yra šifruojami prieš įkeltas į debesis, išvengti kritinių duomenų prarasta ar sugadinta.Šifravimo raktas yra reguliariai atnaujinamas, aukščiausio lygio duomenų apsaugą.

345° Horizontalus & 115° Vertikalaus Pasukimo Diapazonas Sukurti visą 360° Aprėptis

Savybės 112° plataus kampo profesinės klasės objektyvas ir Dvikryptis Rotacijos diapazonas.YI Dome Kamerų 1080p įrašus ir filmuoja užbaigti panoraminis scenų, Aukštos raiškos, su beveik iki nulio blindspots.Automatiškai grįžta į "Auto-maskavimo režimas (objektyvo eina pagal viršelis) už papildomą saugumo jausmą užtikrinti, nr. įrašymo be jūsų leidimo, kai jo nenaudojate.

1080p HD Sustiprinta Vaizdo Kokybė

Aukštos raiškos vaizdo kokybė yra labai svarbu stebėti savo namus, kai esate toli.Su 1080p HD kokybės ir 2 mln pikselių, tiesiog paprasta bakstelėkite galite padidinti (iki 4x) ir pamatyti net smulkiausias detales.

Tvarkyti Parametrus ir Prieigos Realiu Laiku 360° Žiūrėjimo su YI Home App

Mūsų intuityvus Navigacijos Sistema suteikia jums pilną kontrolę jūsų namas, bet kokiu kampu, bet taip, kaip jums patinka!Jūs netgi galite imtis Panoraminį Vaizdą jūsų namuose.Peržiūrėti YI Dome Kameros 1080p kartu su kitų jūsų YI Namų Fotoaparatai vieną integruotos programos.

10-Antra Judesio Sekimo Perspėjimus, Stebi ir Fiksuoja Kiekvieno Judėjimo, su aiškia informacija

Išplėstinė judesio algoritmams aptikti judančių objektų ir automatiškai fiksuoja ir dainos, jų judėjimo trajektorija.Pažangus judesio sekimo palaiko su viską, kad jūs neturite.

Jautria Judesio Aptikimo Algoritmas Saugo Jus Saugus Fronto Liniją

Tikslaus Judesio Aptikimo yra kamera, saugos bruožas.Jokios menkiausios judesiai yra tiksliai pakėlė ir įspėjimo jums nedelsiant.

Kūdikio Verksmą Nustatymo

Naujoviškas garso nustatymas kūdikio verksmą garso.Per garso atpažinimo technologija, fotoaparatas gali nustatyti nuotaiką balso ir siųsti įspėjimo jums, kai jūsų kūdikis verkia.Atskirti save nuo kitų perspėjimų, "Baby Verkti" bus rodomas įspėjimo pranešimas.

Paprasta ir Lanksti Saugojimo galimybių: Vietos ir Debesis Prieinami Tik Jums.

YI Dome Kamerų 1080p linijos įrašus judesio aptikta ar nuolat vaizdo įrašų saugojimo vietos (Class 10 ir daugiau "MicroSD" kortelės parduodamos atskirai).A 32G "MicroSD" kortelė gali turėti iki 80-valandos trukmės vaizdo nuolat įrašų.Dvigubo draudimo, taip pat užtikrinant jūsų vaizdo įrašą apie mūsų YI Debesis.

Sukurta Elegantiškai su Kokybės Proto

Du mikrofonai simetriškas apeliacinį skundą.

Gyventi be rūpesčių su saugumo YI

Check-in su savo šeima per 2-way audio arba pamatyti, ką jūsų vaikai ar močiutė yra iki jungiantis prie live video.Priimti greitus vaizdus ir lengvai filmuoti su 360° apžvalgos kampu, kas vietoje yra taikoma.

1080p Trapumą, Crystal Clear High-Definition Video

112° Plataus kampo objektyvas ir vidinis Objektyvo Iškraipymų Korekcija

Atsisveikinti su krzywy vaizdus.Nuosavybės Objektyvo Iškraipymų Korekcija (VPB) technologija atkuria ir ištiesina kraštus, kad plataus kampo vaizdus, daugiau gamtos.

Sustiprintas Naktinio Matymo Neužmigs, O Jūs Miego

Ne tik kito namo kamera!Vaikinai, kaip kūdikio stebėjimo leisti tėvams patikrinti savo kūdikį bet kuriuo metu iš savo telefono.Yra neinvaziniai 940nm, infraraudonųjų spindulių jutiklį, siekiant užtikrinti aiškią ir didelės raiškos vaizdo dieną, ir naktį.

Nepraraskite Akimirksniu

YI Dome Kamerų 1080p visada saugo akis dėl dalykų, kad jums yra labai svarbu.Su built-in didelis tikslumas judesio aptikimo algoritmais ir novatoriškų garso nustatymas kūdikio verksmą garso, Jokios menkiausios judesiai yra tiksliai pakėlė ir įspėjimo jums nedelsiant.

Prisitaikantis prie bet kokios tinklo aplinkoje

Mūsų prisitaikanti transliacijos technologija automatiškai prisitaiko prie optimalaus žiūrėjimo kokybę pagal tinklo sąlygų.

Bendrauti taip, jei jūs ten Aukštos Kokybės, 2-way Audio

Dual režimai Garso Domofonas Režimu: Tik viena šalis, kalbėti ir klausytis vienu metu Laisvų rankų režimą: Kalbėti ir klausytis laisvai

Lightspeed Įrengimas

Tiesiog Reikia Trijų Žingsnių!

Matmenys, svoris

Aukštis: 110mm Viršaus Skersmuo: 64mm Pagrindo Skersmuo: 93mm Svoris: 230g (Neto Masės) Kampas: 112° Rezoliucija: 1080P Naktinis Matymas: 8 neinvaziniai 940nm, IR šviesa karoliukai Židinio Nuotolis: 2.6 mm

Sandėliavimo ir Montavimo

"MicroSD" Kortelė (4 Klasės ir Aukščiau, 4GB-32GB Max Talpa) Greitas Montavimas: Vertikalus, tvirtinimo prie Sienos, Lubų

Lubų Mount Instrukcijos:

1. Vieta fotoaparatą horizontaliai, pėsčiųjų takai 2.Pašalinti montavimo Plokštė iš Bazės 3.Fix Tvirtinimo Plokštės į Lubas su Varžtus, Kaip Parodyta paveikslėlyje 4.Vieta fotoaparato per Montažinė Plokštė ir Pasukite pagal laikrodžio Rodyklę, kol Sugriežtino

Darbo aplinka

Veiklos Drėgmė:

IP Kameros Rezoliucija 1080P wifi vaizdo kamera
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
TF Kortelė NĖRA
spalva Balta
Įrengimas Lubų
Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Sertifikavimo FCC
Technologijos Centrinis
Modelio Numeris YI Dome Kamera 1080P
Maitinimo Šaltinis Normalus
Sienos Laikiklis Lubų
Žiūrėjimo Kampas 360°
Greitas Montavimas Vertikalus, Tvirtinimo Prie Sienos
Matmenys (L x W x D)(mm) 110*64*93mm
Prekės Pavadinimas yi
Visiškai Aišku, Naktinio Matymo 8 neinvazinis (940nm) Infraraudonųjų spindulių Karoliukai
Stilius Dome Kameros
Ryšiai IP/Tinklo Belaidžio
Tipas Speed Dome Kameros
Kūdikio Verksmą Nustatymo Auto Užfiksuoti 6-antroji Veiklos Įspėjimai
Jutiklis CMOS
Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Saugojimas NĖRA
Palaikomų Platformų IOS7.0 arba Android 4.0 ir Vėliau Mobilieji Prietaisai
Maitinimo Šaltinis(V) DC5V-1A
IR Atstumas(m) Infraraudonųjų spindulių naktinio matymo (8 neinvaziniai 940nm, IR šviesa karoliukai)
Energijos Sąnaudos(W) DC5V-1A
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 264
PTZ Kontrolė belaidžio saugumo kamerų sistemų, patalpų lauko
vaizdo kameros Židinio Nuotolis 2.6 mm apsaugos
apsaugos kameros Kampas 112 apsaugos laipsnis
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Garso Išvesties Kita
Objektyvo (mm) 2.8-8mm
Palaikomos Operacinės Sistemos "windows 8"
Jutiklis Prekės Sony
Judesio Sekimo Auto Surinkimo 10-antroji Veiklos Įspėjimai
Minimalus Apšvietimas(Lux) Kita
sdeter wifi camara Ryšys WI-FI 2.4 HGz
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai