Nauja Reduced price!
Amie 9M Zonoje customerize dydis sienų tapetai mergaičių miegamasis gėlių tapetai kūdikių rožinė ir lapų nuolaida pardavimas

Amie 9M Zonoje customerize dydis sienų tapetai mergaičių miegamasis gėlių tapetai kūdikių rožinė ir lapų nuolaida pardavimas

€23.48

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: klijų tapetai žiedų, tapetai, freskos, hanbok korėja, vaikų kambario tapetai, dino kūdikių tapetai, dekoratyvinės tapetų babys mergina kambarys, baby girl sesuo, putų tapetai, mergina, lian tapetai, mergina, tapetai su lapais.

DUK

1, sienos freskos gavote, ne vienas, visą lapo!

Ji yra kelių grupių kūrinys, jūs galite padaryti viena visai gabalas meno kūrinius.

Dėl kiekvienos grupės yra sutampa, kuri bus lengvai galite montuoti ant sienos.Jei nereikia sutampa, kai užsakymą.Ar yra sutampa dėl kiekvienos grupės, kaip įprasta, ačiū.

2, 1 vnt kaina už 1 kvadratinį metrą, ne 1 lapo kaina, bet kokio dydžio.

Todėl prašome patikrinti, ką jūsų norimą dydį ir apskaičiuoti, kiek kvadratinių metrų jums reikia, tada, kad teisė kiekis.Ir palikite pastabą pranešimą apie detales, kurių plotis ir aukštis pav.

3, Užsakovo dizainą ir dydį.

Tai bus mūsų malonumą gaminti savo nuotrauką/ paveikslėlį/ image/ art dizaino, ir taip pat galite nuspręsti, dydį.Jei reikia savo užsakymą išskirtinio meno freskos, prašome susisiekti su mumis ir aptarti išsamiai.

4, Normalaus Dydžio (Reguliarus dydis

Žemiau yra normalaus dydžio plačiai naudojama sienų, meno ar sienų apdaila dažymas dydis, kurių plotis ir aukštis skalė yra labiau tinkamas, todėl jei jūsų dydis yra daugiau ar mažiau panašūs į žemiau dydžio, čia mes maloniai jums patarti pasirinkti žemiau dydžio.Jei neturite konkrečių patarimų, kurių plotis ir aukštis dydžio, mes gaminti žemiau normalaus dydžio.Pavyzdžiui, galite užsisakyti 1 vnt, jūs gausite sienos freskos 1 dalį, 70 x 140 cm.

5, CUSTOM MOKESČIO arba PVM

Kai kuriose šalyse vyriausybės užsakymą bus už užsakymą mokestį ar PVM už importuojamas prekes.Kaina už užsakymą, nereikia įtraukti visus užsakymą mokestį ar PVM.

Funkcija Ekstra Storio
Naudojimas Namų ūkio
Tekstilės Tapetai Medžiaga Neaustinis
Mokestis Vienetas Usd/Roll
Naudoti Vestuvių Namas
Paviršiaus Apdorojimas SPAUSDINTI
Modelio Numeris 190110-1
Stilius Vaikams
Tipas Tekstilės Tapetai
modelis Gėlių
Medžiaga Audinys
Prekės Pavadinimas Tuya Meno

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai