Nauja Reduced price!
Šukos Hot Comb Plaukų Ištiesinimo Priemonės Butas Lygintuvai, Elektros Plaukai Garbanoti Geležies, Titano Lydinio Hair Curler Teptuku Ekologiška

Šukos Hot Comb Plaukų Ištiesinimo Priemonės Butas Lygintuvai, Elektros Plaukai Garbanoti Geležies, Titano Lydinio Hair Curler Teptuku Ekologiška

€11.32

-25%

€15.10

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: ios akmenslydis geležies, ekologinio, el šepetėliai, aut hair curler, hair curler, stalo titano, airwrap dyson, cs plaukų šukos, plaukų geležies, teptuku makiažas.

Labas, draugai, Kviečiame užsisakyti mūsų parduotuvėje.Kaip žinome dabartinę situaciją, laivybos yra lėtesnis, jei norite sužinoti daugiau apie sekimo informacijos, prašome susisiekti su mumis.Neatidarykite ginčų.Ačiū, mes esame visada pasiruošę jums.Susisiekite su mūsų internetinės klientų aptarnavimo, mes wthin 24 valandas.Prašome būti kantriems, jei ji yra sekmadienis arba Kinų tradicinės šventės.atsakymas bus vėlu.

Atsiliepimai:

Hot Comb Plaukų Ištiesinimo Priemonės Butas Lygintuvai Profesionalus Plaukų Šepetys

Įtampa: 110-240V V (Universal Global Įtampos) Dažnis: 50/60Hz Galia: 80W Karščiavimas: PTC Medžiaga: Ekologiškas Titano Lydinio Reguliuojamas Temperatūros Pavara: 1=80-160C 2=160-180C 3=180-210C Greitai, Šildymas-60s Pašildymo laikas Taikoma žmonėms: Bendra Naudoti: Wet & Dry Plaukus Geriausia: Tiesinimo Stori Šiurkštūs Plaukai

2 in 1 Šildymo Karšto Šukos Plaukų ištiesinimo priemonės ir Curler

Šukos įkaista per 60 sekundžių, kuris gali efektyviai sutaupyti laiko laukia šukavimas plaukų.Tinka bet plaukų tipą.Tinka namams ir kelionės naudoti.

Temperatūra reguliuojama:

Jūs galite reguliuoti temperatūrą, kad tilptų savo skirtingus poreikius. 60s pasirengimo šildymo metu,greitai sušyla ir naudoti.

Prašymas

Ji gali būti naudojama siekiant ištiesinti stori šiurkštūs plaukai.

Klausimas Ir Atsakymai:

1. Q: Kada bus išsiųsti užsakymą?A: aš atsiųsime užsakymus per 24 valandos ( apie 48hours savaitgalis), kai patvirtinamas mokėjimo. 2. Q: aš negavau, mano, kad labai ilgai, ką man daryti?Prašome bandyti skambinti arba eiti prašyti jūsų vietos pašte, kur ji ten su savo sekimo numerį, kartais jie turi galimybę pasiimti. 3. Q: aš turiu rinkinį, o ne tai, ką aš užsisakiau viduje, ką turėčiau daryti.A: neišmeskite pakuotės maišelis ir susisiekite su manimi ne pirmas, aš atsakyti jums per 24 valandos(apie 48hours savaitgalis). 4. Q: aš gavau mano, kad, bet ji yra sugadinta, ką aš turėčiau daryti?A: Jei išorinės pakuotės yra akivaizdžiai pažeistas, prašome nufotografuoti iš karto ir atsisako pasirašyti, tada susisiekite su manimi laiku.

Modelio Numeris DJFS-001
Sertifikavimo ce
Matmenys Šildymo Plokštė Kita
Galia 1000W
Tipas 4 plaukai tiesūs
Skersmuo šilumos laidininkas 21-30 mm
2 in 1 Tiesinimo/Garbanoti Stilius
Funkcija 1 karšto šukos
Medžiaga Metalo
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Maitinimo Šaltinis elektrinis
Tipas 1 plaukų tiesinimo priemonė
Tipas 2 Šildymo Šukos
Kilmės KN(Kilmės)
Temperatūros Reguliatorius Skaitmeninis
Maks. temperatūra 210 °C
Min. temperatūra 80 °C
Termostatas Padarinių Segmentai Kita
Situacija wet&dry"
Optimalus optikos laikas 3-5 min.
Elemento Tipas Geležies
2 funkcija Plaukų Plaukų Šukos
Prekės Pavadinimas YIBER
3 funkcija Plaukų Tiesinimo Keramikos Šepetys
Taikoma plaukų Dry & wet
Įtampa 100-240v (Dual voltage)
Medžiagos šilumos plokštelė/juostelė Aliuminio
3 tipas tiesinimo šepečiu
Tarnavimo šilumos plokštelė/juostelė Daugiau nei 50 000 kartų
Maitinimo Laido Uodega Surinkimo Režimas Fiksuotas, Ne sukiojamomis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai