Nauja Reduced price!
Super minkštas flanelė Greitai, šildymo Patvarus USB Elektros Heatingglove Šiltų pirštinių Žiemą Handt Šiltesnis Už Šiltas pirštines home office

Super minkštas flanelė Greitai, šildymo Patvarus USB Elektros Heatingglove Šiltų pirštinių Žiemą Handt Šiltesnis Už Šiltas pirštines home office

€5.44

-40%

€9.22

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: šilumos, elektrinis kojų šilčiau, usb "flash" diską, šilumos kilimėlis, šilumos padas, šildytuvas usb, niūrus, usb stick, šilumos usb, rankos šiltesnės pirštinės mezgimo.

super minkštas flanelė Greitai, šildymo Patvarus USB Elektros Heatingglove Šiltų pirštinių Žiemą Handt Šiltesnis Už Šiltas pirštines home office

Produkto Aprašymas

[Aukštos Kokybės Šilta Medžiaga]-- produktas, pagamintas iš pliušinis, šilkinis audinys, kuriame šildytuvas susideda iš aukštos kokybės anglies pluošto.Vietos aukščiausia temperatūra yra iki 50-60 laipsnių Celsijaus.

[Skalbti&Patvarus]--Tai šildomą pagalvėlę wrap gali būti suskirstyti į vidinį šildymo rankovės ir striukės, ir striukė su nematomu užtrauktuku.

[Fast šildymas]--Jis yra šildomas iš karto ir įtampos, pasiekti vardinė temperatūra 3-6 minutes.Puikiai tinka namuose,biure,lauko pėsčiųjų,kempingas,ir kt.

[Plačiai naudojami]--USB Šildymo Antklodė yra minkštas pliušinis antklodė aplink šildymo kilimėlis.Gali būti naudojamas rankų šilumos.

[USB Power-iki, Super Patogus]--] Šis produktas wrap gali būti prijungtas į bet kurią 5V USB prievadas, pvz kroviklį power bank,automobilių USB kabeliu ir kompiuteryje.

Be to, siekiant išlaikyti šiltas, tai gali taip pat veiksmingai malšina skausmą, tinka pacientams, sergantiems artritu, nugaros skausmas, šaltis padus ir menstruacijos moterų.

Taikoma scenarijus: namuose, mokykloje, biure, automobilį, kelionę, lauko kempingas, žvejyba ir dar daugiau.

Šildymo elementai, negalima išimti ir išskalbti

Techniniai duomenys:

Medžiaga: super soft flanelė

Dydis: 30x18CM

Maitinimas: USB

Temperatūra: 50-60 ° C

Įtampa: 5V

Produktai apima:

1 x Šiltas pirštines (įskaitant USB kabelis)

Dydis 29x28CM
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Medvilnės
Savybės Galima skalbti&Patvarus/Greitai, šildymo/
Šilumos Išsaugojimas Trukmė 8-10 valandų
Produktai yra 1 x Koja Šilčiau
Galia USB
Temperatūra 50-60 ° C

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai