Nauja Reduced price!
NAUJAS 1PCS RC200 Universalus Nuotolinio Valdiklio Pakeitimas TCL

NAUJAS 1PCS RC200 Universalus Nuotolinio Valdiklio Pakeitimas TCL "Smart TV" LCD LED Belaidžio Nuotolinio Valdiklio Aukštos Kokybės

€4.14

-14%

€4.87

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: mjjc led valdiklis, "samsung" tv 7remote, kontrolės tcl, nuotolinio valdymo pulteliai universalus tv, kaip savo ruožtu, "samsung" kreivų "smart tv" nuotolinio, saivod tv nuotolinio, Samsung Tv, jvc, ir nuotolinio valdymo wifi, 65 colių įstrižainės "smart tv".

Nuotraukos duomenys

Nustatymo metodas: 1. Pasirinkite TV režimas, laikykite nuspaudę klavišą SHIFT dėl mokymosi, nuotolinio valdymo pultas, apie 3 Sekundžių vėliau, TELEVIZIJOS indikatoriaus lemputes ir patenka į mokymosi režimas. 2. Paspauskite mygtuką, kad reikia mokytis dėl mokymosi nuotolinio valdymo vienu metu, ir tada lemputė mirga lėtai.Įveskite mokymosi mode ir palaukite, kol gausite mokymosi signalas. 3. Suderinti gauna vamzdis mokymosi, nuotolinio valdiklio perdavimo vamzdis, originalus nuotolinio valdymo pultelis, ir laikykite 2 tarp jų. 3 cm atstumu.Paspauskite mygtuką, kad originalus nuotolinio valdymo pultelis turi išmokti vieną kartą, ir tada sužinoti, Lemputė valdymo pultelio pakeitimų iš lėto flash " tris kartus, ir tada jis visada ir nurodo, kad pagrindinis mokymasis yra sėkmingas. 4. Norėdami sužinoti, kitiems mygtukai, kuriuos reikia išmokti, tiesiog pakartokite pirmiau 2 arba 3 etapai. 5. Paspauskite SHIFT klavišą, norėdami išsaugoti ir išeiti į mokymosi valstybės baigus tyrimą. 6. Įvedus mokymosi valstybės, nėra mokymosi signalų įvesties per 15S intervalas, ir nuotolinio valdymo indikatorius automatinis.Panaikinti, palikti [mokymosi režimas] ir automatinis išsaugojimas. 7. To paties klavišo yra pagrįstas kodas vertę, galutinio gyvenimą.Mokymosi mygtukai yra šie: maitinimas, skaičių klavišus 0-10. Tomas+, Tūris-, PUOKŠTĖ+, PUOKŠTĖ-ir TV klavišus Paspauskite klavišą "DVB" ir "TV (SHIFT)" režimo pakeitimo.

Nuotraukos duomenys

Darbo metodas; 1.Prašome atkreipti nuotolinio valdymo pulto signalo priėmimas langų oro kondicionieriai/TV/audio/darbui. 2.Prašome išimkite bateriją, kai jis nenaudojamas ilgą laiką. 3.Nemaišykite senų ir naujų baterijų ar skirtingų tipų baterijų 4.Paspauskite mygtuką reset (žr rodant išimtis.Apie produktą 1\Užtikrinti 100% naujas 2\Garantija už tris mėnesius, 3\pakuotės nėra baterijų Apie garantiją 1\visi produktai yra testuojami darbo spektaklis yra geras 2\jei gaunate prekę nėra patenkinti per 7 dienas, prašome pakeisti arba grąžinti pinigus, jūs esate atsakingas už siuntimo išlaidas. 3\jeigu prekė yra nekokybiška, per 3 mėnesius, mes atsiųsime jums naują, pateikti grąžinti po to, kai mes gavome gaminius su trūkumais, derinimo.Apie paslaugą 1\gavę produkto pasitenkinimą, patikslinkite šiek tiek brangaus laiko 5 taškų aukštą įvertinimą, ačiū! 2\jei gavo produktai nėra įsitikinusi, ar turite klausimų, prašome susisiekti su mumis laiku, suteikti jums labiausiai tinkamą sprendimą.

Modelio Numeris rc200
Prekės Pavadinimas AWO
Kanalas 3
Paramos PROGRAMĄ No
Belaidis Ryšys IR
Naudoti TV
Tikslas Masažo kėdė nuotolinio valdymo
Pakuotė No
Dažnis 433 MHz

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai