Nauja Reduced price!
Ultralight 07 Taktinio Mokymo Aukštos Vamzdelis Vandeniui Batai Lauko Vyrų Kempingas, Žygiai Kelionėse neslidus Dėvėti, Atsparus Batai

Ultralight 07 Taktinio Mokymo Aukštos Vamzdelis Vandeniui Batai Lauko Vyrų Kempingas, Žygiai Kelionėse neslidus Dėvėti, Atsparus Batai

€21.48

-49%

€42.13

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: lašas vandeniui batai, kuprinė taktika, labo vandeniui batai, neperšlampami batai mu, žygis batų, sniperboots, kuprinė nemokamai kareivis, taktinis dėvėti stilių, prekės taktiniai drabužiai, taktinis nešioti karinę.

Ultralight 07 Taktinio Mokymo Aukštos Vamzdelis Vandeniui Batai Lauko Vyrų Kempingas, Žygiai Kelionėse neslidus Dėvėti, Atsparus Batai

Attenetion: Prašome įsitikinkite, kad jums yra gerai ware dydžio mūsų parduotuvėje , ji gali turėti tam tikrų skirtumas su jūsų normalaus dydžio .

2. 1-3cm skirtumas yra leidžiama, ir dėl individualių matavimas .

3.dėl skirtingų gamyklos priėmimo , spalva gali turėti tam tikrą skirtumą sudaro vaizdas, kurį pamačiau, kad mano parduotuvėje.!!

Mokėjimo

Grįžti

1.Už gaminius su trūkumais ar blogo straipsnių gavo : Pirkėjai privalo pranešti apie tai Pardavėjui per 7 dienas nuo gauto prekių.Už brokuotą prekę, Pirkėjas turi atsiųsti email nuotraukas, nurodant ploto ir būklės defektų.Gavusi patvirtinimą, Pardavėjo, prekės privalo būti grąžintos per 7 dienas nuo jo.Tikrasis pašto mokestis grąžinimo, taip pat išlaidos, pakartotinio siuntimo pakeitimo klausimas bus, apmoka Pardavėjas.

2.Mainų dydžiai : Mes galime priimti keistis dydžių, pagal mūsų atsargų prieinamumą.Jei tam bus pritarta, Pirkėjai turi grąžinti elementą savo išlaidas

3.Ne mainai, arba grąža bus priimtas dėl bet kokių priežasčių, išskyrus pirmiau

vežimas

1.Prašome užpildyti savo pristatymo adresą ir kontaktinį telefono numerį,ypač Rusija pirkėjas,prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

2.Pristatymo laikas: pristatymo laikas, per Atostogų Sezoną, bus ilgiau, nei usua

Byla&Feedbalck

1.Mes esame įsipareigoję savo 100% klientų pasitenkinimo.

2. Jokių problemų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus ne pirmą kartą, prieš ATIDARYTI BYLĄ ar palikti Neutralią / Neigiamą Grįžtamąjį ryšį su mažiau kaip 4 žvaigždučių reitingą, mes visada stengiamės ją išspręsti už jus!

Batų Plotis Vidutinės(B,M)
Lygis Praktika Išplėstinė
Modelio Numeris 07
Lauko Batai Armijos ventiliatorius batai
Vyrai Vyrai
Taikoma scenarijus Veikia Naudotis
Fuction lauko , taktinis, sporto
Išleidimo Data Spring2019
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
Funkcija neperšlampami, aukštos vamzdis, non-slip, anti-drabužiai
Batviršio Medžiaga Oda
Lytis VYRAI
Padas Medžiaga Guma
Prekės Pavadinimas VILKAS PRIEŠO
Vidpadžio Medžiaga EVA
Kilmės KN(Kilmės)
Pamušalas Poliesteris

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai