Nauja Reduced price!
YIGELILA Mados Moterų Balta Apynasrio Šalis Suknelė Vasaros Žibintų Rankovės Tuščiaviduriai Iš Imperijos Slim Vidurio Ilgis Kietas Padalinta Suknelė 63882

YIGELILA Mados Moterų Balta Apynasrio Šalis Suknelė Vasaros Žibintų Rankovės Tuščiaviduriai Iš Imperijos Slim Vidurio Ilgis Kietas Padalinta Suknelė 63882

€51.28

-34%

€78.88

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: tabletę rašytojas, dekoro žibintų, tinka vyrams marškinėliai, coleman žibintų, lino kilimėlis, vyrai spausdinti marškinėlius, vyrai vasarą viršų, dažų medienos, sankabos hisun, žibintų gatvės.

Pastaba:

Prašome griežtai laikytis dydžių lentelė pasirinkite dydį.Nesirinkite tiesiogiai pagal savo įpročius .O taip pat galime rekomenduoti dydžio, galite tiesiog atsiųsti savo ūgį svorį ir krūtinė.

Paprastai 3 dydis, akcijų, S, M, L

Custom paslauga , XL ir XXL dydis, papildomo laiko daryti tai, prašome susisiekti su mumis, jei jūs turite palūkanų.

Didmeninė ir lašas laivybos prieinama

Didmeninė, vip nuolaida arba nemokamai express pristatymas gauti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

Kaip sekti sklypas

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

Apie pirkimą apsaugos laikas

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mūsų sąskaitą.

Apie grąžinimo ir atlyginimo

Atkreipkite dėmesį, kad mes galime priimti grįžti kokybės problema, bet mūsų gamykloje bus patikrinti 3 kartus prieš išsiųstus, prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite bet kurį klausimą.

Apie atsiliepimą

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą.Mes padarysime viską, kad išspręsti savo problemas.

Rankovės Ilgis(cm) Pusė
Apdaila Tuščiaviduriai Iš
Talėja imperija
Suknelės Ilgis VIDURIO ILGIS
Sezonas Vasaros
Modelio Numeris 63882
Lytis MOTERIS
Stilius High Street
Siluetas A-LINE
Prekės Pavadinimas yigelila
Rankovės Stilius Žibinto Lankelį
Iškirpte Apynasrio
Medžiaga Spandex
Modelio Tipas Kietas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai