Nauja Reduced price!
USB RS232 iki RJ11 FTDI Serijos Konverteris Programavimo Kabelis Keyence PLC Prijungti KOMPIUTERĮ Komunikacijos

USB RS232 iki RJ11 FTDI Serijos Konverteris Programavimo Kabelis Keyence PLC Prijungti KOMPIUTERĮ Komunikacijos

€3.98

-5%

€4.19

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: jungtis rj12, ft232rl usb, ft232rl ftdi, softwar, rj11 jungtis, trumpas kabelis rj11, rs232 kabelis programa, rs 232 į usb, keyence jutiklis, rs232.

keyence plc pc ryšio kabelis

Mes nesame tikri, ar tai veikia su visais Keyence PLC, ar ne, prašau aiškiai dėl lydinčioje savo modelį prieš jus pirkti.ačiū

Ilgis: 6ft

100% geniune FTDI chip importo iš UK . 100% kokybės Garantija .

Jungtis : USB RJ12 RS232 Serial Signalo Kabelis

Pakuotėje : 1 x FTDI usb rj12 6p6c serijos kabelis

Variantas A: FTDI USB į RS232 RJ12 6P6C Kabelis

Versija B : DB9 į RJ12 Serijos Kabelis (Be Lusto)

DB9 į rj12 6p6c serijos kabelis

Medžiaga: PVC striukė & plikas vario

Ilgis:6ft

Pakuotėje: 1 x db9 moterį, rj12 6p6c serijos kabelis

Apie FT231X Vieno lusto USB asinchroninis serijos duomenų perdavimo sąsaja.Visą USB protokolo tvarkomi lustas.Nėra USB konkrečios programinės įrangos programavimo reikia.Visiškai integruota 2048 baitų EEPROM saugojimo prietaisas aprašai ir CBUS I/O konfigūracijos.Visiškai integruotas laikrodis kartos jokių išorės kristalų reikia plius pasirinktinai laikrodis išėjimo pasirinkimas, leidžiančios klijai-mažiau sąsaja su išorės MCU arba FPGA.Duomenų perdavimo greitis 300 bodų 3 Mbaud. 512 baitų gauti buferis ir 512 baitų perduoti rezervo panaudoti rezervo išlyginimo technologija leidžia didelio duomenų pralaidumo.FTDI nemokamą Virtualų Com portą (virtualusis bendras fondas) ir Tiesiogiai (D2XX) vairuotojai, panaikinti reikalavimą USB tvarkyklės kūrimo daugeliu atvejų.Konfigūruojama CBUS I/O pins.Siųsti ir gauti LED ratai signalus.UART sąsaja, parama 7 ar 8 duomenų bitai, 1 arba 2 stop bitai ir nelyginis / net / ženklas / space / ne pariteto Sinchroninio ir asinchroninio tiek bang sąsajos galimybes su RD# ir WR# strobes.Baterijos Kroviklis Aptikimo.Gali būti naudojamas mobiliesiems įrenginiams aptikti įkroviklio USB prievado, kad aukštosios srovė / greičiau įkrauti baterijų.Įrenginys tiekiamas iš anksto užprogramuotas su unikaliu USB serijos numeris.Palaiko autobusų maitina, savarankiškai varomas ir didelės galios autobusų powered USB konfigūracijų.Integruota +3.3 V lygio konverteris USB I/O. Tiesa 3.3 V CMOS ratai produkcija ir TTL įvesties. (veikia žemyn 1V8 su išorės pull ups ir yra taip pat 5V tolerantiškas) Konfigūruojama I/O pin išėjimo ratai stiprumo.Integruotas power-on-atkurti grandinė.UART signalas atvirkštinis variantas.Vidaus 3.3 V/1.8 V LDO reguliatoriai Mažos darbinė srovė 8mA (tipinis) ir USB sustabdyti srovę 125uA (tipinis) srovė.Mažas USB pralaidumo vartoti.UHCI/OHCI/EHCI pagrindinis valdiklis suderinamas.USB 2.0 Full Speed suderinama.Pratęstas darbinės temperatūros diapazonas: -40c iki 85c Galima kompaktiškas Pbfree 20 Pin SSOP ir QFN paketai (tiek RoHS).Tipinis pritaikymas USB į RS232/RS422/RS485 Keitikliai Modernizavimo Palikimas išoriniai įrenginiai su USB Korinis ir Belaidis Telefonas, USB duomenų perdavimo kabeliai ir sąsajos Sąsaja MCU/PLD/FPGA pagrindu dizaino USB USB Garso ir Mažo Pralaidumo Vaizdo duomenų perdavimo PDA USB duomenų perdavimo USB Skaitytuvai USB Prietaisai USB Pramonės Kontrolės USB MP3 Grotuvas Sąsaja USB FLASH Kortelių Skaitytuvas ir Rašytojai, Set Top Box, PC - USB sąsaja USB Skaitmeninio Fotoaparato Sąsaja USB Aparatūros, Modemai, USB Bevielio ryšio Modemai, USB brūkšninio Kodo Skaitytuvams Skirtas jungtis Įkrovikliui (DCP) aptikimo, leidžianti įkrauti akumuliatorių tuo didesnė srovė, greičiau įkrauti kartus.FTDI vairuotojai nuorodą atsisiųsti: http://www.ftdichip.com/Drivers/VCP.htm Tvarkyklės diegimas vadovas:

>> Laivybos Ir Tvarkymo

1. Apdorojimo Laikas: 1-3 dienas visus užsakymus.

2. Specialių pageidavimų: Prašome nurodyti jūsų specialius pageidavimus (spalva, pakuotės ir t.t.) Pažymi, Skyrius, kai patikrinti.

3. Pristatymas Būdas: Dauguma užsakymų(mažiau nei 2 kg) gabena Patogiamgyvenimui.lt standartinis pristatymas / Netherland Post / Šveicarijos Paštu

Pagal $5 užsakymai siunčiami Pardavėjo Metodo Pristatymas.

Bet kokie kiti reikalavimai, apie siuntimo būdas, prašome susisiekti su mumis.

4. Pristatymo Laikas: Paprastai 15-60 dienų gauti užsakymą, išskyrus Braziliją.Kažkada tranzito laikas gali būti ilgas ir skiriasi,ypač per atostogų sezoną.

Susisiekite su mumis jei jums reikia pagalbos dėl sekimo.

5. Importo Muitai: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.

>> Grįžti & Grąžinti

Grąžinimo Politika: Mes priimame Patogiamgyvenimui.lt grąžinimo politika; Pirkėjas sumoka grąžinimas prekių.

Grąžinimo Politika: Mes teikiame patikimą paslaugų politika.

jautis Jei gaunate prekes, skaldytų.Susisiekite su mumis Visiškai pinigų grąžinimo arba pakeitimo.

jautis Jei jums nereikia gauti prekes teigė pristatymo laiką.Susisiekite su mumis Visiškai pinigų grąžinimo arba pakeitimo.

jautis Jei jums gauti prekės su kokybės problema, susisiekite su mumis pusę arba visą sumą grąžinti.

bulių Bet disatified su produkto, prašome susisiekti su mumis pirmą, o ne atidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą.

>> Atsiliepimai

Jei jus tenkina prekė, o jos būklė yra gera, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti mums visiems 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Ilgis 6ft
Funkcija 03 ftdi programavimo kabelį
Jungtis 01 USB rj12 6p6c
Funkcija 04 usb bendrauti kabelis
Modelio Numeris UG-742
Funkcija 01 usb į rs232 rj12 kabelis
Prekės Pavadinimas YIDAMA-TONGLE
Pakuotė No
Jungtis 02 DB9 į rj12
Prašymas Keyence PLC PC Ryšio Kabelis
Tipas Serijinis Kabelis
Funkcija 02 rj12 keitiklio kabelį
Lustas ftdi
Produktų Statusas Sandėlyje
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai