Nauja Reduced price!
Ekrano Spalvinimas Stiprintuvo Laikiklį Universalus Laikiklis Rankos Lankstus Mobilusis Telefonas, Stovi Lova, Stalas Stalo Turėtojas Įrašą Gooseneck Laikiklis

Ekrano Spalvinimas Stiprintuvo Laikiklį Universalus Laikiklis Rankos Lankstus Mobilusis Telefonas, Stovi Lova, Stalas Stalo Turėtojas Įrašą Gooseneck Laikiklis

€16.18

-32%

€23.80

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: telefono laikiklis lova žemės, stalo pieštukas turėtojas, stalas pagalba telefonu, svirtimi, rankos stebėti, lova gooseneck telefono turėtojas, savininkas telefono, sulankstomas stovas, skirted staliukas, transliacijos įrašą telefono.

Aprašymas:

L7 modelis tingus laikiklis mobiliojo telefono ekrane stiprintuvo objektyvas naudoja Frenelio optika Alec aukštos raiškos anti-blue objektyvo, todėl, kad peržiūra poveikis ekrano yra realūs ir pristato trijų dimensijų prasme

1. Tingus parama yra pagaminti iš aliuminio kabelio, kuri gali būti atstatyta į pradinę formą po pakartotinių lenkimo ir nėra lengva žlugimo ir pertrauka.

2. Stiprintuvas yra, sulankstomas dizainas, kurį galima sulankstyti į ploną lakštą, kai nenaudojate, kuri yra lengva nešiotis ir laikyti.Yra šviesos blokavimo plokštės tarp mobiliojo telefono ir didinamojo stiklo blokuoti šviesos ir neleisti astigmatizmas ir geriau žiūrėjimo patirtį.

3. Ekranas yra sukurtas kaip lenktas ekranas.Lenktas ekranas leidžia žiūrovui judėti į kairę ir dešinę, o žiūrėti vaizdo įrašą, tačiau išlaikant centre vaizdo ekrane, kuris yra daugiau trimatis!

4. Įrašą dizainas yra dvipusis ruožas įrašą, kuriame galite laikyti mobilųjį telefoną centre visais laikais, ir nesukels vaizdo deformacija ir kitas problemas, kylančias dėl neteisingo paskirties mobilusis telefonas.Ruožas asortimentą klipas yra tarp 11-17cm, kurie gali būti nukirpti rinkoje, Kai kurie mobilieji telefonai su ekranais iki 6.6 cm.

5. Kai stiprintuvo nėra, L7, taip pat gali būti naudojamas kaip paprastas tingus laikiklis, ir šviesos barjeras yra pridėta.

6. Kai tingus laikiklis nėra prijungtas, L7 gali būti ant darbastalio, žiūrėti vaizdo įrašus, ir taip pat gali būti naudojamas kaip paprastas darbalaukio gyventi laikiklis.

Techniniai duomenys:

Specifikacija:

Dydis: 26*25*6cm

Medžiaga: Akrilo objektyvas + ABS lukštais

Bruto svoris:597g

Pakuotė:

1 * Mobiliojo telefono stovas

Suderinamos Prekės Universalus
Modelio Numeris L7
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas DigRepair
Savybės Jokios Funkcijos
Parama Dropshipping,didmeninė prekyba
Yra Garsiakalbis No
Įkroviklis No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai