Nauja Reduced price!
5vnt/Daug Gamyklos Kaina OEM AAA Ekrano

5vnt/Daug Gamyklos Kaina OEM AAA Ekrano "iPhone" 8 8G LCD Ekranas 3D Touch " skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Nėra Negyvų Pikselių Nemokamas Pristatymas DHL

€68.90

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: dhl marškinėliai, metalo, pikselių 1 ekranas, atveju dhl, telefonas renovuoti, dhl nemokamai, dhl, už papildomą mokestį mokėti, "nokia" xl, dhl sunkvežimis.

$ 12.9

$ 16.9

$ 14.9

$ 18.9

$ 18.2

$ 19.8

$ 0.9

$ 9

$ 1

5vnt/Daug Gamyklos Kaina OEM AAA Ekrano "iPhone" 8 8G LCD Ekranas 3D Touch " skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Nėra Negyvų Pikselių Nemokamas Pristatymas DHL

Išryškinti

1).Produktus: iPhone 4 LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas Pakeitimas +Įrankiai+Grūdintas Filmas

2).Kokybės Kontrolė: Išbandyti po vieną ir gerai dirbti prieš pristatymas.

3).Įpakavimas: Gerai supakuoti pagal kartoninė dėžutė su EPE apsauginė medžiaga supa siekiant užtikrinti saugumą transportu.

4) Greitas pristatymas : Laivas per 48 valandas po užsakymo patvirtinimą.

5).Inventorius: Full stock, siekiant užtikrinti greitą pristatymą.

6).Po pardavimo Paslaugos: Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes padarysime viską, kad pasiūlyti jums sprendimą.

Pakuotė: 5* iPhone LCD 8

Šiltas Patarimų 1) patikrinkite, spalvą ir modelį jums reikia. 2)Šios prekės nėra įskaitant smulkių detalių, pavyzdžiui, home mygtuką, jutiklis flex kabelis, priekyje atsukta kamera arba ausinės, garsiakalbis, jums reikia naudoti tų mažų dalių, pašalinant juos iš ankstesnio ekrano. 4) Jei jums reikia priemonių remonto, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, arba palikti žinutę su jūsų užsakymą. 5) Prašome patikrinti ekrane, prijungdami "flex jungties į savo prietaisą patvirtinti ekranas ir touch" funkcijas,prieš oficialiai jį įdiegti į savo telefoną.jei yra kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis iš karto. 6) Galime rekomenduoti ieškant profesinė remonto centrą arba susisiekite su mumis, jei nežinote, kaip pakeisti ekrano.Atlikite vaizdo(ieškoti iš "YouTube") nurodymą baigti diegimo,tai geriau rasti technikas šį darbą daryti jei bet kokią žalą.Kaip Įdiegti: 1.Žiūrėti video pamoka, prieš gaunant pradėti, įsitikinkite, Kad žinote visus veiksmus. 2.Patikrinkite, ar LCD, įsitikinkite, kad lankstus kabelis geros būklės, jokių dulkių jungtis. 3.Laikykite savo telefoną išjunkite, kai montavimas. 4.Pažymėkite varžtai vietose, įdėkite varžtus jūs pašalintas tinkamą vietą, įsitikinkite, kad visi varžtai atgal, kad jie savo srieginė skylė ar ji gali sukelti nuolatinę žalą jūsų mobilųjį telefoną. 5.Prašome prisijungti flex kabelis, doko vieną ir įsitikinkite, kad visi jungtis yra gerai sėdi. 6.Duomenų kabelį gali pop-off, ši situacija gali sukelti ekranas baltos linijos arba tuščią ekraną.Jei tokia situacija nutiktų, išjunkite ir vėl prijunkite kabelį gali išspręsti šią problemą.Garantija Ir Grąžinimo Politikos: 1. Kiekvieną produktų, bus visapusiškai išbandytos prieš, pristatymas, su specialiomis priemonėmis, ar pagrindinės plokštės norėdami užtikrinti darbo. 2. Visus produktus ,6 mėn garantija ,100% brand new ir griežtai patikrintas prieš siunčiant,Prašome mums pranešti per 3 dienas nuo gavimo siuntinių, jei esate nepatenkinti su produktų (Realią nuotrauką ir kiti įrodymai turi būti suteikta),tada mes siūlome pakeitimas /grąžinti, jei produktai yra ne taip, kaip aprašyta. 3. Jei elementas yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos ,yra laikoma, naudojamos /naudotos ,mes Tik siūlome keitimo paslauga po to, kai mes gauti grąžą elementą.

Kaina GAMYKLOS TIESIOGINĖS DIDMENINĖS KAINOS
Suderinamos Prekės "Apple ""iPhone"
Ekrano Rezoliucija 1334x750
QC Bandymai po vieną, griežtai prieš pristatymas
Jutiklinio Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
Dydis 4.7 inch
Modelio Numeris "iphone" 8 8G lcd ekranas
Prekės Būklė Naujas
Pateikta LCD Ekranas+Touch Ekranas+Rėmelį
laivybos laikas Per 1-2 Darbo Dienas po užsakymo
Pristatymas Nemokamas pristatymas DHL/EMS
LCD Kit Taip
Suderinamo "iPhone" Modelis IPHONE 8
Kokybės Klasė Top aukštos kokybės AAA
Prekės Pavadinimas Karšto Tiesos
Ekranas > 3"
spalva Balta ir Juoda
Medžiaga IPS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai