Nauja Reduced price!
Bowknot Levandų Pavasario Gėlių Vainikas Širdies Formos Patvarus Namų Durų Dekoras Dirbtinis Levandų Vainikai Vestuves Apdaila

Bowknot Levandų Pavasario Gėlių Vainikas Širdies Formos Patvarus Namų Durų Dekoras Dirbtinis Levandų Vainikai Vestuves Apdaila

€5.99

-19%

€7.40

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: durų vainikas, 3 velykų apdaila, vaikas kabo durų apdailos, krepšelis medis, širdies formos vainikas, gėlių vainikas, pavasario papuošalų stick, kabo apdaila, rotango medžio dekoro, pampos žolė vainikas.

Kulka Taškų:

1、Aukštos Kokybės Medžiaga: Kiekvienoje vainikas yra rankomis austi su tradicinių gamtinių rotango + eco-friendly ABS, kuris yra patvarus, gražus ir dekoratyvinis.

2、Dirbtinis Vainikas: Šie gražūs dekoratyviniai vainikai yra rankų darbo, kiekviena gėlė yra kruopščiai rankų darbo ir dekoruotas su ruda tvirtos šakos, vynuogių vynuogynų apima bazinį vainikas.Šis vainikas yra širdies formos ir gali puikiai papuošti jūsų durų.

3、Platus Pritaikymas: Puikiai tinka gėlių kompozicijų, "PASIDARYK pats" amatų, atostogų baldų apdailai.Gamtos rotango vainikas rėmas gali būti naudojami dėl įvairių rankų darbo apdaila pagal sezoną (Kalėdų, Rytų Festivalis ir Valentino Diena).

4、Puikus Namų Dekoro: Šis vainikas gali būti naudojama papuošti durų, sienų ir langų.Ji yra rodoma daug įvairių progomis, pavyzdžiui vestuvės, pobūviai, šeimos barbekiu šalys, Padėkos, parodas, parduotuves ir pan., suteikia jums jausmas pobūdžio.

5、Vestuves Džiaugtis: Tai dirbtiniais levandų vainikas yra puikus Valentino diena ir vestuvių dekoravimas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Levandų Vainikas

Forma: apvali levandų bowknot vainikas

Svoris(apie): 150g

Amatų: grynai rankų darbo

Dydis(apie): išorinis skersmuo yra apie 40cm/sudarė 15,75 visų, apie 17cm/6.69 į

Medžiaga: putų+rotango+plastikas

Įpakavimas: OPP krepšys

Naudojimas: gali būti naudojamas kaip speciali Valentino Dienos dovana jūsų šeimos, draugų ir meilužis.

Pakavimo Sąrašas:

1 * Vainikas

Forma
Formos ROUND
Medžiaga
Amatų
Naudojimas
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai