Nauja Reduced price!
ARSUXEO 2019 Vyrų Dviračių Džersis Nustatyti, Pro Komandos ilgomis rankovėmis Vienodų Dviračių MTB Dviračių džersis Kamšalu Kelnes Dviračių Drabužių z9t

ARSUXEO 2019 Vyrų Dviračių Džersis Nustatyti, Pro Komandos ilgomis rankovėmis Vienodų Dviračių MTB Dviračių džersis Kamšalu Kelnes Dviračių Drabužių z9t

€28.37

-31%

€41.12

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: drabužių cicling, dviračių grupei, arsuxeo dviračių marškinėliai, ciklo jersey vyrai, kapitonas dviračiu rinkinys, aodga dviračių drabužiai, arsuxeo striukė, 15x110mm, ciklo suknelė vyrai, mtb trek.

pardavėjo rekomendacija

produkto savybės

marškinėliai: 1.Nugaros dalis yra trys didelės kišenės ir vienas papildomas su UŽTRAUKTUKU kišenės,100% saugus ir didelių sandėliavimo važiuojant dviračiu. 2.Atspindinti juosta ant nugaros jus saugiai tamsoje. 3.Dizainas:Visas ilgis paslėptas zip,Italija atsirado rašalo ir sublimacijos spausdinimo technologija, ryškios spalvos ir niekada išnyks. 4.Labai lengvas & plonas sumažinti kūno svorį 5.Elastinga apsiuvas su gelio gripper,išlaiko jersey teisingoje padėtyje;ilgesnis nugaros hem už papildomą aprėpties.kelnės: 1.4 - way stretch audinys, labai elastinga, kad jums jaustis patogiai. 2.【storas padas & Anti-slėgio】: pad per balno sritį yra 20mm storio, už kaulus nuo balno, sumažinti skausmą pratęstas važiuoja gerokai. 3.【Plokščios siūlės & Pasiūlyti apsaugos】: Plokšti siūlės konstrukcija užtikrina chafe-nemokamas pritaikymas, padėti sumažinti dirginimas. 4.Atspindinti juosta ant nugaros aktyviai matomumas.

Informacijos nuotraukas

Pilno ilgio užtrauktukas dizaino konvertuoti prakaitas greitai; gelis gripper gali išlaikyti savo jersey teisę poziciją.

Pažastų yra kvėpuojantis audinys; elastinga manžetai gali jums tinka gerai.

1 zip kišenėje ir 3 normalus kišenės su šviesą atspindinčios juostelės gali lengvai turėti savo necessaries.

elastinės juostos gali jums tinka gerai ; kojų angos su užtrauktuku, galima greitai perduoti savo prakaito ir jus sausas.

padas iš balno plotas yra 15 mm storio, už kaulus nuo balno, sumažinti skausmą pratęstas važiuoja gerokai.

dydžių lentelė(JAV dydis)

Vitrina

pardavėjo rekomendacija

Pastaba:

Pastabos Apie Verslo Bendradarbiavimą Mes galime tai lašas apsipirkti, mes galime jums pasiūlyti didmenines kainas, Apie Pristatymo Po to, kai mes atnaujinti sekimo numerį, galite stebėti jį maždaug 2 iki 5 dienų, jūs taip pat galite užduoti mums išplėsti pristatymo laikas už jus.O jei norite greičiau siunta, tai yra gerai, jūs galite pasirinkti, EMS, DHL, Mes galime suteikti jums nuolaida vežimo išlaidos.Apie Grąžinimą Tai yra gerai, jūs galite grįžti į produktų mums, jei ji yra ne dėl mūsų kaltės, pirkėjas neprivalo mokėti laivybos kaina.Apie Dydį Informacija Mes turime dydžio diagramos, jei jūs negalite nuspręsti savo dydžio, tada jūs galite susisiekti su mumis, mes suteiksime jums keletą pasiūlymų.Apie Mokėjimą Šiuo metu, jūs galite Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney ir banko pavedimu sumokėti už užsakymą.

Prekės Pavadinimas ARSUXEO
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Rankovės Dydis Ilgomis Rankovėmis
Kilmės KN(Kilmės)
Pardavimo Metodai Gamyklos Tiesioginio Pardavimo
Dviračių Jersey Mygtukai Stilius Sponge Kelnes Padas
Medžiaga Poliesteris,Spandex
Lytis VYRAI
Sezonas Pavasario/Rudens
Tipas Jersey Rinkiniai
Užtrauktuko Ilgis Pilnas
Modelio Numeris Z9T
Megztiniai Medžiaga 100% Poliesteris

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai