Nauja Reduced price!
Paauksuotas sidabras Retro Aikštėje Vaivorykštė Labradoras Žiedas Kietas sv925 Minimalistinio Žiedas Moterims Auksu paauksuotas sidabras Antikvariniai Papuošalai Vestuvinis Žiedas

Paauksuotas sidabras Retro Aikštėje Vaivorykštė Labradoras Žiedas Kietas sv925 Minimalistinio Žiedas Moterims Auksu paauksuotas sidabras Antikvariniai Papuošalai Vestuvinis Žiedas

€26.76

-5%

€28.17

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: jewelri, pekino universitete, lydmetalis aukso žiedus, žiedas zultanit, paukščių lesyklėlę lauko, lgbt žiedas, suteyi derliaus žiedas, baroko perlas žiedas, auksinis meilės žiedas, AMUMIU.

Produkto Informacija:

Medžiaga: 925 Sterlingas Sidabro su 14K Auksu Akmuo: Natūralus Labradoras Perlas Akmuo, Dovana Mama, Draugė, Žmona, Dukra, Sesuo, Sau Dėvėti Proga: Vestuvės / Vestuvinis Žiedas / Daliy Drabužiai / Šalis / Jubiliejų / Gimtadienį Dovanų ※Sidabro su auksu produktus yra linkę oksidacijos spalvos, prašome ją laikyti sandarų išsaugoti atskirai, kai jo nenaudojate, ir reikėtų būti atsargiems, vengti sąlycio su rūgštimi-baziniai skysčiai, chemijos produktai, kaip rankų muilas, muilas, vonios, sieros ir kt.Jei papuošalai yra spalvos atsitinka, galite eiti į vietos aukso ir sidabro juvelyriniai dirbiniai parduotuvė jei norite jį išvalyti.

Pastaba:

1. Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas. 2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, tikroji prekės gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos.Dėkojame už jūsų supratimą!

Produkto Pakuotė:

Skaidrios Pakabos Box Pakuotės, Sumažinti Papuošalai Oksidacijos.

Apmokėjimas:

•Priimame alipay čia. •Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Garantija ir Garantijos:

•12 mėnesių Garantija.Pirkti su pasitikėjimu! •Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti. • * * Jeigu prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo įkroviklio arba siūlo grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę. • * * Jeigu prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

Kitas Politikos Kryptis:

•Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių. •Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti. •Į visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. •Rimtas Pirkėjas Tik!Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

Dydis US Size 5~7.5
Medžiaga 925 sterlingas sidabro su 14k auksu
Formos\modelis GEOMETRINIO
Paviršiaus Plotis 3mm
Nustatymo Tipas Šakės Nustatymas
Modeliavimas Paprasta S925 Sidabro su 14K Auksu Žiedas Geometrinis Akmeniniai Žiedai
Lytis Moterų Ir Moterų, Mergaičių, Dovanos, Šalis Nešioti
Modelio Numeris ALTB-763
Metalų Tipas NĖRA
kilmės vieta kinija(žemyninė)
Žiedų Tipas Kokteilis Žiedas
Apskritimo ilgis(mm) apie 49mm~56mm
Prekės Pavadinimas Richight
Akmuo Natūralus Vaivorykštinis Labradoras Akmens
Tinkama Proga Atsitiktinis, Pokylių, Sužadėtuvių, Vestuvių, Iškilmės, Šalis, Gimtadienio Dovanos
Svoris about 1.2g
Bauda ar Mados Mados
Elemento Tipas Žiedai
Taikoma Sezonas Pavasario, Vasaros, Rudens, Žiemos
Proga Šalis
Tipo \ Formos \ Modelis Naujas Atvykimo Mados Madinga Paprastos Konstrukcijos Natūralaus Akmens Solitaire Žiedai
Stilius Aikštėje Natūralus Akmuo Labradoras Žiedas Moterims Minimalistinio Žiedai
Dovana Mama, Draugė, Žmona, Dukra, Sesuo, Sau
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai