Nauja Reduced price!
Geležies Saugojimo Krepšys Sulankstomas Virtuvės Saugojimo Organizatorius Su Kabliu Vaisių Saugojimo Turėtojas Drabužių Saugojimo Krepšys Stalčiuko

Geležies Saugojimo Krepšys Sulankstomas Virtuvės Saugojimo Organizatorius Su Kabliu Vaisių Saugojimo Turėtojas Drabužių Saugojimo Krepšys Stalčiuko

€11.99

-46%

€22.62

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: skalbinių krepšį, izgara, krepšių saugojimo, vaisių krepšelis, metalų krepšelio bin, vaisių stendas, krepšelis geležies, didelio kūdikio laikymo krepšelis, vaisių lentynos, krepšelis drabužių saugojimo, rotango krepšys.

Pavadinimas:Saugojimo Krepšys

Modelis:E96340

Specifikacijos

Spalva:Balta/Juoda

Medžiagos:kalvystė

Tipas:Be Kablio/Su Kabliu

Savybės

-Didelės Talpos

Su gylis dizainas, 30.5 cm stovo organizatorius teikia daug saugojimo vietos daugiau.

Jis gali būti pakeistas po vieną, kuri atitinka jūsų klasifikuoti įvairius daiktus.

-Standūs Ketaus Struktūra

Paprasta ir stabili liepsna pastatytas iš tvirtos geležies, įsitikinkite, kad šis stendas turi ilgą tarnavimo laiką ir stiprus guolių talpa be deformacijos.

-Atsparumas korozijai ir spalvos

Su gražia balta arba juoda apdaila, šis stendas, nėra rūdžių, arba išnyks.

-Platus

Šis stovas organizatorius gali būti plačiai naudojamas virtuvės, miegamojo, vonios kambario, pakabinti ant spintos, spinta, sienos ir dar daugiau.

Pastaba

-Prašome, kad tiek klaidų, dėl rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

-Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

Pakuotė

1 x Saugojimo Krepšys

Pasirinktinai:2 x Kablys

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Drabužiai
Medžiaga Metalo
Funkcija Eco-Friendly
Modelio Numeris Laikymo Krepšiai
Metalo Tipas Geležies

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai