Nauja Reduced price!
Automobilių Pripučiami Lova Moistureproof Iškylą, Mat Automobilio Kelionės Miega Trinkelėmis Off-road Oro Lova Stovyklavimo Kilimėlis Pripučiama Pagalvėlė Oro Čiužinys,

Automobilių Pripučiami Lova Moistureproof Iškylą, Mat Automobilio Kelionės Miega Trinkelėmis Off-road Oro Lova Stovyklavimo Kilimėlis Pripučiama Pagalvėlė Oro Čiužinys,

€19.93

-21%

€25.55

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: auto įtaisą, kelionės krepšys, automobilių čiužinys, lovos čiužinys inflat, affalterbach logotipas, šalies miega, oro čiužinys lova, sijonai miega, automobilis geros, pripučiami automobilių čiužinys creta.

Automobilių Pripučiami Lova Moistureproof Iškylą, Mat Automobilio Kelionės Miega Trinkelėmis Off-road Oro Lova Stovyklavimo Kilimėlis Pripučiama Pagalvėlė Oro Čiužinys,

Funkcijos: 1. Deimantų formos punktyras nuolat kiaušinių lovio struktūra: Su deimanto formos punktyras nuolat kiaušinių lovio struktūrą, motina gali tolygiai paskirsto kūno spaudimą ir apsaugoti organizmą nuo nuskendo, siekiant paremti bendrą svorio balansą.Jis pašalina žemės nelygumus withno jausmas apačioje.Tai yra geriausias kempingas kilimėlis kelionėse, stovyklavimui ir žygiai.

2. Labai atsparus vandeniui: oro pagalvės yra pagamintas iš 40D nailono ir lankstus composite TPU, tiek vandeniui ir patvarus.Jei jis yra purvinas, jūs galite lengvai valyti su šlapiuose rankšluosčiu.Ir Ji ateina su pagalvę, kad jums nereikia atlikti dar vieną.

3. Ultra-lengvas ir patogus dizainas: Jūs galite smūgis lova 10-15 kartų išpūsti greitai, ir jūs galite nustatyti jį iki reikiamo kietumo, net vaikus ir moteris gali lengvai naudoti.

4. Lengvas ir lengvai atlikti: apie 420g be pagalvės, apie 500g su pagalvę, dydį, po saugojimas yra tik 22 * 10 * 10cm, itin patogu ir lengva priimti, neužima vietos.

5. Platus panaudojimas: tinka lauko veikla, kelionės, kempingas, turistinius, žygiai, naktį, cherry blossom peržiūra, paplūdimys, kieme, sode, alpinizmas, paplūdimys poilsis, žvejyba, verslo kelionės, paramos srityje ir kt.Jis gali būti naudojamas su miegmaišiai, ji yra avarinio produktas, jei žemės drebėjimas ar nelaimės.

Specifikacija:

Pavadinimas: TPU Drėgmei atsparus Masažas Pripučiamos Pagalvėlės

Medžiaga: 40D nailono composite TPU

Grynasis Svoris: apie 420g be pagalvės, 500g su pagalve

Dydis: apie 190 * 60 * 6cm/74.8 * 23.62 * 2.36 į

Pakuotės dydis: apie 20 * 10 * 10cm/7.87 * 3.94 * 3.94 į

Spalvos: mėlyna, žalia

Pakavimo Sąrašas:

1 * Pripučiami Lova

• Visi daiktai bus išsiųsti per 2 darbo dienas po apmokėjimo ištrinamas.• Visi daiktai bus išsiųsti elektroniniu Paštu, kuri paprastai vyksta 15-35 dienų atvykti.• Tarptautinės laivybos ir reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), taip pat bus efektas daug veiksnių, pvz., atostogų, oro sąlygas ir pan., taigi ji tikriausiai užtrukti ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą.Dėkojame už jūsų supratimą šiuo klausimu.• Importo muitų, pridėtinės vertės mokesčiai ir kiti mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šalies Pristatymo Laikas(Naudojant Post Oro Paštu)

Apmokėjimas :

• Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT, Banko pavedimu , QIWI Piniginės, WebMoney , Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.• Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo nutarties• Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

• Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mums.• Palikite 1 minutę susisiekti su mumis PRIEŠ išvykdamas blogų atsiliepimų, mes išspręsti problemą teigiamai ir daryti viską, ką galime, kad esate patenkintas• jei yra problema su jūsų pirkti.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Mūsų darbo laikas :- 9:00-18:00 (GMT +8) pirmadienį-penktadienį - 8:30 iki 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsų tarnyba nedirba sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis (Kinija)atsiprašome už pavėluotą atsakymą per holidaysOur Misijų:1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš rytų konkurencingą kainą jums.2. Dirbti su klientais, siekiant sukurti savo verslą .3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo, pelningumą ir konkurencingumą.Grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

Medžiaga Kempinė
Dydis 80cm*150cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai