Nauja Reduced price!
[2Pack] Reolink 5MP Saugumo Kameros su PoE Outdoor Kulka 30m Naktinio matymo Built-in Mic ir SD Kortelės Lizdą, Judesio Aptikimo RLC-410

[2Pack] Reolink 5MP Saugumo Kameros su PoE Outdoor Kulka 30m Naktinio matymo Built-in Mic ir SD Kortelės Lizdą, Judesio Aptikimo RLC-410

€67.81

-14%

€79.77

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: jungtis rj45, riolink, apsauga, apsaugos kamera, , kamera secur, dahua nvr, kamera reolink, alaus laikrodis, kamera ip poe, reolink, 4k 8mp ip.

Pastaba: Užsakymai iš DE, UK sandėlio galite gauti PVM sąskaitą faktūrą.Susisiekite su mumis jei jums reikia.Reolink RLC-410 Super HD 5-Megapikselių 2560*1920P POE IP Kamera lauko su Garso SD kortelės lizdas (NR. 12V 1A Maitinimo Adapteris) SVARBU: Užsakymams virš 2 gabalų, prašom į keletą nurodymų dėl Patogiamgyvenimui.lt Laivybos Apribojimas.

Vaizdo įrašus Dabar Aiškiau, Tiesa 5MP HD Super

RLC-410, su rezoliucija 2560 × 1920, fiksuoja beveik 2.4 X aiškesnis ir ryškesnis vaizdo nei 1080p tie.Ir ji taip pat turi auto šviesą, kuri leidžia vaizdo geriau.

Iki 30m naktinio matymo

18pcs infraraudonųjų spindulių šviesos Diodai leidžia ilgai naktinio matymo atstumas (iki 30m).RLC-410 lauko ip kamera fiksuoja crystal clear vaizdo įrodymų, vagystės ir vandalizmo, kad pasitaiko prasto apšvietimo sąlygomis, kai standartinis apsaugos kameros neveikia.

Nuotolinio Peržiūra, bet Kuriuo metu, iš bet Kur

Nuotoliniu būdu naudotis ip kameros, norėdami pamatyti gyvai peržiūra ir įrašams per laisvas Reolink App savo mobilųjį prietaisą, nemokamai Reolink Klientą į jūsų kompiuterį, interneto naršyklės (IE, "Google Chrome", "Microsoft" Krašto, "Safari", "Firefox" ir kt.).

Judesio Aptikimo -- Protingiausias Būdas Įspėjimai

Automatiškai aptikti judančių objektų ir sukelti įspėjimus, kai pavojus atsirasti.Apsaugoti savo namus ir verslo veiksmingai nuo įsilaužėlių, įsibrovėlių ir įsilaužimo.Kai invazija vyksta be jūsų leidimo, šis fotoaparatas bus išsiųsti įspėjimai realiu laiku.

Sutelkti dėmesį į tas Sritis, Kurios Dalykas

Sukurti konkrečių sričių, kurios norite gauti pasiūlymą iš įspėjimai.Ji gali jums sutaupyti problemų nepageidaujamus signalus iš skirtose vietose.

Įrašyti visus judesius į SD kortelę

Į SD kortelę, bus įrašyti, kai judesio aptikimo suaktyvinamas.Fotoaparatas palaiko iš anksto įrašyti ir po įrašymo.Jei SD kortelė pilna, jis bus automatiškai padengti senas video.

PoE palengvina Laidų ir Montavimas

Power over Ethernet (PoE) yra pažangi technologija, kuri leidžia naudoti vieną tinklo kabelį, tiek vaizdo ir elektros energijos perdavimo, montavimo lengviau!Be to, dėka PoE jūs niekada jaudintis dėl elektros nutekėjimo!

Klausytis kas vyksta aplink

Šis saugumo kameros gali pasiimti garso aplink ir jis duos jums aiškų balsą, kas vyksta kitoje pusėje.

Darbas su NVR už 24/7 Patikimas Įrašymas

Jei turite kelis IP kamerų arba, jei norite 24/7 įrašymo, Reolink NVR yra geriausias jūsų pasirinkimas.Su NVR veikia puikiai ir efektyviai su kameromis visą parą stebėjimas ir registravimas už jūsų namų ir verslo saugumas ir priežiūra.

Darbo su "Google" Asistentas

Ji negali būti lengviau kontroliuoti saugumo kamerų, kurie veikia su " Google Asistentas.Tiesiog pasakyti, "Ei, "Google", rodo mane kieme", ir pamatysite, gyvų pašarams iš fotoaparato, apie jūsų "Google" Lizdų Šakotuvą ar Chromecast-įjungtas Televizorius.

Atsparus vandeniui Puikiai veikia Lauke, taip Pat Patalpose

Reolink RLC-410, lauko ir vidaus ip kamera turi tvirtą aliuminio kėbulo ir korpusas, su IP66 atsparus vandeniui reitingų.Taigi, galite drąsiai ją įdiegti lauko, kaip į savo garažas, kieme, ar kur nors kitur.Ji gali stovėti atšiaurių oro sąlygų, įskaitant lietaus, sniego, intensyvaus šaldymo ir šilumos.

Informacija

Saugojimas NĖRA
kadrų dažnis PAL
Sertifikavimo CE
Ryšiai IP/Tinklo Laidiniu
Tinklo Sąsaja RJ-45 10/100Mb Ethernet Lizdas
Garso Įvestis Built-in MIC
Aukštos Raiškos 5.0 Megapikselių
Garso Išvesties App. ir Reolink Klientas
Maitinimo Šaltinis PoE (IEEE802.3af),nėra Maitinimo Adapteris
Prekės Pavadinimas reolink
Žiūrėjimo Kampas 85°
Grynasis Ryšio Serveris P2P, Plug and Play
Signalizacijos Veiksmų El. Paštas Nuotrauka
Jutiklis CMOS
TF Kortelė NĖRA
Megapikselių 5MP
Matmenys (L x W x D)(mm) 65x188mm
Įrašymo Įrenginys Reolink Klientas, Mėlynas Vilkdalgis, Synology, Qnap
Kilmės KN(Kilmės)
Vaizdo suspaudimas H. 264
Jutiklis Prekės Omnivision
Įrengimas Lubų
spalva Balta
Objektyvo f=4.0 mm Fiksuotas, F=2.0
Rezoliucija 2560*1920(5.0 Megapikselio)
Stilius Bullet Fotoaparatas
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Energijos Sąnaudos(W) 5.5 w
Sienos Laikiklis Lubų
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Phone " PROGRAMĖLĘ "Android" Telefoną, "iPhone"
Naršyklė Tiesioginė Peržiūra IE, Edge, "Chrome", "Firefox", "Safari"
IR Atstumas(m) 30m
Objektyvo (mm) 4mm
Maitinimo Šaltinis(V) PoE(48V, Standartinės 802.3 af)
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows" 10
Tipas IP Kameros
Technologijos Centrinis
Modelio Numeris RLC-410-5MP

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai