Nauja Reduced price!
2L Nerūdijančio Plieno Ultragarsinis Švaresnis Skaitmeninis LED Laikmatis Šildytuvas Papuošalai, Akiniai 40KHz

2L Nerūdijančio Plieno Ultragarsinis Švaresnis Skaitmeninis LED Laikmatis Šildytuvas Papuošalai, Akiniai 40KHz

€60.87

-52%

€129.51

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: virtuvės laikmatis, cleaner ultrason, skymen ultragarsinis švaresnis 2l, 30 minučių laikmačio jungiklis, ultragarso dujų šildytuvas, 40khz ultragarsinis švaresnis rele, cleaner ultragarsinis valymas, oem ultragarso, niūrus, ultragarsinis švaresnis joias.

2L Nerūdijančio Plieno Ultragarsinis Švaresnis Skaitmeninis LED Laikmatis Šildytuvas Papuošalai, Akiniai

Savybės: 1. Darbo laikas ultragarso galima laisvai reguliuoti per 1-99 min., maksimali šildymo temperatūra 80℃, tinka įvairioms progoms.

2. Built-in saugus ir efektyvus rele pagerinti konversijos efektyvumo ir saugos rodikliai.

3. Apvalkalas yra pagamintas iš aukštos kokybės pirštų atspaudų-įrodymas, nerūdijančio plieno presavimo valdyba, kuri yra graži ir elegantiška.

4. Valymo rezervuaras yra antspaudu su aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno, be jokių siūlių, geriau neperšlampami veiklos.

5. Priimti aukštos kokybės komponentai, siūlanti aukštos ultragarso efektyvumą, stiprus energijos, gerų valymo poveikį.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Ultragarsinis Švaresnis

Modelis: 120HTD

Valymo Bako Talpa: 2L

Valymo Bako Dydis: Apie 150x140x100mm / 5.91x5.51x3.94in

Ultragarso Dažnis: 40KHz

Ultragarso Galia: 60W

Šildymo Galia: 100W

Skaičių Vibracija Vadovai: 1

Darbo Laiko Intervalas: 1-99min

Temperatūros Diapazonas: 0-80℃

Įdėklų Medžiaga: SUS304

Korpuso Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Net Krepšelis: Įrengtas

Triukšmo Mažinimo Dangtis: Įrengtas

DUK:

Q: Kas yra ultragarsinis švaresnis?

A: Ultragarsinis valymas yra grindžiamas kavitacijos efektas, kurį sukelia didelio dažnio ultragarso vibracijos signalas skysčio.Mikroskopiniai burbulų, ir tada sprogti žiauriai sukelia išsiplėtimą, kurie sukurti intensyvus plovimas veiksmų paviršiaus elementą išvalomos.Burbulai yra pakankamai mažos, kad galėtų prasiskverbti mikroskopinių įtrūkimų, valymo juos kruopščiai ir nuosekliai.

Klausimas: Kurie produktai gali šis ultragarsinis švaresnis švarus?

Daugelis produktų gali būti valomi.Bendras tokių kaip akiniai, karoliai, auskarai, apyrankės, elektroninės, žiūrėti, netikrus dantis, spausdintuvo rašalo galva, skustuvo galvutės, plunksnų, monetų, ženkliukų, spenelių ir kt.

Q: Kuri plovikliai gali būti tinkamai pridėta geriau valymas per valymo?

Panaikinti svyravimų padeda valyti objektai; 2. Pagal prielaida užtikrinti, kad valymo objektai yra švarus, dirbti su pertraukomis, kaip įmanoma, ir nėra šilumos, nes šildymo ir ilgą laiką ultragarso darbas bus padidinti temperatūrą viduje važiuoklė, ir ji yra lengvai pagreitinti senėjimo elektroninis įtaisas; 3. Niekada nenaudokite degių ir korozijos plovikliai; 4. Kai nėra tinkamo dydžio, valymo skystis, valymo rezervuaras, šildymo ir ultragarso turi būti įjungtas; 5. Išvengti valymo skysčio ir vandens patekimo važiuoklės, mirkymas apygardos valdyba ir vibratorius, kuris bus sudeginti, elektroninių komponentų; 6. Jei jokių pašalinių objektų patenka į apačioje bakas, jis turi būti paimtas nedelsiant (ne tiesiogiai paimtas rankomis, siekiant išvengti žalos); 7. Kai keičiasi skysčių ar nusausinti, tai turėtų būti atliekama bako, esant normaliai temperatūrai, ir būtinai išjunkite maitinimą ir atjunkite maitinimo laidą! (Po valymo, nepalikiteskystas valymo bake!) 8. Laikyti išvaizda mašina gera, kai valymas; gera mašina po sustojimo, išlaikyti visą mašiną, švarus ir sausas; 9. Kaskart, darbo laikas turėtų būti ne per ilgas.A: Jūs galite pridėti valymo skystis, ar abluent, pvz.: valiklis esmė, muiluotu vandeniu, dezinfekuojančios medžiagos ir kt.Tačiau, nereikia pridėti rūgšties ar šarmo tirpalo mašina užkirsti kelią ABS nuo korozijos ir žalą.

Paketų Sąrašo: 1 x Ultragarsinis Švaresnis 1 x anglų Vadovas 1 x Maitinimo Laidas

Pastaba: 1. Kai ultragarso yra normalios eksploatacijos, vienodai rezonansas garso, ultragarso ir bako organas turėtų būti išklausytam, ir paviršiaus valymo skystis, nėra malonu, tik bangos sukelia skylę sprogdinimo.Jei ten yra su pertrūkiais virpesių, prašome pridėti šiek tiek valymo skystis arba išmesti šiek tiek valymo skystis.Jis turėtų būti sustabdytas penkias minutes po 15 minučių galia-geriau apsaugoti mašiną ir sumažinti klaidų.

Apie atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Talpa Kita
Garo Trukmė >30 minučių
Galia (W) Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Ultragarsinis Švaresnis
Prekės Pavadinimas Ashata
Įtampa (V) Kita
Vandens Trūkumas Signalizacijos No
Sertifikavimo ce
Tipas Ultragarsinis Švaresnis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai