Nauja Reduced price!
PADIDINTI 8 Sėdimos vietos Teisę Vairo Vairavimo Mitsubishi Delica Automobilių padengti CVW5 Automobilių sėdynės Padengti komplektas

PADIDINTI 8 Sėdimos vietos Teisę Vairo Vairavimo Mitsubishi Delica Automobilių padengti CVW5 Automobilių sėdynės Padengti komplektas

€200.13

-29%

€281.88

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: už delica, 10 mitsubishi ulonas, 4g93 mitsubishi rinkinys, outland, užtrauktukas mitsubishi delica l400, delica, 4m40, prabangių automobilių sėdynės padengti rover, "mitsubishi" ulonas, automobilių sėdynės padengti rinkinys.

Mieli draugai!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje, patirtis unikalus!Mūsų produktai yra kitoks, iš universaliųjų sėdynių užvalkalai rinkoje.Mes pritaikyti automobilių sėdynės padengti kiekvieno modelio transporto priemonių.Vienas dydis, atitinka vieną automobilį.Universalus sėdynės apima gali tilpti jūsų sėdimos vietos laisvai.Tačiau, mūsų pritaikytų sėdynių užvalkalai puikiai tiks vietų savo transporto priemonę ir suteikti jums prabanga ,sklandžiai, profesionaliai atrodo! 1.Skiriasi nuo universalus sėdynės padengti, mūsų automobilių sėdynių užvalkalai yra pritaikytas tam puikiai tinka ir būti atrama galvai.Kiekvienas kampas yra kruopščiai išmatuota ir puikiai siuvimo daro sėdynės padengti, labai tvarkingas ir yra lengva-apie/lengvas-off.Pagal oda yra labai elastinga kempinė, todėl sėdynės padengti minkštas ir patogus.Išskirtinį siuvinėjimo modelius, gerai praleidžia orą.Bendra išvaizda yra graži ir turtinga 2.Mes turime gerą vardą, nes yra labai patikima, trustworthyand sąžiningas bendrovės, o tuo pačiu metu gaminti aukštos kokybės produktus.Kaip užsakovo sėdynės padengti, kiekvienas klientas gali laisvai pasirinkti spalvą ir stilių. 3.Dozė veikia oro pagalvė 4..Dozės neturi įtakos funkcija naudojant automobilio sėdynės Priminimas: 1. transporto priemonės su skirtingais modeliai turi skirtingų vietų stereo kontūrų linijų ir kampų, todėl sėdynės padengti, kad galite tinkinti pagal savo automobilio modelį, gali atrodyti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos pavyzdį, Tačiau apskritai stilius yra tas pats. 2.Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo išsami informacija apie jūsų automobilį, kai fotoaparato nuostatų pritaikymas pagal poreikius,Nes kiekvienas iš mūsų produsts tinka tik vieno modelio automobilių.

Mūsų bendrovė, įkurta 1995 metais. Jis yra profesionalus auto parts įmonė, kuri vienija R&D,gamybos, neprisijungęs subjektas pardavimo ir interneto tinklo, e-komercija pardavimai.Dabar, PADIDINTI prekės ženklo buvo rinkoje, 12 metų.Priėmimo ir apdorojimo audiniai ir modelis mūsų automobilių sėdynių užvalkalai yra kruopščiai paruošta profesionalių darbuotojų, griežtai kontroliuoti kiekvieną procedūrą. 1.Darant pavedimą, prašome informuoti transporto priemonės konkrečios informacijos, kad klientų aptarnavimo.Apima: a) vechicle modelis b)pagaminimo Data jūsų transporto priemonės (kuriais metais) c)ar Yra koks nors porankis per vidurį galinės sėdynės?Sėdynės yra integruota(vienas gabalas) ar atskirti?c) Kiek atramos galvai yra galinės sėdynės? 2. Jei sėdynės padengti negali būti įdiegta,, nes gamybos priežasčių, mes padengs pristatymo mokestį ir mes iš naujo pateikti jį po keitimo. (Jei sėdynės padengti negali būti įdiegta,, nes negerai modelis ir su jais susijusią informaciją, klientas, su sąlyga, kad klientas bus atsakingas už laivybos išlaidos) 3.Bandinio vaizdas yra nuoroda tik, nes vechicles su skirtingi modeliai turi skirtingas sėdimos vietos stereo kontūrų linijų ir kampų, todėl yra normalu, kad sėdynės dangčiu, kuris pritaikyti pagal jūsų transporto priemonės modelis gali atrodyti šiek tiek skirtis nuo pavyzdžio.Tačiau apskritai stilius yra tas pats. 4.Nes kiekvienas produktas yra pagamintas pagal originalų automobilio sėdynės dydį, jis bus užbaigtas ir tinka originalios automobilių sėdynės pefectly.O tai reiškia, sėdynės dangtelis pajusite pertty stora diegimo proceso metu, todėl prašome būti švelnus, kai diegiate.Kad išvengtumėte pažeidimų, nenaudokite per didelės jėgos. 5. Mes parduoti mūsų produktus į šalių ir regionų visame pasaulyje.Už šiuos klientus, kurie gyvena atokiose vietovėse, dėl trasportation priežasčių, prašome kantriai laukti.

Prekės Pavadinimas PADIDINTI
Medžiagos Tipas PU
Nemokama Dovana 2 porankiu dangtis
Aukštos klasės individualų Stilių 19-02
Specialios Funkcijos Atsparus vandeniui
Elemento Ilgio 140cminch
Rinkinys iš 22 gabalus Porankiai, kurių sudėtyje yra padengti
Nustatyti Gabalas >10
Elemento Aukštis 70cminch
Vairas Teisė
Aukštos klasės individualų Stilių, 2 19-03
Spcial automobilių specialios paskirties Transporto priemonės pavadinimas Už " MITSUBISHI DELICA 2014 CVW5 R
Taikoma Sezonas Keturis Sezonus
Elemento Plotis 50cminch
Prekės Svoris 8.5kgkg
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Sėdynių Užvalkalai & Palaiko
Aukštos klasės individualų Stilių spalva 19-04
Pilnas automobilio kėdės apima 8 sėdimos vietos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai