Nauja Reduced price!
Vonios Rankšluosčių Žiedas Juoda Žalvario Retro Naftos Trinamas Bronzos Turas Rankšluosčių Laikikliai, Virtuvė, Vonios kambarys, Pakaba Stipri, Antikvariniai Kūrybos

Vonios Rankšluosčių Žiedas Juoda Žalvario Retro Naftos Trinamas Bronzos Turas Rankšluosčių Laikikliai, Virtuvė, Vonios kambarys, Pakaba Stipri, Antikvariniai Kūrybos

€12.54

-48%

€24.58

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: vario rankšluostį, vonios rankšluostį nikelio žiedas, žalvario žiedas, vonios rankšluosčių kabliukas juoda, senovinis žalvarinis rankšluosčių džiovykla, žalvarinis rankšluosčių laikiklis, rankogalių žiedas "chrome", rankšluosčių žiedas silver chrome", Baseino Balta, maišytuvas virtuvės balta.

Produkto Plunksna

Vonios Rankšluosčių Žiedas Juoda Žalvario Retro Naftos Trinamas Bronzos Turas Rankšluosčių Laikikliai, Virtuvė, Vonios kambarys, Pakaba Stipri, Antikvariniai skelbimo Tipas: Rankšluosčių Žiedas Spalva: Bronza,Balta Medžiaga: Žalvaris Sumontuoti: Prie Sienos Tvirtinamas Kai Kurie Asamblėjos Reikalaujama: Taip Montavimo aparatūros Įtraukta: Taip Nuoroda: 1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2. Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Po Paslaugos

1. Jei produktas yra ne pats, kaip ir aprašymas, arba skaldyti tranzito.Kai jums parodyti nuotraukas mums, mes išsiųsti ar grąžinti pinigus jums. 2. Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas elementus, mes priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas po to, kai jūs gaunate jūsų prekė ir reikia mokėti už grąžinimas prekių kaina. 3. Jeigu prekės yra su trūkumais, prašome mums pasakyti iš karto, kad pakeitimas ar remontas.Jei pakeitimas nėra, tada išmokos bus išduotas originalus mokėjimo būdą.

Tipas Rankšluosčiu Žiedai
Medžiaga Vario
spalva Juoda/Bronzos
Paviršiaus Apdaila Bronza
Modelio Numeris rankšluosčių žiedas
Prekės Pavadinimas atsakomybė

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai