Nauja Reduced price!
12pcs Silikono Torto Formos Apvalus Cupcake Taurės Formos Keksiukų Kepimo Formos Virtuvės Valgių Bakeware Maker (PASIDARYK pats Tortas Dekoravimo Įrankiai

12pcs Silikono Torto Formos Apvalus Cupcake Taurės Formos Keksiukų Kepimo Formos Virtuvės Valgių Bakeware Maker (PASIDARYK pats Tortas Dekoravimo Įrankiai

€2.79

-34%

€4.24

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: bžūp kepimo, forma bakeware, surinkimo silicio taurė, sillicon pelėsių, maisto gaminimas, ip68 tablet, taurės pliurpalas, zombi blynai dekoras, ul kepimo, granito bakeware, mėnulis pyragas.

Kepimo Puodeliai yra pagaminti iš 100% Maisto kokybės silikono, BPA nemokama.Ekologiškas, netoksiškas, lankstus, daugkartiniai ir patvarūs.Non-stick, švarus ir kvapas atsparus funkcija užtikrina, silikono cupcake liner yra labai lengva valyti.Įsitikinkite, Mikrobangų krosnelė, Orkaitė, Šaldytuvas, Šaldiklis ir plauti Indaplovėje.Temperatūra saugus nuo -40 laipsnių;F iki +450 laipsnių;F(-40℃ iki +230℃).Dydis: 2.75 cm;1.57 cm; 1.18 cm(viršuje; apačioje; aukštas).

Atsiliepimai: 1. Palikite 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių). 2. Jei produktai gavote buvo sugadinta ar negerai stilių, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirma, maloniai prašome susisiekti su mumis,mes susidoroti su juo ir išsiaiškinti geriausius sprendimus, Jūsų satisfication yra mūsų pasiūlymas būtų padaryti geriau.Pristatymo ir grąžinimo politika: 1. Mes jums apskritai darykite užsakymus per 48hours, kai gausime mokėjimą. 2. Kinija po eilinio mažas pakelis plius ir Kinija paštu registruotu oro paštu trunka apskaičiuota 15-60 dienų. 3. Rekomenduojama siuntas: Patogiamgyvenimui.lt standartinis pristatymas--labiau stabili,saugesnis,greitesnis. 4. Mes taip pat siūlome express shippings kaip DHL, UPS, AVS ir tt, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate skubiai reikia, tai ar kiekis yra didelis.

Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
Funkcija Eco-Friendly
Nepadori Nuotrauka No
Tipas Pyragas Įrankiai
Modelio Numeris K7
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Silikono

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai