Nauja Reduced price!
Serijos Ethernet Converter optoelektronikos izoliuotas RS485/232/422 TCP/IP, Modbus Gateway TCP/RTU signalas rinkti serijos serverio

Serijos Ethernet Converter optoelektronikos izoliuotas RS485/232/422 TCP/IP, Modbus Gateway TCP/RTU signalas rinkti serijos serverio

€41.57

-5%

€43.76

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: rtu, modbus rtu, ethernet rs232, rs485 ethernet, iptv, usb rs485 izoliuotas, modbus tcp, lora vartai, gsm rtu, relė rs485.

Serijos Ethernet Converter su optoelektronikos izoliatorius RS485/232/422 TCP/IP, Modbus Gateway TCP/RTU Duomenų gavimo

ZLAN5143BI-serijos prietaisą serverio su izoliacija RS485/422, kuris gali efektyviai izoliuoti įtaką trukdžių dėl darbo įrangos RS485 autobusų ir stabilumui užtikrinti įranga.Jis yra tinkamas naudoti pagal trukdžių RS-485 magistralę.Su įmontuota apsauga nuo žaibo, 9~48V daug įtampos.RS485/422 palaiko 256 krovinius.Tuo pačiu metu, ZLAN5143BI taip pat turi RS232 sąsają, ne optocoupler atskirai.Eterneto prievadą ZLAN5143BI palaiko 10M/100M prisitaikanti tinklo.Transformacijos iš TCP/IP protokolo RS485/422/232 gali būti įgyvendinta siekiant palengvinti duomenų rinkimą serijos prietaisas prietaisai, per tinklą.Tinklo pusėje galite naudoti virtualaus serijos uosto prisijungti nuoseklųjį prievadą programinės įrangos arba programinės įrangos tiesioginė TCP/IP ryšio.ZLAN5143BI palaiko Modbus RTU su Modbus TCP funkcija, ir turi sandėliavimo Modbus gateway funkcija.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip ne saugojimo Modbus gateway.

Prekės Savybės

1) RS485/422 serijos optinės movos izoliacija, izoliacijos įtampa 1500V.Taikomos stiprių trukdžių aplinkoje, kurioje įprastai serijos prietaisas serveris negali dirbti tinkamai.Veiksmingai izoliuoja žemės grandine tarp nuosekliojo prievado prietaisą ir nuoseklųjį prievadą serverio. 2) Vidinė žaibosauga, elektros energijos tiekimas: built-in jautrus spaudimui atsparumas ir keramikos išlydžio vamzdis gali veiksmingai apsaugoti vidines grandinių serijos prietaisą serverio atveju elektros energijos bangą. 3) Pramonės maitinimas: jis yra dviejų tipų maitinimo prijungimas režimai: terminalo ir elektros kištuką.Gali būti 9~48V daug įtampos elektros energijos tiekimo. 4) Ji turi tris nuoseklųjį prievadą sąsajos RS232/485/422. 5) RS485/422 turi talpa 256 krovinius. 6) Ethernet prievadas su 2KV apsauga nuo viršįtampių. 7) Gausiai skydelio lemputės yra patogus derinimas: in jungtis, yra ne tik 100M_LINK lemputė, nurodanti, ar tinklo linijos prijungtas, bet taip pat NUORODĄ lemputė, nurodanti, kad įsteigti TCP ryšį.Duomenų lemputė yra nepriklausomi indikatoriaus lemputė "nuosekliojo prievado prie Ethernet", "Ethernet prievadas, prie nuosekliojo prievado".Patogus svetainės derinimą.

Programinės įrangos funkcijos

1) Parama, TCP serveris, TCP klientas, UDP režimas, UDP multicast.Paramos TCP serverio pusėje funkciją, TCP klientas.Parama 30 TCP ryšį TCP serverio ir 7 paskirties IP kaip TCP klientas. 2) spartą palaiko 1200~115200bps, duomenų bitai paramos 5~9 bitai, ir pariteto gali būti Nėra, Keista, Net, Ženklas, Vietos.CTS/RTS aparatūros srauto kontrolės ir XON/XOFF minkštas srauto kontrolės. 3) Palaikymo funkcija siųsti " MAC adresą, kai prietaiso prijungimas prie palengvinti debesies valdymo įtaisai. 4) Teikia paieškos, sukonfigūruoti prietaiso vidurinio plėtros paketo DLL ant PC. 5) Parama Interneto naršyklės konfigūraciją, paramos DHCP kompiuterio dinaminio prieigos IP, DNS protokolo prijungti domeno vardų serverio adresą. 6) palaiko nuotolinio paieškos prietaisas, nustatyti prietaiso parametrus, prietaisas programa atnaujinti apie debesis. 7) Parama nuotolinio peržiūra TCP ryšį statusą, nuosekliojo prievado duomenų siuntimas ir priėmimas statusą prietaisai, per programinės įrangos.Virtualus nuoseklusis prievadas palaiko duomenų stebėjimo.

Pažangios programinės įrangos funkcijos

4 numeris 5143BI rodo, kad advanced soft funkcijos yra palaikomos, įskaitant: 1) Paramos Modbus gateway funkciją, paramos Modbus RTU su Modbus TCP.Laikymo Modbus gali būti palaikomas, ir įranga, duomenys gali būti renkami automatiškai ir saugomi.Modbus gateway ne saugojimo režimu taip pat pritarė. 2) Parama keletą šeimininkai: parama Ethernet prievadas leidžia keliems kompiuteriams naudotis tos pačios serijos uosto įrenginį tuo pačiu metu, klausimas-atsakymas užklausą režimu. 3) Parama pagal užsakymą širdies ir registracijos paketo savybės: lengva bendrauti debesis ir nustatyti prietaiso. 4) Palaikymo funkcija TCP poreikius slaptažodžio autentifikavimą nustatyti ryšį užtikrinti ryšio saugumas. 5) Remti "perkodavimo" funkcija, kuri gali suvokti vertimo protokolų dėl konkrečių įrenginių ir leisti, kad įvairūs prietaisai sujungti į vieningą programinės įrangos platforma. 6) Parama duomenų pateikimo ir siuntimo funkcija HTTP režimas, ir debesis gali tiesiogiai naudoti HTTP GAUTI instrukcijas bendrauti su nuosekliojo prievado duomenų prietaiso.

Prekės Parametrai

Programos

Serijinis Prievadas RS232 RS485 RS422
Modelio Numeris ZLAN5143BI
Funkcija Serijos su "Ethernet"
Dydis L 9.5cm W6.5cm H2.5cm
Maitinimo Šaltinis DC 9~48V
Produkto pavadinimas Izoliuoti tipo Serijos Prietaisą Serverio
Prekės Pavadinimas QHW

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai