Nauja Reduced price!
Ačiū 500 Lipdukų, Etikečių Ritinio su 6 Bright Gold Marmuro Geometrinis Dizainas Ačiū Lipdukai Scrapbooking Paketas

Ačiū 500 Lipdukų, Etikečių Ritinio su 6 Bright Gold Marmuro Geometrinis Dizainas Ačiū Lipdukai Scrapbooking Paketas

€2.88

-34%

€4.43

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: a5 kortelės turėtojas, lipdukas dėkojame už jūsų pirkti, ventiliatorius tradicija, sandėliavimo juosta, kortelės ačiū, mielas apranga, apyrankė kamino, kalėdų kraftpopieris, ačiū, ačiū.

Produkto aprašymas

Spalva: Marmuro

[Paketo punktas] Ateina su 500pcs apvalios formos "ačiū" lipdukus ant ritinio, kiekvienas 2,5 cm skersmens, su tarpais tarp jų, 0,5 cm, lengva pašalinti neliesdami kitų, ir pakankamai ypatinga proga naudotis.

[Ypatingas modelis lipdukas] 6 modelio visi kartu, marmuras su įdegio linijas, skirtingų spalvų, pavyzdžiui, rožinė, mėlyna, žalia ir pan., tai ačiū, lipdukai tikrai būtų pareikšti ypatingą ryšį ir jausmas, kad jūsų dovanos, ačiū pažymi, ar kitos kortelės.

[Aukščiausios kokybės medžiagos], Pagamintas iš stiprių klijų padengtas popierius, šios etiketės nėra lengva sulaužyti arba nukristi nuo korteles, užrašų ir dovanų, nereikia jaudintis.

[Platus taikymas] Šie ačiū lipdukai idealiai tinka daug ypatingų progų, tokių kaip kūdikių dušas, vestuvių ceremonija, goody maišeliai, atvirukai, gimtadienio dovanos, ir apgaubia, super naudinga ir taikoma.

[Self-made dovanų paketą,} Naudoti šias ačiū lipdukai papuošti savo rankų darbo dovanų paketą, unikaliai, tegul vienas jums rūpi žinoti, kad jūsų nuoširdūs sveikinimai ir linkėjimai.

spalva Mėlyna, juoda, geltona, rožinė,žalia
Medžiaga Popierius
Amžius >3 METŲ
Formos ROUND
Modelio Numeris Marmuro ačiū lipdukas
Dydis 1inch/2.5cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai