Nauja Reduced price!
MicroRouter MT7628NN 300Mbps Wireless Mini WiFi Router Nano WiFi Kartotuvas OPENWRT Firmware Kelionės Maršrutizatorius 16 MB Rom/128MB RAM

MicroRouter MT7628NN 300Mbps Wireless Mini WiFi Router Nano WiFi Kartotuvas OPENWRT Firmware Kelionės Maršrutizatorius 16 MB Rom/128MB RAM

€16.78

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: mini wifi router, ac1200, openwrt maršrutizatoriaus usb, stiprintuvas wifi, Mikrotik, 220v maršrutizatorius, tplink maršrutizatorius šaulys, openwrt maršrutizatorius, openwrt, fi wi maršrutizatorius.

VixMini yra bevielis maršrutizatorius, kurios taikomos IEEE802.11b, IEEE802.11g, IEEE802.11n standarto.Ji suteikia iki 300Mbps.Šis maršrutizatorius yra pagrįstas atvirojo kodo LEDE platforma, kuri atneša maršruto sudarymo funkciją ir belaidžio ryšio prieigos taško kartu ir gali būti lankstus plėtra.

Tai didelės išlaidos veiklos produktas yra mini dydžio ir lengvai atlikti, kuris taikomas scenarijų maža Įmonė, Verslo ir Šeimos.Tai jūsų geriausias pasirinkimas, kad patirtis, WiFi, banglentės ir mėgautis wifi.Dėl atviro kodo funkcijų, ji gali būti integruota su platforma, kad kūrėjas, gamintojas, protingo namo ir išorės funkcija.

Savybės: Maitina MTK 7628NN 580MHz SoC 300Mbps greitis didelis, Mažas, lengvas, paprastas naudoti OpenWrt pre-installed), Parama Multi-Language: English, Deutsch, Français, Español, Kinijos.

Specifikacijos Sistema: OpenWrt iš anksto įdiegta CPU: MTK7628NN, @580MHz SoC Flash: 16 MB, Nei flash Atmintis: 128MB DDR2 Sąsajos: WAN*1, Micro USB*1, reset mygtukas Dažnis: 2.4 Ghz WiFi Greitis: 300Mbps Max Siųstuvo Galia: 20dBm Išorinės antenos: Ne POE: Ne Powet Įėjimas: 5V/1A galingumas: WIFI Diapazonas: 80-100M Darbinė Temperatūra: darbinė temperatūra 0~45℃, laikymo temperatūra-20~70℃ Aspektą: 50*50*18 mm Svoris: 26.5 g

1 x Microrouter Mini Maršrutizatorių 1 x Micro USB Laidas ( Ne įeina Maitinimo Adapteris ) 1x Greitai įdiegt. prg Vadovas NETURI būti lauke ar mažmeninės pakuotės (Punktas bus apvyniotas saugiai burbulas apgaubia).

Mes priimame visus pagrindinius mokėjimo būdą, įskaitant sąlyginio Deponavimo, Alipay, T/T, Kredito kortelės

Jei turite klausimų ar problemų dėl mokėjimų, nedvejodami susisiekite su mumis

Dauguma sklypų bus išsiųsti per China Post".Express pristatymas yra pigiau už didelius užsakymus, įveskite užsakymo numerį ir Patogiamgyvenimui.lt bus pasirinkti pigiausias pristatymas metodas jums.

Mes nesame atsakingi už laivybos laikas, paprastai imtis 15-60 dienų Oro paštu, 5-15 dienų iki express pristatymas.

Visos prekės yra išsiųstos per 3 dienas po mokėjimo procesas yra baigtas

Mes nesame atsakingi už bet PVM arba vartotojo mokestis

, Jei jums nereikia gauti savo sklypo po 30 dienų, prašome informuoti mus, ir mes jums patikrinti su savo agentu.Jei jūs ne gauti po 60 dienų, mes išduoti grąžinamosios išmokos arba siųsti dar kartą jums

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 35 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Patogiamgyvenimui.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

PRAŠOME neatidaryti GINČO AR PALIKTI NEIGIAMĄ GRĮŽTAMĄJĮ ryšį su kalbasi su mumis,Mes pasistengsime atsakyti į visus mūsų klientų ir išspręsti problemą turite.Ginčas arba grąžinti nepasitarę nepadės išspręsti jokių problemų, ačiū.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

"Wi-Fi" Palaikomas Dažnis 2.4 G
Palaiko WDS No
2.4 G, Wi-Fi Perdavimo Sparta 300 Mbps
Funkcija QoS
Prekės Pavadinimas GL.iNet
Tipas Belaidžio
Maks. LAN Duomenų perdavimo Sparta 100 mbps
LAN Prievadai 1
Prašymas Mini Wifi
Su Modemo Funkcija No
Modelio Numeris VIXMINI
Laidinio Perdavimo Sparta 10/100 mbps
5G " Wi-Fi Perdavimo Sparta NĖRA
Palaiko WPS No
Pakuotė No
Wi-Fi Perdavimo Standartas 802.11 n
Standartai Ir Protokolai Wi-Fi 802.11 g
Skaičių USB Sąsajos 1 x USB 2.0
WAN Prievadus 1 x10/100Mbps

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai