Nauja Reduced price!
6-12pcs Muskuso hemorojus suppository naudojamas patinimas ir skausmas, kurį sukelia sumaišyti vidaus ir išorės hemorojus

6-12pcs Muskuso hemorojus suppository naudojamas patinimas ir skausmas, kurį sukelia sumaišyti vidaus ir išorės hemorojus

€3.43

-60%

€8.58

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: didelis nuskausminimo pleistras, skausmas, custom kaukę nuo dulkių., nugaros skausmas, žolinių hemorojus užteptas kremas, conor mcgregor, petnešomis klubo, kremas hemorrhoid, tepalas muskusas, analinis suppository.

Produkto pavadinimas: Muskusas Hemorrhoid Suppository

Pagrindinės žaliavos: išgrynintas vanduo, benzalkonio bromidas, Draconis Sanguis, Angelicae Dahuricae Radix, Coptidis Rhizoma, Corydalis (Arncbiae Radix), borneol, rabarbarai (Rhei Et Radix Rhizoma), kappa Mu, trietanolaminas, metilparabenas.

Slopina mikroorganizmo kategorija: Šis produktas yra slopinamasis poveikis Staphylococcus aureus, Candida albicans ir E. coli.

Vartojimo sritis: kasdien rūpintis žmonių su hemorojus.

Kaip naudoti: Plauti rankas ir išangės su verdančiu vandeniu prieš naudojimą, ir nuplėšti išorinės pakuotės filmas.Pacientams su išorės hemorojus gali taikyti gelio hemorojus atitinkama suma.Pacientams, sergantiems vidaus hemorojus gali būti stumiama į vidaus hemorojus su stūmikas vieną kartą per dieną.

Analinis suppository, nusiplaukite rankas ir išangę, ant piršto pristatomos vaikiškos lovelės, ir vieta suppository giliai į išangę.Kai tik kas vakarą, vieną kartą, 7 dienų nepertraukiamo naudojimo, yra ciklas.Sunkiais atvejais, trijų dienų metodas gali būti naudojamas: vieną-dėl pirmosios nakties, ir vieną ryte ir vakare į šiuos tris dienas.Net jei simptomai išnyksta, išsami naudojimo ciklą.

Atsargumo priemonės:

1. Nereikia žiūrėti į jį;

2. Ji negali būti naudojama profilaktikai nuo ligų lytinį gyvenimą.

3. Tie, su alergijos turėtų būti naudojami atsargiai.

Laikymas: Sandariai patalpinti švarus, higieniškas, vėdinamoje ir sausoje vietoje.

Prekės Pavadinimas ZB
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai