Nauja Reduced price!
Aukštą rezultatą įrašyti Pandora box CX 2800 1 mainboard paramos multine išvesties prievadai gamepad tipų prijungti USB žaisti žaidimus

Aukštą rezultatą įrašyti Pandora box CX 2800 1 mainboard paramos multine išvesties prievadai gamepad tipų prijungti USB žaisti žaidimus

€23.50

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: pandora box 3d 2448, cx 7, "pasidaryk pats" pandora box arcade, pardora box arcade, arcade stereo, pandora box xii, pandorabox, pandora box, jamma pandora box 6, pandora box arcad.

2021 Naujus produktus arcade Pandora box CX 2800 1 jamma valdybos crt CGA HDMI VGA arcade mašina arcade kabineto Aukštą rezultatą įrašyti

Produkto funkcijos:

1.Plokštės apima klasikinis retro arcade žaidimai, ir vidaus žaidimai, žaidimas buvo optimizuotas daugelis programinės ir aparatinės įrangos kūrėjai, ir su super-aukšto lygio žaidėjas, išbandyta, jums grįžti į pradinę jausmas žaidimas.

2.Plokštės gali įjungti/IŠJUNGTI Aukštos raiškos kokybės funkcijos ir geriausios rungtynės Didelės raiškos ekrano monitorius.

3.Jums nereikia pirkti papildomos vaizdo konverteris, nes mainboard paramos multine

4.paramos multine išvesties prievadai, parama HD skaitmeninis išėjimas 720P prie bet kokio HDMI port ekranas ekranas ir VGA išvestis paramos mažėjimo suderinama su senas rodomas ekrane.

5.Paramos kalba: anglų/ korėjiečių/ ispanų

6.Paramos HDMI audio aux audio išėjimo, ir statyti galios stiprintuvo išėjimo ir garsiakalbis.

7.Remti užsakymą funkcija arcade mygtuką ir gamepad

8.Parama-daugiau nei 90% gamepad tipų prijungti USB žaisti žaidimus.

Dėmesio:CX arcade versija 1.0 neturi šios funkcijos.

9.palaiko pause funkcija žaidimas(nemokamai žaisti režimu)

Pastaba: Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva prekei, prašome suprasti.Ačiū Prekės spalvos: galite rinktis spalvas požiūris yra mygtukai, kai jus, kad, pls palikti pranešimą jūsų prašymą.Jei ne paminėti,, mes atsiųsime pat, kaip nuotraukoje matyti, ar atsitiktinai.Vežimą: 1. 100% pristatomi produktai yra išbandytas prieš pristatymas per QC .Mes atsiųsime elementus per 1~6 darbo dienos, kai jūsų mokėjimo pabaigos. 2. Mūsų kaina neapima visų importo mokesčių, dėl kitoje šalyje, turi skirtingas politikos importo mokesčių ir pirkėjams yra atsakingas už muitus. 3. Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Singapore post pristatymo laikas 15-80 dienų .Kai kurios šalys, pavyzdžiui, RUSIJA ir BRAZILIJA gali užtrukti ilgiau .Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Pls užduoti mums išplėsti pristatymo dienos, vietoj to, kad išspręsti .Atsiliepimų: 1. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome užtrukti keletą sekundžių palikti teigiamą atsiliepimą (5 žvaigždučių), jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Neigiamų atsiliepimų neišsprendžia nieko.Mes visuomet pasirengę dirbti dalykus !

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Monetos Stūmikas
Modelio Numeris 520
Amžius >3 Metų
Kištuko Tipas ES Plug

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai