Nauja Reduced price!
Saulė Pastogę Paplūdimio Lauko Kempingas Kilimėlis, Antklodė, Sodas, Saulės Skėtį Nuo Saulės Hamakas Lietaus Skristi Tarp Vandeniui Palapinė

Saulė Pastogę Paplūdimio Lauko Kempingas Kilimėlis, Antklodė, Sodas, Saulės Skėtį Nuo Saulės Hamakas Lietaus Skristi Tarp Vandeniui Palapinė

€11.51

-49%

€23.00

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: praktikos plaukioti lazdele, kamp kempingas palapinė, šunų prieglauda, pavėsinė-palapinė, pasislėpti nuo saulės, stovykla lauko palapinė, stovykla hamakas, brezentas, tarp palapinė, Hamakas Sūpynės.

Spalva:Oranžinė/Mėlyna/Juoda/Tamsiai Žalia

Dydis:

S: 150×220cm

M: 180×220cm

L: 240×220cm

Medžiaga: 420D Oxford medžiaga

Paketą sudaro: 1 x Palapinė

Savybės:

Gali atlaikyti skirtingi temperatūros ir drėgmės, tinka naudoti 4 sezonas.

Pagamintas su stora ir greitai-džiovinimo 210T poliesteris brezentu, vandeniui būdingas todėl jis idealiai tinka lietingą dienų, nes ji bus ne visai pagal streso.

Patvarus ir šviesos svorio: pakankamai Sunku išvengti saulės ir lietaus, lengvai atidaryti arba uždaryti, kai nenaudojate, galite sulankstyti į mažų gabalas ir laikymo, taip taupant vietą.

Multi-funkcija: Gali būti naudojamas su skirtingų būdų, galite atsiskleisti kempingas brezentas ir padėkite jį ant žemės naudojimo, kaip iškylą matinis, taip pat gali naudoti vinys ir lynai nustatyti, kaip saulės vainiko arba lietaus brezentas.

Idealiai tinka alpinizmas,kempingas,žvejyba,kelionės ir šalis, ir t. t.

Modelio Numeris saulė pastogės lauko
Apačioje Vandeniui Indeksas >3000 mm
Prekės Pavadinimas LOOZYKIT
Kategorijos Palapinė 3-4 Žmonės
Kilmės KN(Kilmės)
Už Palapinę Vandeniui Indeksas >3000 mm
Laikiklis Kategorija Kiti Lazdele

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai