Nauja Reduced price!
Tekken 6 Leo Kliesen Cosplay Kostiumas

Tekken 6 Leo Kliesen Cosplay Kostiumas

€117.45

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: žalia zentai, žaidimas tekken, cosplay "pasidaryk pats", aerith, tekken 7, aerith perukas, tekken, ari, krepšys liūtas, SRGCR.

Tekken 6 Leo Kliesen Cosplay Kostiumas | Tekken 6 Cosplay | Leo Kliesen Cosplay | Leo Kliesen Kostiumų Išpardavimas

Sudedamosios dalys

Paltas, Liemenė, Šalikas, Pirštinės, Kojų Diržas (Kelnės nėra komplekte)

Dydis, Jei norite individualų dydį, pls pasirinkti vieną dydį ir pateikite savo matavimus el. paštu arba pranešimą. (Ūgį, Krūtinės, Liemens, Klubų, Už Kojų, Pečių Plotis Rankovės ilgis ir Svoris yra reikalingi.)

Laivybos Ir Pristatymo

Ji paprastai trunka 5-10 darbo dienų apdorojimas (įeina kad patikros, siuvimas, kokybės patikrinimas ir pakavimas) ir kitas 4-15 darbo dienos pristatymas (nurodomas laikotarpis, už prekes išsiunčiamas iš mūsų sandėlio į paskirties vietą.Jei jums reikia skubiai, pls susisiekti su mumis skubėti tvarka.Papildomas mokestis gal įkrauta, priklausomai nuo situacijos.El. paketas shippment su išsamia sekimo informacija bus išsiųsta į jūsų el. pašto dėžutę.

Grąžinimo Politika

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Jei nesate visiškai patenkintas savo pirkiniu čia dėl bet kokios priežasties, galite ją grąžinti per 7 dienas grąžinti.Tačiau grįžti siuntimo išlaidas, 20% administravimo mokestis ir sandorio viso produkto pirkimas bus išskaičiuota iš jūsų pinigus.Pls įsitikinkite, kad pakuotėje atitinka šiuos reikalavimus: Pirma, produktas nebuvo naudojamas, kokybės problemų neįskaičiuotos.Be to, nėra jokio kokybės problema dėl piktnaudžiavimo ar netinkamo naudojimo.Kas daugiau, priedai ir iš pakuotė yra nepažeista.

Mokesčius, Muitus ir mokesčius

Mes norėtume aiškiai jums pranešti, kad mes neturime pridėti papildomų mokesčių.Mokesčiai, PVM ir paslėpti mokesčiai NEĮTRAUKIAMI į tai, ką jūs mokate mums, kai gausime jūsų mokėjimą.Mes norėtume jums pranešti, kad jūsų tikslią mokėjimo už prekę (- es), kad galite užsisakyti galima pamatyti ant kasos puslapis.Tai yra prekių tarpinė suma ir siuntimo išlaidas kartu.

Atsiliepimai

Ačiū, kad pasirinkote mūsų puikus kokybės produktus ir profesionalų aptarnavimą.Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jeigu esate patenkinti elementus ir mūsų paslaugos jūsų 5 žvaigždučių atsiliepimai bus labai dėkingi.Jei turite klausimų apie mūsų produktus ir paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemas.Laimingas Pirkinių.

Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Simbolių Animacinis Personažas Kostiumai
Elemento Tipas Kostiumai
rankovės ilgis Pilnas
Sudedamosios dalys į viršų
Šaltinio Tipas žaidimas
Šaltinis tekken 6
Specialios Paskirties Kostiumai Ir Priedai
Medžiaga Funkcija Medžiagos
Lytis Unisex

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai