Nauja Reduced price!
Įtampos Reguliatorius DPM8650 Programuojami DC Reguliuojamos elektros Energijos Tiekimo su Belaidžiu Valdymo Terminalo Rinkinys Įtampos Reguliatorius

Įtampos Reguliatorius DPM8650 Programuojami DC Reguliuojamos elektros Energijos Tiekimo su Belaidžiu Valdymo Terminalo Rinkinys Įtampos Reguliatorius

€120.96

-42%

€208.56

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: nešiojamas skaitmeninis maitinimas, mp1584, rigol maitinimo šaltiniai, reguliuojamas maitinimo reikmenys, rinkinys laboratorinis maitinimo šaltinis, "pasidaryk pats" maitinimo šaltinis, programuojamas maitinimo galia, terminatorius endoskeleton visu dydžiu, 460w maitinimo šaltinis, dc reguliatorius.

DPM8650 Programuojami DC Reguliuojamos elektros Energijos Tiekimo su Belaidžiu Valdymo Terminalo Rinkinys

Savybės: 1. DPM8650 yra vieno išėjimo programuojami didelės galios impulsinis maitinimo šaltinis.Perjungimo maitinimo šaltinis yra didelės išėjimo galios, nuolatinės įtampos ir nuolatinės srovės, mažas dydis ir patvarus korpusas.

2. Įrengta TTL nuosekliojo ryšio sąsaja, suteikianti paprastą ryšio protokolą, taip pat tinka MODBUS ryšio protokolą, kuris gali padėti vidurinio plėtrai pagal bandymų reikalavimus.

3. Įrengta belaidžio kontrolės nuotolinio valdymo pultelis, naudojant 2,4 colio TFT LCD ekranas, ekrano aišku, galima greitai nustatyti ir reguliuoti, ir operacija yra paprastas ir greitas.

4. Belaidžio ryšio valdiklis turi įmontuotą 3.7 V 2000mA ličio bateriją, kurią galima įkrauti kelis kartus.Jis gali būti naudojamas daugiau nei 10 valandų, kai baigė mokėti.

5. Belaidžio ryšio valdiklis naudoja 2.4 G dažnio radijo dažnių modulis ir maitinimo belaidžio perduoti signalą.Jis pasiekia per atstumą iki 10 metrų atstumu belaidis nuotolinio valdymo, ir vienas belaidis valdiklis gali valdyti kelis energijos tiekimo perjungiklius, tuo pačiu metu.

Specifikacija: Būklė: 100% Visiškai Naujas

Elemento Tipas: DC Reguliuojamas Maitinimo šaltinis

Medžiaga: ABS Modelis DPM8650 Įėjimo Įtampa 10-75V Išėjimo Įtampa 0-60V Išėjimo Srovė 0-50A Išėjimo Galia 0-3000W Ryšio Sąsajos TTL Serijos Ryšių Protokolo Paprasta Bendravimo Protokolo ir MODBUS Protokolas Nemokamai Perjungimo pridedami Priedai USB TTL Laido Įtampos Rezoliucija 10mV Dabartinis Rezoliucija 10mA Išėjimo Bangos Tipinis Efektyvumas 92% Ekranas Tikslumas 10mV, 10mA Išėjimo Klaidą Įtampa: ±2 Promilės + 1 Skaitmuo, Srovė: ±5‰ + 2 Skaitmenų Reagavimo Laikas Punktas Belaidžio Valdymo Terminalo Bevielio Perdavimo Režimas RF Perdavimo Belaidžio ryšio Atstumas 10m / 32,8 pėdų (Prieinama) Komunikacijos Adresas 00-99 Komunikacijos Kanalo 00-30 Belaidžio ryšio Kanalo 2.4 G Ekrano Režimu, 2,4 Colių TFT LCD Ekranas Įkraunama Baterija 3.7 V/2000mA Valdiklis Dydžio Maždaug. 120 x 80 x 25 mm / 4,7 x 3.1 x 1 Modulio Galia Taikymo:

1. Elektros energijos, daugiausia įskaitant koordinatorius ir metro, pažangiųjų elektros skaitiklis, ir LED driver.

2. Pramonės valdymo, pramonės kontrolės srityje.

3. Sveikatos priežiūra, sveikatos priežiūros įranga, daugiausia įskaitant kūdikių širdies stebėti, stebėti ir pan.

4. Karinė pramonė, karinė pramonė yra labai plačiai naudojamas aspektą, pvz., karinės įrangos.

5. Saulės įtampos reguliavimas, akumuliatoriaus įkrovimas ir iškrovimas ir kt.

Paketų Sąrašo: 1 x DC Reguliuojamas Maitinimo šaltinis 1 x Bevielis Valdymo Terminalo 1 x Ryšio Sąsajos Modulis 1 x USB TTL Kabelis 1 x anglų Vartotojo Vadovas 1 x USB Maitinimo Laidą

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis, per saugų mokėjimo rankena sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda .

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų turimą sandėlį, greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už įleidimo pareigos, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI naujos pakuotės ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekė savo newl sąlyga ir pakuotės su visais komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Patogiamgyvenimui.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Elemento Tipas
Medžiaga
Įtampos Keitiklis Modulis Įtampos Reguliatorius
Kilmės KN(Kilmės)
Srovės Tipas /
Etapas /
Prekės Pavadinimas VBESTLIFE
Modelio Numeris Maitinimo Šaltinis
Modelis DPM8650

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai