Nauja Reduced price!
ANRAN 5MP Belaidė VAIZDO stebėjimo Sistema H. 265 Lauko CCTV Kameros, IP Apsaugos Sistemos, Vaizdo Stebėjimo Komplektas, 1920P 15.6 colių NVR IR-CUT

ANRAN 5MP Belaidė VAIZDO stebėjimo Sistema H. 265 Lauko CCTV Kameros, IP Apsaugos Sistemos, Vaizdo Stebėjimo Komplektas, 1920P 15.6 colių NVR IR-CUT

€256.33

-49%

€512.65

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kamera secur, kameros cctv kit saugumo sistema, besder ip kameros, 6 vaizdo kamerų sistema, 2 vaizdo kameros apsaugos sistemos komplektas, kamera ip poe, anran 5mp rinkinys, anpviz poe, vaizdo surveil, anran fotoaparatas.

Nekilnojamojo shot video:

Pastaba:

Siuntos iš Kinijos gali ateiti su papildomų Muitų Mokesčiai, PVM ir Tarpininkavimo Mokesčius, Mokesčiai ir atokioje Vietovėje Mokesčiai, prašome norėdami sužinoti apie savo šalies muitų politikos, ANRAN nėra atsakinga už šias išlaidas.

Mes teikiame ES / JAV/ jungtinė karalystė/ AS Kištuko ,Pagal nutylėjimą, jis yra išsiųstas į savo šalį.

NVR Savybės:

· 1920P (5MP) Belaidžio NVR, Built-in 15.6-colių LCD ekranas · NVR Built-in Wifi Maršrutizatorius, Dažnių juostos plotis-draugiškas · Paramos Video Peržiūra/Įrašymas/Atkūrimas/USB Backup · Parama Android/IOS/Pad/VNT Nuotolinio Peržiūra · Tinklo Protokolas: UPNP, SMTP, PPPOE, DHCP ir pan. · Gauti greitą el. pašto įspėjimus, kai judesio aptinkamas · 1 SATA Prievado, 4TB Kiekvienas, 1 USB 2.0 Prievadas · Maitinimas: DC 12V

Kameros Savybės:

· Vaizdo Jutiklis: 1/3" Progressive Scan Jutiklis · Raiška:2560*1920 · Objektyvas: numatytasis 3.6 m · Automatinis Baltos spalvos Balansas ir 3D-DNR · Naktinio Matymo: 36 IR Led 100ft (30m) · Minimalus Apšvietimas: Spalvota 0.1 Lux, B/W 0.01 Lux · Atsparūs Vandeniui: Taip · Maitinimas: DC 12V

Apsvaiginimo 5MP Super HD Raiška

Matyti nuostabiu aiškumo ir staigesnis informacija su 5.0 Megapikselių (2560×1920P) kameros.

Su Stebėti patogiau:

Ši Belaidžio Saugumo kamerų Sistema su 15.6 Colių Monitorius,jūs gausite 5MP Nuotraukas po galutinio diegimą ir sutaupyti daug pinigų pirkti papildomų PC/TV Monitoriaus sujungimui.

Plug and play,Mėgautis!

Mėgaukitės visi privalumai belaidžio saugumo sistemos, tokios kaip lankstų montavimo padėtys, lengviau, elektros instaliacijos darbai ir mažiau žalos savo apdaila.Ji gali būti panaudota bet kur, ypač atokiuose pastatuose netoliese energijos šaltinius.

Bevielis perdavimas

Belaidis ryšys tarp kameros ir NVR,be sudėtingų laidų.Range extender antenos užtikrinti, kad signalai išlikti stipri, kaip jums stebėti savo verslo ar namų belaidžiu ryšiu, iki 330ft(100 metrų) atviroje vietovėje.

Judesio Aptikimo ir Įspėjimą el. Paštu

Momentinis judesio aptikimo ir mobiliojo ryšio signalai, Jūs galite pamatyti, kas vyksta iš savo išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio, ir PC.

Diena/Naktis Automatinis Jungiklis

Fotoaparato infraraudonųjų spindulių režimas įjungiamas automatiškai blogo apšvietimo sąlygomis.Tai galima aiškiai stebėti viską, net ir naktį.

Oro sąlygoms dizainas metaliniu korpusu

Nesvarbu, ar Lyja, Užšaldymo (-30°C), Žiemą arba Karštas (+60°C), Vasaros, Mūsų Kameros bus Išlaikyti Žiūrėti Savo Namuose.

Filmuoti visą dieną

Pastaba:

· Jei pasirinkote šį rinkinį įtraukti kietąjį diską, diske bus iš anksto įdiegta į nvr prieš vežimą. · Jei norite naudoti atkūrimą, reikia įsigyti komplektą su Standžiajame Diske. · Kai hard diskas yra pilnas, sistema automatiškai ištrinti seniausių įrašų, vaizdo, tokiu būdu siekiant pažangios loop įrašymo.

Nuotolinę Prieigą Bet Kuriuo Metu, Bet Kurioje Vietoje

Paramos ios, Android,Windows PC.Su nemokama programa.jūs žinosite, kad tai, kas vyksta, net jei esate ne aplink, Gauti pranešimai ir peržiūrėti gyvų ar įrašyti filmuotą medžiagą tiesiai iš savo telefono.

Prisijungimo būdas:

Išsamiai:

Pakavimo Sąrašas:

· 1x 4/8CH 15.6 colių Monitorius, NVR, · 2/4/6/8x 5MP Bullet Kameros (Priklauso nuo gaminio savybės jums pasirinkti) · 2/4/6/8x Maitinimo Fotoaparatas · 1x Maitinimo NVR · 1x USB Pelė · 2/4/6/8x Pakuotė Varžtai · 1x 3ft 1M Ethernet Kabelis · 1x Apsaugos Lipdukas · 1x instrukcija

Pastaba:

· Mes siūlome 3meters maitinimo adapteris kiekvienos kameros, įsitikinkite, kad turite pakankamai ilgio, montavimas. · Jei reikia Maitinimo ilgiklis pratęsti šio maitinimo kabelis, prašome grįžti į mūsų parduotuvę pirkti 5m ar 10m Maitinimo ilgiklis.

Signalo plėtra priedai

PIRKĖJAS PRANEŠIMAS

Linkiu laimingas pirkinių !

Vežimas

1. Paprastai, mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo tikrina Patogiamgyvenimui.lt. 2. Jei nuspręsite, express siunta, ir jūsų adresas yra apibrėžta kaip nuotolinio valdymo srityje pagal Fedex /DHL, jums reikia papildomai mokėti $30 nuotolinio laivybos mokestis.Arba prašome suteikti mums naujų kitą adresą, kad nėra nuotolinio valdymo pultelio.Atokioje vietovėje patikrinti, ar per nuorodą.https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas.pdf 3. Jeigu turite kokių nors keisti tvarką, prašome palikti žinutę užsakymo formoje. 4. Prašome patikrinti, ar jūsų adresas ir kontaktinis numeris yra teisingas, ypač patikrinkite savo pašto kodas ir miestas yra teisinga informacija ,kitaip jūsų sklypo nebus iš laivo.

Garantija

Vienerių metų garantija visiems produktams, bet vienetas, kuris įrodo, sugedęs, o per garantijos galiojimo laikotarpis bus remontuojami nemokamai dalių arba pakeisti.Galutinis vartotojas yra atsakingas už visus krovinių gabenimo įkainiai .Garantija neapima jokių atsitiktinių, atsitiktinę arba pasekminę žalą, kylančią naudojant.

Prekės Pavadinimas anran
Modelio Numeris AR5MP 15.6 Colių
Rezoliucija 5MP
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Belaidė VAIZDO stebėjimo Sistema
Kabelio Ilgis NĖRA
VNT Kameros 8Pcs
Sertifikavimo CE
TV Sistemos PAL
Maitinimo Šaltinis 12V
Vaizdo Įvestis 4 Kanalų
vandeniui atsparus fotoaparatas IP66 atsparus Vandeniui IP Kameros
Apsaugos tipas Saugumo Kamerų Sistema

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai