Nauja Reduced price!
Naujas Motociklo Bako Apsaugos Trinkelėmis Bako Dangtelio Pusėje Juostelės, Lipdukai Yamaha MT09 - 2020 m. Pertvarkyti Apdailos Decal Mėlyna & Juoda

Naujas Motociklo Bako Apsaugos Trinkelėmis Bako Dangtelio Pusėje Juostelės, Lipdukai Yamaha MT09 - 2020 m. Pertvarkyti Apdailos Decal Mėlyna & Juoda

€9.13

-0%

€9.22

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: 09 mt, priedų motociklas yamaha, fj09, dėžės motociklo pusėje, mt09 sp, tankpad suzuki, mt 09 sp, priedų yamaha, dangtelis yamaha mt-01, žiedas yamaha fazer.

Savybės >>

1.Tinka Yamaha MT-09 2014 -2020.

2.Apsaugoti Savo Motociklo Degalų Bako:Mados dizaino pagalvėlės papuošti savo motociklą, puiki apsauga nuo bendro dėvėjimosi ir plyšimo.

3.Aukštos Kokybės:motociklo bako lipdukas yra liečiamų 3D dizainas, tvirtas ir atsparus vandeniui.

4.Lengva Naudoti: Lengvai įterpti ir pašalinti be jokių papildomų įrankių ar įrangos reikia taikyti.

Specifikacija >>

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga: Aukštos Kokybės Guma

Dydis: Kaip Paveikslėlyje

APMOKĖJIMAS: 1. Mes priimame mokėjimus Kredito Kortele, Banko pavedimu ir kitomis mokėjimo, kad AE palaiko. 2. Pateikite specialūs reikalavimai (spalva, paketus, vertės deklaracija ir pan.) pateikdamas užsakymą, arba palikti mums žinutę.VEŽIMĄ: 1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Palikite mums savo telefono numerį.Tai reikalauja Post Office Kinijos pildydami laivybos forma!! 2. Paprastai, mes NEMOKAMAI LAIVO paketas per pardavėjo pristatymas metodai.Prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad laivas kitų laivybos modelių, tokių kaip DHL, UPS, FedEx, AVS ir tt.pateikdamas užsakymą. ( DHL / kita tarptautinė express bus jums mokestį už papildomą mokestį, kai prekė pasieks destion šalį.Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių. ) PRISTATYMO terminas: Visos prekės bus pristatomos per 1-3 verslo days.By oro paštu: Per Patogiamgyvenimui.lt Standartinio Laivybos Laikas Apsaugos AZIJOJE, Europoje, Šiaurės Amerikoje, DHL, UPS, FedEx: 7-14 darbo dienų, dauguma šalių pastaba: Mes nesame atsakingi už bet custom muito ar importo mokesčių.GRĮŽTA IR GARANTIJOS: 1. Mes patikrinti elementą atsargiai, prieš pristatymas. 2. Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, prašome susisiekti su mumis.Mes arba atsiųsti jums naują ar grąžinti pinigus, kuo mes gauti grąžinama prekė.ATSILIEPIMAI: Jei turite malonus patirtį perkant mūsų parduotuvėje, prašome palikti teigiamą atsiliepimą apie mūsų produktus ir paslaugas su 5 žvaigždučių įvertinimas.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokių problemų, ir suteikia mums galimybę ją išspręsti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Jūsų supratimas yra labai dėkingi.

spalva mėlyna ir juoda
Medžiagos Tipas lipdukas
Elemento Ilgio 35cm
Prekės Svoris 0.3kg
Elemento Aukštis 0.2cm
Elemento Plotis 25cm
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Pavadinimas Už Yamaha MT09 2014 - 2020 m.
Motociklams Padaryti Yamaha
Elemento Tipas Viršeliais Ir Dekoratyviniai Lipdiniai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai